maanantai 24. huhtikuuta 2017

Voiko meikin puhdistaminen olla näin helppoa?Make Up Eraser -monelle varmasti jo tuttu juttu, mutta veikkaan että osalle ei. Onko meikkien poistaminen kasvoilta joskus ylivoimaisen raskasta? Ainakin silloin kun on tosi väsynyt eikä millään jaksaisi lähteä naamapesulle. Mulla on joskus tällaisia taisteluita itseni kanssa ja silloinhan on kiva kun voi mennä siitä missä ei ole aitaa ollenkaan.Mikä tämä Make Up Eraser sitten on? Se on meikinpoistamiseen tarkoitettu puhdistusliina, joka tosiaan puhdistaa meikit kasvoilta pelkkää vettä apunaan käyttäen. Liina on tosi ihanan pehmeä, vähän kuin teddykarhun turkkia hivelisi iholle. Liina kastellaan läpimäräksi kauttaaltaan ja puristetaan suurin valuva vesi pois, jotta liinaa on helppo käsitellä. Sitten vain aloitetaan hieman pyörivällä liikkeellä puhdistamaan kasvoja.

Make Up Eraserin sanotaan puhdistavan myös vedenkestävän meikin, mutta omalla kohdallani wp-ripsari ei ainakaan oikein liikahtanut mihinkään ja sen jouduin poistamaan toisella tuotteella. Mutta vedenkestävän meikkipohjan tällä saa irti, kuten myös huulipunan. Meikinpoistaminen ei vaadi mitään järjetöntä voimanpullistelua, mutta ihan pieni hipsutuskaan ei ihan riitä. Kun liinaa kokeilee ensi kerran, tuntuman saa kyllä helposti ja meikki irtoaa.

Puhtaalla liinalla on huomattavasti mukavampi ja hygieenisempi poistaa meikit seuraavan kerran, joten liina tulisi pestä joka käyttökerran jälkeen. Liinan voi pestä pesukoneessa 30 asteen pesuohjelmassa ja se kestää suurin piirtein 1000 pesukertaa.


Kasvoillani on tässä kuvassa kohtuullisen paljon meikkiä, joten halusin näyttää teille miten tehokas tämä liina on. Bloggaajan ilme on kyllä kovin vakava jostain syystä -vissiin vähän jännittää miten tässä nyt oikein käy! :D


Ja kas näin! Puolet kasvoista on puhdistettu Make Up Eraser -puhdistusliinalla. (Tässä muuten näkee myös power of makeupin! Meikki muuttaa ulkoista habitusta kyllä isosti :)) Liinaa pyörittelemällä ihoa vasten meikki irtoaa hyvin. Silmiäkään ei tarvitse suuremmin hangata.


Tältä liina näyttää puhdistuksen jälkeen kun koko kasvot ovat puhdistettu meikistä. Liinan jäljiltä kasvot tuntuvat puhdistetuilta, mutta pakko sanoa että tähän pitää tottua. Itse käytän meikinpuhdistuksessa kaksoispuhdistusta ja olen hullun tarkka siitä, että meikit tulee kunnolla puhdistettua iholta pois. Tämä puhdistaa tehokkaasti, mutta itsellä jäi sellainen pieni epävarmuus, että tulikohan kaikki varmasti pois.....


...joten varmistin asian vielä misellivedellä :D Kyllä vaan, eipä siihen enää liiemmin mitään tarttunut, joten pakko uskoa, että liina tosiaan poistaa meikit! Tämän jälkeen olen ollut aika myyty tälle tuotteelle, sillä helpottaahan tämä nyt elämää ihan kamalasti. Ja kun miettii reissaamistakin, ottaa vain liinan mukaan, koska vettä varmasti löytyy paikan päältäkin.


Iso peukku siis tälle tuotteelle! Mikäli tämä alkoi kutkuttamaan sinua, omasi voit tilata helposti ihanasta nettikaupasta, Koreinasta. Liinan hinta on 24,90 €.

Onko tämä tuote sinulle entuudestaan tuttu? :)

Make Up Eraser saatu pr-näytteenä Koreinasta, mielipiteet omia.

4 kommenttia:

 1. MakeUp Eraser on kyllä huipputuote, vaikka harvemmin tulee käytettyä juuri sen pesuvälin vuoksi. :)

  VastaaPoista
 2. Vau, ei uskoisi, että tuommoinen liina toimisi noin hyvin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, aika uskomaton tuote tämä on kyllä :D Mutta toimii!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)