tiistai 30. toukokuuta 2017

Ombrehuulet.


Osallistun tänäkin vuonna Avonin meikkihaasteeseen, joka tällä kertaa käydään instagramissa. Ajattelin kuitenkin laittaa haastelookin tänne bloginkin puolelle, koska siitä tuli aikast kiva. Haaste on kolmiosainen ja ensimmäinen osa oli tehdä ombrehuulet. Toteutusta varten sai erivärisiä huulituotteita ja omaan ombrelookiini valitsin kuvassa näkyvät kolme ihanaa huulimeikkiä.

Mikä ihme on sitten ombre? Ombre tarkoittaa liukuvärjäystä, näin yksinkertaisesti sanottuna. Ombrea on näkynyt hiusmuodissa jo kauan eli tumma tyvi, joka vaalenee latvoja kohti. Ombrea voi käyttää myös meikissä ja etenkin huulimeikissä. Huulten ulkoreunat ovat tummemmat ja sävy vaalenee huulten keskiosaa kohden. Mikään uusi juttu ombre ei sinänsä ole. Muistan, että joskus 2000-luvun taitteessa käytin usein ombrelookia huulimeikissäni. Jätin huulten keskiosan vaaleammaksi, jota korostin usein huulikiillolla kiiltäväksi.
Tähän kohta nähtävään ombrelookiin käytin siis näitä kolmea huulituotetta; Mark.Glossy Tube -huulikiiltoa sävyssä Watermelon Pop, Mark.Big Colour Lip Tint Pen sävyssä Flamingo ja Mark.Plump It -huulipunaa sävyssä Reddy To Go.

Huulipuna on muuten erityisen hyvä, kuten Avonin punat yleensäkin. Siinä on mukana kollageenia, retinolia ja kofeiinia. Pigmenttiä piisaa ja se pysyy huulilla pitkään ja kauniisti. Valikoimasta löytyy jopa 15 eri sävyä! Huulitussille pitää antaa myös apiksia, rakastuin totaalisesti tähän ihanan kesäiseen oranssiin sävyyn, Flamingoon. Tussi on siitä(kin) kätevä, että siinä samassa on huultenrajaus helposti saatavilla. Tussin kärjellä on kätevä rajata huulet.

Glossy Tube -huulikiilto on erinomaisen pigmenttinen ja värikylläinen, noin niinkuin huulikiilloksi. Sanoisin, että kyseessä on enemmänkin huulipunan ja -kiillon hybridi.Minun ombreni näytti siis tältä. Mieleeni tulee näistä sävyistä kesäillan laskeva aurinko. Taivas liukuvärjäytyy joskus upeasti purppuran ja oranssin sävyihin kun aurinko laskee ja sitä sävymaailmaa hain tähän lookiin.

Maalasin ulkoreunat Reddy To Go -punalla ja keskiosan Flamingo -huulitussilla. Korostin keskiosaa vielä Watermelon Pop -kiillolla.
Kokonaisuudessaan meikkilook näytti tältä. Pidin samoja sävyjä yllä myös silmämeikissä, joten kokonaisuudesta tuli hyvin kesäinen.

Seuraa Avonin instaa @avonfinland ja hästägejä #bereMARKable ja #avonfinland.

Mitä sinä tykkäät ombrelookista?

Tuotteet saatu Avonilta haastetta varten.

6 kommenttia:

 1. Samoilla sävyillä syntyi minunkin ombrehuuleni. Kauniilta näytät ❤️

  VastaaPoista
 2. Ihanat huulet ja meikkilook ❤

  VastaaPoista
 3. Ihana kesäiset! Tykkään! Monella on ollut tummia lookeja niin tää sun kirkas kolahti. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) kiitos kaimaseni! Mä halusin tällaisen kirkkaamaan lookin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)