keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Jumalattarien tuoksu.


Paco Rabanne Olympéa Intense on yksi tämän kevään mielenkiintoisimmista tuoksu-uutuuksista. Alkuperäinen Olympéa lanseerattiin vuonna 2015 ja tämä uutuus jatkaa tätä myyttistä tuoksusarjaa.

Olympéa Intense kuvaillaan jumalatarten tuoksuksi, joka kyllä tuntuu erittäin sopivalta kuvaukselta. Se on itsevarman, nokkelan ja kauniin naisen tuoksu, joka pukeutuu korkeisiin korkoihin ja kääntää kulkiessaan ohikulkijoiden päät itseensä päin. Modernin ajan jumalatar. Ja hänelle kuuluva tuoksu.


Olympéa Intense on siitä erikoinen tuoksu, että siinä on vain kolme nuottia; suola, vanilja ja meripihka. Jokaisesta niistä on tuotu tähän tuoksuun se kaikkein voimakkain versio, joten tuoksu itsessään on nimensä mukaisesti intensiivinen. Tuoksu on vaikuttava ja se kuuluu itämaiseen tuoksuperheeseen. Se on kuitenkin raikas, vaikka nuotit ovatkin raskaamman kuuloiset.

Itse yllätyin erittäin positiivisesti kun tuoksutin ensi kerran tätä tuoksua. Minulla ei ole tietoa alkuperäisen Olympéan tuoksusta, joten minulla ei ollut valitettavasti vertailupohjaa. Tosin se on hyvä asia, sillä usein flankkerien kohdalla tulee haettua samankaltaisuuksia siihen originelliin. Nyt sain tutustua tähän huikeaan tuoksuun ihan omana itsenään ja tämä sai luoda minulle oman identiteettinsä.


Tuoksu näyttää siltä miltä tuoksuukin. Mielestäni pullon värimaailma, muotoilu ja tuoksunesteen sävy vastaavat erinomaisesti itse tuoksua. Olympéa Intense -tuoksun pullo on kuin pieni kreikkalainen veistos, joka seisoo ylväänä ja itsevarmana.

Tuoksu on lumoava. Se on kuin täyteläinen suolainen kinuski, joka täyttää aistit pehmeällä ja hellän lujalla syleilyllä. Olympéa Intense on ehdottomasti tuoksu, joka sopii ympärivuotiseen käyttöön, koska sen runsaus on myös omiaan vuoden pimeimpiin aikoihin.

Tämä sopii naiselle, joka haluaa astetta erikoisemman ja ylvään tuoksun. Tässä on jotain todella juhlallista ja kunnioitettavaa, ei missään mielessä kepeää eikä yksioikoista. Tämä on tuoksu, joka sopii erinomaisesti varttuneemmalle käyttäjälle, en välttämättä suosittelisi tätä kaikkein nuorimmille naisille. Mutta jokainen toki etenee oman tuoksumakunsa mukaan. Itsehän käytin alle 15-vuotiaana Christian Diorin Poisonia, joten... :)


Olympéa Intense on naisellinen voimatuoksu, joka boostaa itsevarmuuden taivaisiin asti. Mikäli pidät itämaisista vivahteista, pehmeydestä ja intensiivisyydestä, tämä on ehdottomasti sinun tuoksusi. Tuoksun kesto iholla on uskomaton, jopa yli 8 tuntia.

Paco Rabannen tuoksuja myy mm. Sokos ja Kicks sekä useat tuoksuja myyvät verkkokaupat. Tuoksun hinta on noin 60 € / 30 ml tai 80 € / 50 ml, ostopaikasta riippuen.

Ovatko Paco Rabannen tuoksut sinulle tuttuja?

Tuoksu saatu maahantuojalta lehdistönäytteenä.

6 kommenttia:

 1. Onpa upea hajuvesipullo! :) Tuoksu itsessään ei kuulosta sellaiselta, että itse sitä valitsisin pelkän tuoksukuvailun perusteella - voihan toki olla, että tuoksuttelun jälkeen pitäisinkin tästä tuoksusta :). Jotenkin suolan, vaniljan ja meripihkan yhdistelmä ei heti innosta :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo on kyllä kuin pieni veistos <3 Kannattaa käydä nuuhkuttamassa -saatat yllättyä :)

   Poista
 2. Normaali Olympea on mun uusi suosikkituoksu, tämä Intense ei niin sytyttänyt minua, jokin siinä tökkäsi..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en sitten taas tiedä miltä se alkuperäinen Olympéa tuoksuu, mutta tähän ihastuin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)