perjantai 5. toukokuuta 2017

Kaiken peittävä, kaiken kestävä.


Paljon kosmetiikkaa seuraavana ja käyttävänä olen laittanut merkille, että tämän hetken kuumimpia trendejä on puikkomainen meikkivoide. Meikkivoide pakattiin puikkoon jo aikoja sitten ja muistan omasta nuoruudestani (hahaa, miten tuon sanominen kuulostaa aina niin mummomaiselta) Max Factorin legendaarisen Pan Stikin, joka veti peittoon aivan kaiken.

Koska puikkomainen, kiinteä meikkivoide oli jo tuttu, innostuin kun kuulin Isadoralta tulevan myyntiin Cover Up Stick 'n Brush Foundation & Concealer -puikkomeikkivoiteet. Vaikka mun iässä varmaan tulisi eniten suosia höyhenenkevyitä meikkipohjia, kaipaan kuitenkin kunnon peittoa. Kun meikkipohja näyttää tasaiselta ja kuulaalta, se on tosi hyvä silloin.

Isadora Cover Up Stick 'n Brush Foundation & Concealer  -meikkivoiteet ovat kaksi tuotetta yhdessä; meikkivoide ja peiteaine. Jos tuote tuntuu liian tuhdilta levittää koko kasvoille, sitä voi käyttää myös pelkkänä peiteaineena. Toisessa päässä tuotetta on synteettisestä harjaksista tehty sivellin, jonka avulla meikkivoide/peiteaine on todella helppo pyöritellä kasvoille.Sain maahantuojalta kokeiluun kaksi eri sävyä; 01 Light Beigen ja 03 Cool Beigen. 03 sävy on maalarinvalkealle iholle aivan liian tumma, mutta olen käyttänyt sävyä varjostuksiin. Kokonaisuudessaan valittavana on 4 sävyä, näiden kahden lisäksi löytyvät sävyt 05 Sand Beige ja 07 Olive Beige.


Vasemmalla minulla ei ole kasvoillani kuin pelkkä meikinpohjustusvoide eli primer ja oikealla olen levittänyt koko kasvoille sävyn 01 Light Beige. Jälki on uskomattoman tasaista ja sävy on iholleni mitä parhain. Koska kyseessä on tuhdimpi meikkivoide, suosittelen käyttämään alla ehdottomasti huokosia supistavaa primeria. Itse huomasin kosteuttavan primerin kanssa sen, että tämä meikkivoide ujuttautuu mielellään päivän mittaan huokosiin, jos siellä välissä ei ole jonkinmoista pore minimizeria stoppaamassa sen kulkua. Meikkivoide pysyy muuten kyllä paikoillaan ja kauniina sekä antaa myös mattapintaisen tunteen tuntien ajaksi.

Tuotte sisältää auringonkukansiemenöljyä, glyserolia ja lesitiiniä, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa. C- ja E-vitamiinit toimivat antioksidantteina ja auttavat ehkäisemään ihon ennenaikaista vanhenemista. Ja mikä parasta, meikkivoiteessa on aurinkosuojakerroin SPF30!Tässä meikki kokonaisuudessaan tällä meikkipohjalla. Kiinnitin meikkipohjan irtopuuterilla, jolloin lopputuloksesta tuli entistäkin tasaisempi ja kuulaampi. Tämä on ehdottomasti yksi tämän hetken suosikeistani ja mikäli kaipaat kestävää, peittävää, helppoa meikkivoidetta, suosittelen ehdottomasti tämän hankkimista. Huikea tuote! Hyvä Isadora!

Isadora Cover Up Stick 'n Brush Foundation & Concealer -meikkivoide/peiteaine on myynnissä vakiovalikoimassa ja sen suositushinta on 21,50 €. Isadoran tuotteita löydät hyvin varustetuista tavarataloista ja päivittäismarketeista.

Mitä tykkäät puikkomaisesta meikkivoiteesta?

Tuotteet saatu maahantuojalta pr-näytteinä.

4 kommenttia:

 1. Näyttääpä hyvälle! En ole ite kokeillut puikkoja, jotenkin se mielikuva niistä on liian pakkelimainen ja paksu. Tää kyllä muutti sitä mielikuvaa :)

  Charlotta x www.charlottaeve.com

  VastaaPoista
 2. Näyttää tosi peittävältä. Mä en ole käyttänyt puikkomeikkivoiteita pitkään aikaan, koska aiemmat kokemukset ovat olleet sellaisia, että meikkivoide on näyttänyt liian paksulta ja on karannut huokosiin (vaikka olisi primeria) :)

  VastaaPoista
 3. Mä en paljoa meikkivoiteita käytä, mutta tää tuote vaikuttaa tosi mielenkiintoiselta! :)

  VastaaPoista
 4. Tosi kaunis lopputulos! Aurinkosuojasta ehdoton plussa ^_^

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)