maanantai 26. kesäkuuta 2017

4-vuotias.


Tänään illalla klo 18.21 tulee kuluneeksi neljä vuotta siitä kun tämä pieni ihme saapui maailmaan. Päivä oli tuolloin kuuma (+30 astetta) ja synnytyssalissa ei toiminut ilmastointi. Lämpöä sisätiloissa piisasi +37 asteen verran ja kaikki synnyttäneet tietävät tasan tarkkaan, että siinä hommassa pukkaa soijaa muutenkin ihan kiitettävästi. Yhdeksän tunnin ja yhden minuutin jälkeen sain sylkkyyni maailman ihanimman neidin, joka tänään on jo siis nelivuotias.

Päiväkodista on nyt juuri alkanut kesäloma ja reilun kuukauden päästä homma jatkuu taas. Sitten mennäänkin jo pikkueskariin! Jänniä juttuja ja muutoksia siis tulossa sillä rintamalla.

Meidän neitimme on ollut aina ja on edelleen hurmaava persoona, joka valaisee koko huoneen loputtomalla positiivisuudellaan, iloisuudellaan ja empatiankyvyllään. Olemme hänestä niin ylpeitä. Hän ei ehkä ole luonteeltaan se kaikkein rohkein ja rämäpäisin, mutta hän on harkitseva, toiset huomioon ottava, nokkela, taitava ja hurmaava. Maailman paras tyttö, jos meiltä kysytään.

Onnea siis sylikaupalla, rakas tyttömme! Äiti ja isi rakastaa sua maailman eniten!

(Tässä vähän kuvia juhannusaatolta. Perinteisen juhannuscruisingin varrelta löytyi ihana leikkipuisto, jota piti käydä ehdottomasti kokeilemassa. Ja saippuakuplat päästettiin ilmoille Naantalin kauniissa juhannusillassa.)


12 kommenttia:

 1. Onnea nuorelle neidolle! Mimpe vei ainakin mun sydämeni välittömästi. Olette saaneet aikaan jotain niin kaunista ja ainutlaatuista. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi Fanni <3 Sä kommentoit aina niin kivasti ja sanot ihania juttuja, aina menee melkein roska silmään :')

   <3 <3 <3

   Poista
 2. Onnea 4-vuotiaalle <3 Näistä kuvista välittyy todellinen riemu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Prinsessa kiittää :) <3 Hänellä oli kyllä hauskaa!

   Poista
 3. Oikein paljon onnea 4-vuotiaalle neitoselle!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)