keskiviikko 17. toukokuuta 2017

Kymmenen vuotta profiilikuvia.

Kai mäkin ku muutki! Kamuni Mammasti eli Satamon Laura, Mamma Rimpuilee -blogista laittoi tämän kivan haasteen ilmoille ja tottahan tähän haluan mukaan! Eli nyt läväytetään tiskiin kymmenen vuoden FB profiilikuvat! Huh! Näitä selatessani tuli välillä olo, että kylläpäs sitä onkin ollut monenlaista lookia meikällä. Ja kulmakarvatkin ovat eläneet jonkinmoisen evoluution!

Lähdetääs liikkeelle tälle kymmenen vuoden kuvapolulle! (Kulkeminen omalla vastuulla!)Vuonna 2007. Tästä se lähti. Rekisteröidyin Facebookiin marraskuussa 2007 ollessani 31-vuotias. Jotenkaan en tajua ollenkaan, että vuodesta 2007 on jo 10 vuotta! Häh! Eikö milleniumista oo just sen verran vasta...? Aika juoksee liian nopeaan.

Nämä kummatkin kuvat ovat itse asiassa vuodelta 2006, mutta ei anneta sen nyt häiritä. Silloin kun Facebookiin tulin, vasemmalla oleva oli eka profiilikuvani. Tuossa kuvassa on nähtävissä superohuiden kulmien malli, joka oli jostain syystä valloillaan tuolla 2000-luvun alku/puolivälin aikaan. Terve! Aikamoisia posetuksia muutenkin kuvissa. Niin dramaattista että!Vuonna 2008. Mjaaha. Sitä on joku ollut vähän tekotaiteellisella päällä ja on ottanut tällaisia puolikkaita kuvia itsestään profiilikuviksi. Mikähän juttu tämäkin mahtoi olla? Go figure.


Vuonna 2009. Rouva onkin sitten brunette! Vasemmalla puolella olevassa kuvassa irtoripset ovat olleet jollain hormoonikuurilla ja noi kulmat ovat näköjään Niken sponsoroimat. Toi tumma hiusväri ei kyllä vaan sovi mulle. Ei yhtään! Onneksi nämä ovat menneen talven lumia.


Vuonna 2010. Nyt ollaan siirrytty tummasta kupariin ja tehty melkoinen aikuisviihdemeikki (vasemmalla). Noi mun kulmat ovat kyllä olleet ihan horrorit :D Apua! Oikealla puolella olevassa kuvassa on kyl ihan kiva väriyhdistelmä silmämeikissä, voisinkin jossain vaiheessa kokeilla tuota uudelleen!


Vuonna 2011. Silloin veljentyttö pääsi tätskän sykkyyn ja hiusväri vaihteli ruskeasta mustaan ja raidoitetusta jos ties mihin. Pyykkärimuija -look oli pop!


Vuonna 2012. Olin taas brunette ja käytin tosi paljon itsestäänruskettavaa, kuten huomaatte. Tämä oli se vuosi kun tulin raskaaksi, vihdoinkin. Nämä kuvat tosin ovat kaikki ajalta ennen raskautumista.


Vuonna 2013. Olin raskaana ja kesällä musta tuli äiti. Mustat hiukset saivat jäädä ja alkoi kova vaalennusproggis. Silloin ei vielä Olaplexeja ollut. Äitiys oli parasta ikinä. Ja on edelleen! Pampulakin päässyt äipän kanssa profiilikuvaan! Vähänkö toinen on ollut piäni.Vuonna 2014. Koska kyllästyn nopsasti hiusväreihini, päätin repäistä ja värjätä vaaleat kutrini oransseiksi. Tässä värissä viihdyin pitkään. Huomatkaa, että kulmat ovat alkaneet normalisoitua.


Vuonna 2015. Silloin seilattiin kuparin ja vaalean välimaastossa. Toisaalta kun näitä kuvia katsoo, ei tuo kupari huono ollut....vähän isotöinen vain.


Vuonna 2016. Meitsin juhlavuosi. 40 vuotta! Sitä alkoi näillä ikävuosilla olla jo niin sinut ittensä kanssa, että uskalsi laittaa jopa meikittömänkin profiilikuvan itsestään. Huisia!


Vuonna 2017. Tänä vuonna ollaan jo päälle 40 ja osataan ottaa rennommin pahemmissakin tyrskyissä. Aika oman perheen kanssa on parasta mitä tiedän ja olen polulla, jossa yritän suhtautua itseeni armollisemmin.

Kymmenen vuotta meni siinä, nappaa ihmeessä haaste mukaan! :)

Kivaa keskiviikkoa!

16 kommenttia:

 1. Hauska oli nähdä sua brunettena ja porkkanapäänä 😂 Itse katsot kuviasi kriittisemmin, mä en olis huomannut kulmakarvoja edes katsella.

  Aurinkoa ja iloa päivääsi ❤️

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että, niinkö? :D Ehkä sitä itse sitten kyylää tarkemmin näitä ja kuvittelee, että kaikki muutkin näkevät samat kauheudet :D

   Kiitos Tuija, sitä samaa sinulle <3

   Poista
 2. Mun mielestä sulle sopii kyllä tuo tummakin hiusväri hurjan hyvin! Joissakin tummahiuksisissa kuvissa muistutit ihan Kata Kärkkäistä :) (Souriko se nykyään on :D)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä ny, oikeestiko? :D Mun omasta mielestä näytän tummilla hiuksilla siltä kuin mulla olis peruukki. Tai huonosti istuva karvalakki päässä :D

   Voi, tuo oli kyllä iso kohteliaisuus <3 Kata on tosi kaunis nainen, sellainen iätön ja todella klassinen kaunotar mun mielestä :) Kiitos <3 <3

   Poista
 3. Ihania kuvia. Mun mielestä sulle sopii hyvin tummakin tukka.
  Aurinkoista keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä, voi että! :D Omasta mielestä näytän kamalan vanhalta tummissa hiuksissa :D

   Ihanaa viikonjatkoa Outi <3

   Poista
 4. Kiva postaus! Näytät ihan eriltä suorissa, tummissa hiuksissa :) kupari näyttää kyllä tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä oli kyllä hauska kirjoittaa <3 :) Hiusvärillä saa kyllä niin erinnäköiseksi ihmisen! :)

   Poista
 5. Vai että Niken sponsoroimat kulmakarvat! Lehto tipahti täällä kyllä totaalisesti. :D:D:D

  Ihana ja hauska juttu! Kyllähän nuo alkuaikojen otokset ovat huvittavia, ihan kaikilla. Mutta se on ollut sen ajan meininki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D no mutku ne on! Siittiösolut silmien yläpuolella.

   Tätä oli kyllä kiva kirjoittaa! :)

   Poista
 6. Kaunis oot ollut aina, mutta jotenkin näissä viimeisimmissä näytät kaikissa eniten "sinuimmalta", jotenkin itsevarmalta ja freeshiltä! :) Tuo meikitön kuvakin on jotenkin ihana :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos sinä ihana <3 Itse olet niin upea kaunotar! <3 <3 <3

   Poista
 7. Kupari sopii sulle tosi hyvin, näytät tosi kauniilta tuossa 2015 kuvassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Mä tykkäsin tuosta kuparista sävystä, mutta se oli niin työläs ylläpidettävä :(

   Poista
 8. Sori nauraa röhötän täällä Niken sponsoroimille kulmakarvoille, kuolen! :D :D :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)