perjantai 19. toukokuuta 2017

Mattapintaa kaipaaville.


Oma kokemukseni mattapintaistavista meikkivoiteista on, että ne ovat usein paksuhkoja ja tönkköjä. Ne tekevät ihosta mattapintaisen, mutta samalla vievät kasvoilta terveen hehkun pois ja lopputulos saattaa olla vahamainen ja luonnotonkin.

Minulla on helposti kiiltelevä sekaiho, joka tuo omat haasteensa meikkivoiteen valintaan. Lisää vettä myllyyn lyö ikävuodet, joiden ansiosta meikkivoide ei saa olla liian tuhti. Ikääntyvä sekaiho onkin sellainen kombo, joka saa meikkivoideostoksilla välillä sormen suuhun.

Clarins on vastannut hienosti tähän dilemmaan tuomalla markkinoille mattapintaistavan meikkivoiteen, joka lupaa pitää ihon hehkun olemassa. Meikkivoide on myös ilmava ja kevyt, joten se sopii mainiosti meille ikäihmisillekin. On harhaluulo kuvitella, että kiiltelevä iho on vain nuorten vitsaus. Kyllä täällä kiilletään vaikka käydään jo viittäkymppiä.

Clarins Pore Perfecting Matifying Foundation lupaa myös supistaa ihohuokosia, joka sekin kirvoittaa allekirjoittaneessa ylistyslaulua. Omat huokoset ovat kuin golfpallopinnan sukulaisia. Aina kun tuote lupaa tehdä huokosille häivytystä, mä olen myyty.Sain maahantuojalta testattavaksi kaksi vaaleinta sävyä, 01 Nude Ivory ja 02 Nude Beige -sävyt. 02 sävy on minulle liian tumma, mutta 01 sulautuu ihooni häivytettynä hyvin. Ihoni sävy on niin vaalea, että harvoin löydän ihan just oikeaa sävyä vaan poikkeuksetta kaikki vaaleimmatkin sävyt ovat mulle aavistuksen verran tummia. Mutta tämä sävy sulautui ihooni hyvin.

Meikkivoide on moussemaisen tuntuista ja siinä on paljon pigmenttiä, joten se peittää ihon pikkuvirheitä helposti. Kiiltely pysyy iholla kurissa meikkivoiteessa olevan punaisen saven ansiosta, joka imee itseensä talia iholta. Meikkivoide tekee ihosta virheettömän näköisen, mattapintaisen ja tasaisen samalla kun iho pysyy terveen ja eloisan näköisenä. Ei kai meikkipohjalta voi enempää edes vaatiakaan.

Meikkivoide on helppo levittää iholle ja se asettuu kauniisti. Mattapintaisena se pysyi todella useiden tuntien ajan, ilman että sitä piti puuteroida. Tämä sopii erinomaisesti aikuisemmallekin iholle ilmavan ja kevyen koostumuksensa ansiosta, antaen sopivasti peittävyyttä ja upean, virheettömän lopputuloksen.Kirjoittelin aiemmin tänä keväänä Clarinsin huikeista huulipunista ja siinä postauksessa jäi yksi puna esittelemättä, Soft Plum 33. En ole myöskään aiemmin ehtinyt esitellä Clarinsin kevätkokoelmaan kuuluvaa upeaa smokey-henkistä luomaripalettia, jonka sävyn nimi on 05 Smoky.

Tein meikin käyttäen Pore Perfecting -meikkivoidetta, Soft Plum -huulipunaa ja Smoky -luomaripalettia. Lopputulos näytti tältä:

Meikki on raikas ja sopii pienillä muutoksilla myös iltamenoon. Luomiväripaletin sävyistä voi lisätä tummimpia sävyjä luomille ja iltameikki on sillä valmis. Sävyt sopivat erinomaisesti aikuisempaankin makuun ja antaa huolitellun ja tyylikkään lookin kasvoille.


Suosittelen todella lämpimästi tätä meikkivoidetta mikäli ihotyyppisi on mattapintaa kaipaava. Kevään parhaimpia uutuuksia, ehdottomasti!

Clarinsin meikkejä löydät mm. Sokokselta. Meikkivoiteen hinta on noin 38 €.

Aurinkoa viikonloppuunne!

Tuotteet saatu maahantuojalta testattavaksi.

1 kommentti:

  1. Sekaihon meikkaaminen on todella joskus vaikeaa, koska arvostan peittävyyttä ja mattaisuutta, mutten maskimaista lopputulosta. Sen täydellisen meikkivoiteen etsintä ei pääty varmaan koskaan :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)