tiistai 11. huhtikuuta 2017

Wink wink. Bang bang.


Buxom (suom.kurvikas, muodokas) on meikkibrändi, jota moni on varmasti odottanut Suomeen saapuvaksi. Toive on nyt kuultu ja tämä fantastinen meikkibrändi löytyy nyt Kicks -myymälöiden valikoimasta. Minä sain maahantuojalta muutamia tuotteita testattavakseni ja tänään päästän ääneen näistä yllä olevassa kuvassa näkyvät Lightweight Liquid Lipstickin sekä Dolly's Wild Side Eyeshadow Paletten. Loppuihin tuotteisiin tutustumme myöhemmässä vaiheessa tätä kevättä/alkavaa kesää.

Buxomin meikit ovat maailmalla todella suosittuja ja enkä yhtään ihmettele, että miksi. Saatuani nämä tuotteet ja tutustuttuani niihin hieman tunsin heti, että nyt ollaan laadun äärellä. Itse paljon meikkaavana arvostan erittäin paljon runsasta pigmenttiä, miellyttäviä tuoksuja, helppoa käyttöä ja pysyvyyttä. Ja näistähän näitä ominaisuuksia löytyy. Buxom on hintaluokaltaan ehkä aavistuksen kalliimpi, mutta ei mikään mahdottoman hintava. Hinnat ovat samoja suurinpiirtein kuin esim. Urban Decaylla tai NYXillä. Kicksin suomenkielisiltä sivuilta ei valitettavasti löytynyt näistä mitään mainintaa, mutta Ruotsin vastaavilta löytyi vähän enemmän. Ruotsissa näiden tänään nähtävien huulipunan sekä luomaripaletin hinnat ovat 215 kr ja 495 kr (~22,35 € ja 51,50 €). Arvelisin, että Suomen hinnat ovat suurinpiirtein tuota luokkaa myös.Dolly's Wild Side Eyeshadow Palette pitää sisällään kuusi korkeapigmenttistä luomiväriä. Mukana on metallinhohtoisia, mattapintaisia sekä shimmerisiä sävyjä. Kun swatchailin näitä ensi kerran iholle, hihkuin ääneen sillä pigmentti oli pelkällä hipaisulla jo todella korkea. Silmämeikkiä on kaikkein mahtavinta tehdä juuri tämän tyyppisillä luomiväreillä, joissa oikeasti on peittävää väriä ja väri on intensiivinen.

Luomiväripaletti on käteen mukavasti raskaan tuntuinen, joka lisää mielestäni sen luksumaista tunnetta. Sen sisältä löytyy hyvän kokoinen peili sekä kaksipäinen sivellin.


Kohta nähtävään meikkiini käytin näitä kolmea sydämellä merkittyä sävyä eli Lingerie Lover, Mink Magnet ja Wild Nights. Sävyt sulautuivat toisiinsa erinomaisesti ja niitä oli helppo häivyttää sekä sekoitella keskenään.Nestemäinen huulipuna Wildly Whipped Lightweight Liquid Lipstick oli aivan ihana! Tämän hetken huulimeikkitrendi on nimenomaan nämä nestemäiset, mattapintaistavat huulipunat, joilla saa aikaan täyteläisen näköiset huulet. Tämä yksilö ei kuitenkaan jämppää huuliin kuivaksi vaan pitää huulet mukavan tuntuisina. Koostumus on mielestäni enemmänkin kuin moussea eikä niinkään nestettä. 

Sain testiin sävyn Centerfold, joka on kaunis persikkainen nude. Se antaa erittäin hyvän peiton ja levittyy helposti tasaisesti ja kauniisti huulille. Pysyvyys on myös erinomainen, joten punaa ei tarvitse olla lisäämässä tämän tästä.
Kun välineet ovat kohdillaan, tekeminen on helppoa. Tämä pätee erinomaisesti meikkaamiseen ja nämä testiin saamani Buxomin meikit lunastivat paikkansa heittämällä meikkipussiini. Sarjasta muutkin saamani tuotteet pääsevät ääneen blogissani myöhemmin, kuten alussa jo lupailinkin. Sen verran voin paljastaa, että huulikiillot olivat sitä luokkaa, että jopa minun kaltaiseni huulikiilto-yrmyilijä innostui ihan uusiin sfääreihin niistä.

Erittäin iso peukku ja suositus siis näille! Kipin kapin lähimpään Kicksiin tutustumaan lähemmin tähän sarjaan, mikäli kaipaat laadukkaita tuotteita meikkipussiisi.

Onko Buxom sinulle entuudestaan tuttu?

Tuotteet saatu maahantuojalta.

16 kommenttia:

 1. Buxom ei ole minulle tuttu, mutta varsinkin nuo luomivärisävyt näyttävät hyvältä! :) Tykkään myös tuotteiden ulkoasusta, hieman tuommoiset rock-tyyppiset ja karskimmat :).

  VastaaPoista
 2. Hieno palettiloota ja nätit keväiset sävyt sekä luomilla että huulilla:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) tämän sarjan tuotteet ovat aivan mahtavia!

   Poista
 3. Buxomilla on ihan huippuja tuotteita, brändi joka sai innostumaan mut uudestaan huulikiilloista. Nykyään laukussa kulkee mukana aina yksi Buxomin kiilto. ^_^

  VastaaPoista
 4. Wooot?? Nevahöörd mut pitää ehdottomasti käydä ihmettelemässä.

  VastaaPoista
 5. Merkki on aivan uusi juttu minulle. Kauniin heleän meikin sait näillä tehtyä. Upeasti silmämeikissä sinun silmiesi väri tulee esiin.

  VastaaPoista
 6. Ihan superkaunis meikki <3 kävin Kicksissä ja vähän ihastuin näihin. Luomivärit vaikuttivat kyllä todella pigmenttisiltä ja hinta oli helposti lähestyttävä ;) varmaan seuraavalla kerralla jotain tarttuu jo mukaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana <3 Joo, nämä eivät ole mitään järkyttävän hintaisia :)

   Poista
 7. Ei ole tuttu, nimen olen toki kuullut mutta en ole käyttänyt. Vaikuttavat lupaavilta, varsinkin luomiväripalettia täytyy käydä hipelöimässä, samoin tuota nestemäistä huulipunaa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen hipelöintiä erittäin lämpimästi :)

   Poista
 8. Mikä mahtava uutinen! Buxom on merkkinä tuttu, mutta ei ole tullut ikinä hankittua heiltä mitään. Ehkäpä nyt, kun on vähän paremmin saatavilla. Ihanaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)