tiistai 18. huhtikuuta 2017

Kultainen juhlameikki.


Eikös vain olekin niin, että kevätauringossa on kiva vähän kimaltaa? Tänään on vuorossa kullanhohtoinen juhlameikki, jonka tein Stagecolorin ihanilla tuotteilla. Stagecolor on ammattilaismeikkisarja ja sen jälleenmyyjät löydät täältä. Kyseinen brändi on vilahdellut blogissani jo muutaman kerran aiemminkin ja tänään taas ollaan näiden kivojen tuotteiden parissa.

Postaus kannattaa muuten lukea tarkkaan, sillä huomenna on luvassa teille jotain mukavaa näihin tuotteisiin liittyen. Mutta tutustutaan nyt tarkemmin tuotteisiin joilla tein iltameikiksi sopivan lookin.Silmämeikissäni käytin Elegant Frost Effect Eyeshadow Duoa, sävy nro 10926 Rich Brown & Dolden Shine. Luomarinapissa on hauskasti kahta eri sävyä ja on ns. bakedmalli eli hieman kuperan muotoinen luomarinappi, jota voidaan käyttää sekä kuivana että kosteana. Kosteana saa aikaan intensiivisemmän sävyn. Itse käytin meikkiini luomarit kuivana ja pigmenttiä piisasi niinkin erittäin hyvin.

Kuten swatch-kuvasta näette, ruskeassakin on kaunista kullankimallusta ja hyvin intensiivinen pigmentti. Tällä luomivärillä teet helposti kauniin juhlameikin kevään ja tulevan kesän juhliin ja myöhemässä vaiheessa vuotta tämä sopii erinomaisesti myös pikkujoulumeikkiin.Korostusväriä poskipäihin pääsi toimittamaan Resist & Protect Eyeshadow sävyssä 10151. Vaikka kyseessä on tosiaan luomiväri, tämä sopii mielestäni täydellisesti korostusväriksi kasvoille jos haluaa tuoda meikkiin mukaan intensiivistä strobingia eli valoa taittavaa sekä heijastavaa efektiä.

Tuote on mukavan silkkisen tuntuista ja levittyy / häivyttyy erinomaisesti. Tätä voi ilman muuta käyttää myös luomilla tuomaan fantastista kullanhehkua, mutta kukaan ei estä tekemästä niin kuin minä tein.Tumman silmämeikin kaveriksi sopii melkeinpä poikkeuksetta vaalea / nude huulipuna. Tässä meikissäni minulla oli huulissani sävy Harmonious Rose 13435, joka on ehkä astetta kylmempi nude, vahvasti vanhaan roosaan taittava upea sävy.

Stagecolorin huulipunissa on todella miellyttävä tuntu ja hyvä pigmentti. Ne tuntuvat kosteilta huulilla, mutta pysyvät silti pitkään sekä kestävät monenlaista huuliaktiviteettia, mm. syömistä.

Kurkataanko siis millaisen iltameikin loihdin näitä tuotteita apunani käyttäen?

Tämäntyyppisen meikin valitsisin jos olisimme menossa naimisiin Isännän kanssa nyt vasta. Silmiä korostava ja huulet kohtuullisen vaaleina on klassinen yhdistelmä, joka sopii morsiammille erittäin hienosti. Mikäli hääkuvat otetaan esim. mustavalkoisina, tämän tyyppinen meikki sopii siihen erinomaisesti. Kas näin:


Ja myös seepian sävyisenä:


Pitäkäähän kesämorsiammet nämä sävyt mielessä :) Valokuvauksen kannalta häämeikkiin kannattaa satsata ja tehdä siitä näkyvä. On vähän vanhanaikainen käsitys, että häämeikki pitää olla vain vähän piirteitä korostava ja lähes huomaamaton. Hääpäivä on tärkeä päivä ja jokainen nainen haluaa silloin näyttää kauniilta. Joten rohkeasti vain käyttämään intensiivisiä sävyjä ja näkyvyyttä peliin! :)

Mutta huomenna tosiaan kannattaa olla mestoilla sillä teille on luvassa tähän postaukseen liittyen jotain kivaa!

Kivaa alkanutta viikkoa!

Tuotteet saatu maahantuojalta.

6 kommenttia:

 1. Kaunis meikki ja kaunis nainen <3 Sun pitää järjestää mulle yksityistunti (x1000000) kauniin silmämeikin tekemiseen. Toisaalta pelkkä silmämeikki ei riitä, ihan koko meikki pitäisi opetella :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos sinä ihana <3 Voi mielelläni järjestän!:)

   Poista
 2. Kivannäköinen meikki ja kaunis malli!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)