torstai 18. toukokuuta 2017

Kun haluat pinkkisi shokkina.Viimeistään nyt voidaan huokaista helpotuksesta ja uskoa kesän tuloon! Aurinko paistaa ja antaa valoa isosti; se virkistää mieltä siinä määrin, että on aika kaivaa esiin kirkkaat huulipunat ja loistaa kilpaa auringon kanssa!

Smashbox on laadukas meikkisarja, joka on hiljattain rantautunut Suomen markkinoille. Smashboxin tuotteita myy Kicks -myymälät ympäri maan. Tänään tutkaillaan tämän kesän mahtavinta huulipunasävyä, joka on nimeltään Shockaholic.

Always on Matte Liquid Lipstick on erittäin kestävä mattapinnan huulille tuova huulipuna. Mattahuulipunat ovat tämän hetken kuumimpia juttuja, mutta niissäkin löytyy isoja eroja. Jotkut mattapintaistavat huulipunat tuntuvat tosi kuivilta huulilla ja päivän mittaan ne rullaantuvat rumiksi.

Tämä on hieno poikkeus! Huulipuna kuivahtaa mataksi, mutta pysyy muuttumattomana huulilla jopa 8 tunnin ajan. Se sisältää mm. auringonkukan- ja aprikoosinöljyä sekä superkosteuttavaa jojobaa. Tämän kombon nimi on Primer Oil Complex ja se takaa huulipunaan miellyttävän, kestävän, mutta höyhenenkevyen tunnun.
Shockaholic on todella kaunis ja intensiivinen shokkipinkki. Se yksinään kirkastaa meikin täydellisesti ja look on huoliteltu ja raikas. Ihastuin tähän ikihyviksi! Huulipuna tosiaan pysyy huulilla koko päivän ja kestää syömistä, juomista ja puhumista erinomaisesti. Smashboxin Always on Matte Liquid Lipstick -sarjaan kuuluu 20 eri sävyä, joista varmasti löydät omasi tulevaan kesään.

Huulipunan suositushinta on 24 € / 4 ml.


Mä rakastuin, toivottavasti sinäkin!

Aurinkoa torstaihin!

Huulipuna saatu pr-näytteenä.

8 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)