torstai 27. huhtikuuta 2017

Paluu Buxomin pariin.Palataanpa taas Buxomin pariin. Kirjoittelin edellisviikolla tästä Suomeen rantautuneesta meikkibrändistä, jota myy Kicks. Sain maahantuojalta kivan määrän tuotteita testattavaksi, joten näitä testirapsoja tipahtelee vielä tämän jälkeen todnäk parin postauksen verran.


Buxom Lash Mascara Blackest Black. Ripsivärit ovat aina mulle sellaisia kysymerkkejä, koska ripseni ovat mitä ovat. Hyvin haasteelliset, alaspäin sojottavat ja lyhyet. Ilman taivutinta ripseni eivät tule miksikään joten mascaran tulee olla oikeanlaista, jotta se pitää taivutukset. Siksipä uusien ripsarien testaaminen on aina jännä paikka.

Ensimmäistä kertaa avatessani tämän ripsarin mietin ensimmäiseki harjaa, joka on tässä isohko ja kuminen. Kumiharjojen kanssa mulla on ollut vähän viha-rakkaussuhdetta ja on aina arpapeliä toimiiko se minulla vai ei. Päätin kuitenkin kokeilla rohkeasti tätä, koska muut brändin tuotteet olivat jo vakuuttaneet minut aivan täysin.

Ja onneksi kokeilin. Ripsari tosiaan pitää taivutukset, se ei paakkuunnu, se erottelee, pidentää, avaa katsetta ja pysyy paikoillaan koko päivän. Erittäin, erittäin iso positiivinen yllätys ja täydet pisteet. Vaikka harja näyttää kookkaalta, se on yllättävän näppärä ja siro käyttää. Massa on mustaakin mustempaa ja se levittyy ripsiin todella helposti. Mascaraa pystyy kerrostamaankin, joka on omasta mielestäni hyvä asia. Kerrostamalla ripsiin saa lisää volyymia ja se taas antaa tehokkuutta katseeseen.Aivan ässä tuote! Soitin tällä kertaa Turun Kicksiin ja otin selvää hinnoista. Mascaran hinta on 24 €, sekä wp-version että vesiliukoisen. Eli hinta on hyvin kohtuullinen laadukkaasta ripsiväristä. Itselläni kipuraja ripsarissa kulkee noin 30 eurossa, joten tämä osuu hienosti sen alle.


Buxom Full On Lip Polish huulikiilto oli myös iloinen yllättäjä. Tämä sarja on vakuuttanut minut jo niin vahvasti etten usko tältä hutituotteita edes löytyvänkään. Olen moneen kertaan maininnut täällä blogissani, että en tosiaan ole huulikiiltojen ylin ystävä. Olen jotenkin saanut niin karvaita kokemuksia ylitahmeista kiilloista, jotka ovat tuntuneet liisteriltä huulilla.

Tämä sen sijaan on kaikkea muuta kuin semmoinen. Tottakai huulikiilto on aina hivenen tahmea, mutta tämä ei missään nimessä ole sitä liikaa. Tässä on mukana täyteläistävä efekti ja huulikiilto tuntuu sen vuoksi hieman kihelmöivältä huulilla. Siinä on myös minttua matkassa, jonka ansiosta huulilla on mukavan raikas fiilinki.

Skanssin Kicksistä erittäin ystävällinen myyjä kertoi tämän hinnan olevan 21 €, joka on ihan myös mielestäni kohtuullinen hinta laadukkaasta tuotteesta.Sain testattavakseni siis kaksi huulikiiltoa ja tässä on sävy Clair, joka on pieniä kultahippusia sisältävä vanhaan roosaan taittava sävy. Sävy on jotenkin hyvin lähellä omaa huulteni sävyä, joten mitään isompaa väri-irroittelua tämän kanssa en voi harrastaa, mutta katsokaa nyt tuota kiiltoa ja noita kultamurusia! Ai että! Tykkään! Täyteläistävästä efektistä en oikein osaa sanoa, koska omat huuleni eivät ole kovin kapoista mallia, mutta kyllä tästä toki ainakin oman pään sisällä tulee fiilis, että mulla on nyt ihanat pusuhuulet :)Kokonaisuudessa meikki näytti tältä. Silmämeikin tein Dolly's Wild Side -paletin sävyillä, joka on tuttu edellisestä Buxom -postauksesta. Se on jännä miten se fiilis on jo niin kesäisissä väreissä vaikka ulkona onkin tällä viikolla satanut vaakatasossa räntää ja jalkarätin näköisiä/kokoisia lumihiutaleita. Mutta tulee se kesä sieltä kuitenkin jossain vaiheessa ja näistä sävyistä voi hakea jo kivaa inspistä kevään ja kesän meikkeihin. Vappukin on jo kohta ja silloinhan on kiva laittaa vähän kimalletta huuliin ja lilaa luomeen, eiks joo.

Mä palaan Buxomin pariin vielä lähiaikoina, joten stay tuned my friends!

Kivaa torstaita kaikille!

Tuotteet saatu pr-näytteinä maahantuojalta.10 kommenttia:

 1. Huulikiilto näyttää tosi kivalta! Tekisi mieli kokeilla itsekin, näitä oon kyllä silmäillyt Kicksissa käydessäni :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tähän sarjaan kannattaa kyllä tutustua! :) Huulikiillot ovat tosi kivat!

   Poista
 2. Tosi kaunis meikki! Ripsiväri vaikuttaa tosi hyvältä ja kiilto on kauniin värinen kultahippuineen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana <3 Ripsari oli tosi iloinen yllätys!

   Poista
 3. Tuo huulikiilto on just sellainen, johon voisin tarttua, jos olisin huulikiiltoa hankkimassa :) Se loihtii ihanat, herkulliset mutta luonnolliset pusuttimet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulikiilto on kyllä tältä merkiltä varma valinta :)

   Poista
 4. Sulla toi mascara on tehnyt hyvää jälkeä, mulla se ei tee mitään, hyvä jos mitään väriä irtoaa ripsiin. Pointsit siitä, että vedenkestävä versio on melkein ainoa vedenkestävä ripsari, joka ei tehnyt mulle heti pandasilmiä, Huulikiillot taas on mun lemppareita, niissä on täydellinen koostumus.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho! :O Onpas jännä!

   Huulikiillot ovat ihania!

   Poista
 5. Olin epähuomiossa jättänyt klikkaamatta Lue-nappia, vaikka Nelkytplussalaisia molemmat ollaankin. Nyt asia korjattu ja annoin sulle myös ääneni Blog Awardsin kauneuskategoriassa. 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kuule mulle oli näköjään käyny sama juttu :D Nyt on klikattu myös lue-nappulaa! :) <3

   Voi kiitos, en edes tiennyt olleeni siellä kategoriassa äänestettävänä <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)