perjantai 7. huhtikuuta 2017

Aurinko laskee selkäsi taa.


Polttelevan kuuman päivän ilta alkaa kääntyä yöksi. Iholla tuoksuu aurinko, hiekka, kesätuuli, meren suola. Leuto yötuuli hivelee tuntoaisteja tuoden mukanaan armollista viileyttä. Taivaanranta tanssii keltaisena, oranssina ja punaisena. Kesäyö kietoo syliinsä.

Kun katselin näitä Eternity Summer -tuoksujen pulloja ensi kerran, ajatuksiini virtasi tämä tarinan alku. Calvin Klein on eräs suurimpia suosikkejani tuoksubrändeistä. Olen pitänyt aina Eternityn versioista ja tämä uutukainen vei sydämeni ensinuuhkaisusta. Yksi mieleenpainuvimpia Eternityn versioita oli Eternity Purple Orchid vuodelta 2003. Pidin todella paljon siitä tuoksusta.

Alkuperäinen Eternity lanseerattiin jo vuonna 1988 eli melkein 30 vuotta sitten. Sen jälkeen flankkereita on tullut markkinoille yli 40, suurin osa näistä summer edition -versioita. Eternitystä löytyy naisten ja miesten versiot ja tänään tutustutaan molempiin!Eternity Summer 2017 for women on kukkais-metsäinen tuoksu vesimäisillä vivahteilla. Mielestäni tässä tulee hyvin esiin myös alkuperäistä Eternity -tuoksua. Tämä on omanlaisensa, mutta alkuperäisen tuoksun preesens on hyvin helposti aistittavissa. Se on kuin vesileimana taustalla. Tunnen tässä myös samoja vivahteita kuin mainitsemassani Purple Orchid -versiossa, josta pidin hirmuisen paljon. Siksi kai tähänkin rakastuin niin palavasti, koska tässä oli jo jotain tuttua.

Eternity Summer tuoksu on ehdottomasti kesätuoksu, kuten sen nimikin jo kertoo. Voin hyvin kuvitella tämän tuoksun iholleni kuuman kesäpäivän iltaan kun tiedossa on jotkut mukavat juhlat tai aikaa ystävien kanssa. Tuoksu on myös hyvin ajatonta mallia siinä mielessä, että se ei uuvuta kantajaansa liian monimutkaisella tavalla. Se on iloinen, pehmeä, turvallinen, naisellinen, mutta kuitenkin sopivalla tavalla monikerroksinen ja persoonallinen.

Alkutuoksussa on mukana hurmaavaa aavikkoruusua, pirteää bergamonttia ja eksoottista tähtianista, joka useiden CK -tuoksujen nuotti. Sydäntuoksu viettelee osmanthuksen kukan, itämaisen sahramin sekä veden vivahteiden fantastisella kombolla. Lopputuoksun sulkevat olibanum -hartsi, myski ja santelipuu, jotka ovat lopputuoksujen kuninkaalliset. Näistä nuoteista syntyy tämän kesän ehkä parhaimpia kesätuoksuja, mikäli minulta kysytään.

Eternity Summer for women sopii moneen tuoksumakuun. Se käy kukkaistuoksuista pitävälle yhtä hyvin kuin sille kuka suosii tuoksuissa myskisiä, salaperäisiä tuoksuja. Tuoksu on myös täysin ikärajaton eli käy naiselle kuin naiselle iästä huolimatta. Upea tuoksu siis kesään.Eternity Summer for men on myös erittäin onnistunut miesten kesätuoksu. Miesten Eternity -tuoksu on naisten versiota pari vuotta nuorempi ja alkuperäinen miesten Eternity näki päivänvalon vuonna 1990. Sen jälkeen myös miehet ovat saaneet omat Eternity -versionsa lähes vuosittain.

Miesten tämän kesän Eternity on huikea! Jos tämän tuoksun kuvailu pitäisi tiivistää vain yhteen sanaan. Se on niin hyvä, että voisin nuuhkutella sitä Isännän iholta vaikka koko päivän. Todella miehekäs tuoksu, ihanan poikamaisella twistillä. Sellainen tuoksu jolta miehen ihon tulisi tuoksua. Toisaalta ihanan sporttinen, mutta kuitenkin juhlava. Puhdas, viettelevä, kiihottavakin tuoksu.

Summer Eternity for men kuuluu ns. saniaistuoksuihin eli Fougere -tuoksuihin. Se alkaa sitruksisella bergamonttiöljyllä, yrttisellä salvialla ja pirteällä inkiväärillä. Hetken iholla viipyiltyään sydäntuoksussa tunnet ihanat orvokin lehdet, jasmiinin ja makean kookosveden. Lopputuoksu sulkee kokonaisuuden santelipuun, vetiveröljyn sekä jännittävän suolaisen myskin voimin.

Kokonaisuus on erittäin ehjä ja tunnistettavasti Calvin Klein -tuoksuperheen jäsen. Tämä on tuoksu iloisille, huumorintajuisille, seksikkäille kesämiehille.


Tämän kesän Eternityt ovat pakattu upeisiin liukuvärjättyihin pulloihin missä taivaansini kohtaa auringonkeltaisen. Kuuma kesäpäivä aavikolla, kertoo pullojen värimaailma. Tuoksut ovat tulleet myyntiin maaliskuun 2017 aikana ja löydät niitä mm. Sokokselta, Stockmannilta ja Kicks -liikkeistä. Muistathan, että tuoksut ovat Limited Edition ja ovat myynnissä kesän 2017 loppuun asti.

Eternity Summer for women Eau de toilette spray 100ml, suositushinta 72,00 euroa
Eternity Summer for men Eau de toilette spray 100ml, suositushinta 57,00

Onko Eternityt sinulle tuttuja tuoksuja?

Tuoksut saatu maahantuojalta lehdistönäytteinä.  


2 kommenttia:

  1. Oih, muistan orkkis-Eternityn "hujilta" nuoruusvuosilta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama juttu! :) Se on sellainen mistä tulee mieleen vuosi -93 :)

      Poista

Kiitos kommentistasi :)