keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Osmiarakkautta.


Kuulin varmaan noin vuosi sitten ensi kerran Osmiasta ja kiinnostuin brändistä välittömästi. Osmia on kotimainen yritys, joka valmistaa mm. nestesaippuoita, shampoita, kynttilöitä ja vartalokuorintoja. Brändin kaikissa tuotteissa on aidot, uniikit tuoksut, joiden alkuperä on vahvasti luonnossa. Tuoksut todella tuoksuvat sille mille niiden kuuluukin: aidolle.

Kuvassa näkyvä Raparperi -nestesaippua on kertakaikkisen valloittava. Se tuoksuu juurikin siltä miltä raparperikiisseli tuoksuu! Koostumus saippuassa on todella miellyttävä, sillä se on kasviöljypohjainen. Se jättää ihon mukavan kosteutetun tuntuiseksi ja hyvältä tuoksuvaksi. Tämä on meidän perheen suosikki! Osmialta löytyy mukava valikoima erituoksuisia nestesaippuoita ja ne kaikki löydät täältä.Shampoista sain kokeiluun matkakoot, 100 ml:set pullot mustikkaa ja vadelmaa. Kummassakin on myös hyvin valloittava tuoksu. Mustikka varsinkin on kosmetiikkateollisuudessa usein hyvin esanssinen, mutta tämä mustikka on aito suomalainen metsämustikka.

Shampoot ovat niin ikään kasviöljypohjaisia ja ne hoitavat hiusten lisäksi päänahkaa myös. Nämä eivät pese narisevan puhtaiksi hiuksia vaan jättävät hiukset mukavat pehmeiksi. Puhtaina hiukset pysyvät myös pitkään, pesuväliä ei tarvinnut lyhentää näiden kanssa ollenkaan.

Olen käyttänyt näitä kumpaakin tyttäreni (kohta 4 v.) hiustenpesuun. Hänellä on hentoinen lapsenhius, johon nämä shampoot ovat kuin tehty. Hän pitää näiden tuoksusta tosi paljon ja kyyneliäkään näiden kanssa ei tarvitse pelätä. Todella laadukkaat ja ihanat tuotteet, jotka sopivat koko perheelle!

Matkakokoiset shampoot pääset tilaamaan tästä ja täysikokoiset tästä.
Kookos-Kaakaovoi kuorintasuola on todellista arjen luksusta ja nousi suureksi suosikikseni. Tuote tuoksuu hurmaavasti makealle kookosella, juuri sellaiselle josta minä pidän. Kuorintasuola sekoittuu veden kanssa helposti käsiteltäväksi massaksi ja kuorii ihon todella pehmeäksi.

Olen käyttänyt tätä eniten käsikuorintana. Minulla on koko talven/alkukevään kädet olleet kamalassa kunnossa ja tuntuu, ettei mikään määrä voidetta ole oikein hoitanut hommaa kuntoon. Kun sain tämän kuorintasuolan kokeiluun, päätin kokeilla sitä käsieni ihoon. Sairastan nivelsporia, jonka vuoksi käsieni iho on välillä todella kuiva, halkeileva ja kipeäkin. Tuntuu ehkä hurjalta laittaa suolaa halkeileviin käsiin, mutta uskokaa huviksenne kun kerron, että se ei tuntunut ollenkaan pahalta. Käsieni iho alkoi elpyä nopeasti aloitettuani tämän kanssa säännöllisen kuorinnan.

Osmialta löytyy kaksi muutakin kuorintasuolaa, villiruusu sekä bergamontti. Kuorintasuolaa pääset tilaamaan tästä.


Itse olen täysin ihastunut Osmian tuotteisiin! Eniten minua ilahduttaa näissä suomalaisuus ja että yritys on tosiaan alusta loppuun kotimainen. Tuotteet valmistetaan Suomessa käsityönä. Osmia vaalii hienosti suomalaista sauna- ja kylpykulttuuria ja tuo Suomen kauniin luonnon upealla tavalla näihin kaikkiin tuotteisiin. Tuotteet eivät ole mahdottoman hintaisia vaan sopivat myös pienemmälle kukkarolle hienosti. Ihania lahjaideoita ja tuotteita hemmotteluun!

Koko Osmian valikoiman löydät tämän linkin takaa ja lisää yrityksestä voit lukea täältä.
Osta kotimaista työtä, se on hyvä teko.

Onko Osmia tuttu sinulle?

Tuotteet saatu pr-näytteinä.

4 kommenttia:

  1. Ei ole Osmia tuttu, mutta tuo kookoskuorinta suorastaan huutaa mun nimeä :D

    VastaaPoista
  2. Noi käsisaippuat on jotain parhautta. <3

    VastaaPoista
  3. Ei vitsi miten ihanalta nämä kuulostavat<3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)