keskiviikko 26. huhtikuuta 2017

Rodeo Drive, baby!


Viime viikolla kerroin teille contouring -meikistä eli korostuksista ja varjostuksista. Contouringin rinnalla kulkee strobing, joka tarkoittaa pelkkien korostustuotteiden käyttöä meikissä. Strobing-meikki on vähän ehkä turhan hurja ihan arkeen, mutta juhliin tai vaikka teemajuhliin se käy hyvin.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä etteikö korostustuotteita voisi käyttää muun meikin kanssa. Itse korostan aina highlighter -tuotteella poskipäät, kulmaluun, amorinkaaren, nenänpään, kulmien yläosan, leuan keskiosan ja silmien sisänurkat. Toisiin kohtiin käytän voimakkaasti hohtoa/hehkua antavaa tuotetta ja toisiin vähän iisimpää versiota. Mutta myönnettäköön kuitenkin, että olen melkoinen harakka mitä kiiltävään tulee, joten saatan innostua aina joskus hieman liikaa.


Koska olen highlighter (eli strobing eli korostustuote) -fani, olin aika lailla liekeissä saadessani testattavakseni tämän, Ofra Rodeo Drive Highlighterin. Se on niin upea ja ylellinen etteivät sanat melkein riitä kuvaamaan tätä. Minulla ei ole koskaan ennen ollut näin hienoa ja hyvää korostustuotetta! Tätä oli tosi haastavaa valokuvata, jotta olisi saanut vangittua kuvaan tämän upean hohdon.

Rodeo Drive Highlighterin hinta on 33,50 € ja sitä myy verkkokauppa Koreina. Koreinan valikoimista löytyy laaja valikoima Ofra Cosmeticsin tuotteita, mm. brändin lippulaivatuotteet nestemäiset huulipunat ja muutkin korostustuotteet. Ofra Cosmetics on tehnyt paljon yhteistyötä kuuluisien meikkitaiteilijoiden kanssa kuten MannyMUA, Nikkietutorials ja KathleenLights. Näistä etenkin Nikkie on varsinainen strobing queen. Ofran tuotteet ovat 100 % vegaanisia ja niillä on Leaping Bunny sertifikaatti.


Tässä Rodeo Drive swatchattuna. Tuote on aivan tajuttoman korkeapigmenttinen ja se levittyy tasaisesti iholle. Se on myös helppo häivyttää ja lopputulos on filmitähtimäisen upea. 
Itse suosin Rodeo Driven käyttöä poskiluulla ja nenänpäässä. Laitan tätä usein myös silmien sisänurkkiin. Se taittaa valoa uskomattomalla tavalla ja sanotaankin, että se imitoi iholla auringonsäteitä. Tämä tuote toimii kaikilla ihonsävyillä erinomaisesti, mutta voisin kuvitella, että täysiin oikeuksiinsa tämä pääsee hieman päivettyneellä ihonsävyllä. Mutta jos tämä näyttää näinkin huikealta minun kalkinvalkoisella hipiälläni, tämä näyttää kaikilla hyvältä.Tässä pieni video vielä Rodeo Drivesta kasvoillani :) Pitäisi varmaan muuten opetella vähän tuota kameran edessä oloa, jotenkin tämä oman nassun videokuvaaminen on vaan niin kuumottavaa :D

Pakko vielä muuten linkata tähän loppuun erään amerikkalaisen tubettajan video missä hän swatchaa kahta Ofran highlighteria; Beverly Hillsiä ja sitten tätä minun arvioimaani Rodeo Drivea. Mun mielestä video on niin ihana ja tyttö siinä todella herttainen. Itselläni on juurikin samanlaista reagointia kun saan uuden ja toimivan korostustuotteen käsiini ja kokeilen sitä ensi kerran :D
Videoon pääset tästä.

Suosittelen lämpimästi tutustumaan verkkokauppa Koreinan valikoimaan, sieltä löydät laajan valikoiman ihania brändejä. Koreina on keskittynyt myymään tuoteitta, jotka ovat cruelty free eli eläinkokeita vastaan.

Onko Ofra tuttua merkki sinulle? Mikä on suhteesi korostustuotteisiin?

Ofra Rodeo Drive saatu blogiyhteistyön kautta, mielipiteet omia.


2 kommenttia:

  1. Kerkesin nyt vasta lukemaan muiden postauksia :) Hauskoja, ja hyvin opastettuja postauksia tämä ja se contour-postaus :) Mä kyllä yleensä en sun postauksien kuvissa näe mitään muuta kun sun upeet silmät, ne vie huomion <3 :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ihana sua, kiitos! <3 Oon täällä ihan :O kun oon niin otettu <3 <3 <3

      Poista

Kiitos kommentistasi :)