perjantai 31. maaliskuuta 2017

Pixi Mattelustre Lipsticks.Huulipunamäen tyttö tässä terve! Jos sitä ihminen on johonkin meikkituotteeseen hurahtanut, niin huulipuniin, voi kyllä. En tiedä onko sellaista määrää punia, joita olisi järkevää omistaa? Mulla on lähemmäs 100 punaa laatikossani ja tykkään niistä kaikista. Ja käytän niitä.

Vaikka tällainen sadan punan omistaja olenkin, en näe mitään syytä alkaa kursailemaan punien määrässä ja uusiin tuttavuuksiin olen aina valmiina tutustumaan. Tänään on tosiaan vuorossa sellainen.

Pixi by Petra on englantilaisen naisen, Petra Strandin luoma tuotemerkki, joka on kehitetty tuomaan jokaisesta naisesta se kaikkein parhain esiin.  Petra itse on neljän lapsen kiireinen perheenäiti ja hän on nimenomaan kehittänyt tämän brändin ajatuksella "flawless in a few fuss-free minutes". (Virheetön, kaunis kokonaisuus hetkessä!)

Tuotteet ovat tehty sellaisella ajatuksella, että meikkaaminen ei veisi pitkää aikaa, joten koostumukset ovat pigmenttisiä ja toisiinsa sulautuvia. Meikkivoiteet ovat sopivan läpikuultavia ja vievät helposti ja nopskasti iholta pahimpia väsymyksen merkkejä pois.

Itse sain ensikosketukseni tähän sarjaan huulipunien kautta ja sain testattavakseni kolme aivan huikeaa sävyä Mattelustre -sarjasta. Kyseessä on siis mattapunat, jotka ovat nyt kuuminta hottia, mutta sellaisina versioina jotka sisältävät huulia hoitavia ja kosteuttavia ainesosia. Mattapunat saattavat olla koostumukseltaan kuivakoita ja jäykkiäkin, mutta näissä käyttömukavuus on erinomainen.Kaikissa kolmessa punassa on huikean hyvä pigmentti ja ne eivät tee huuliin ihan perinteistä mattapintaa. Huulipuna tuntuu hyvältä ja joustavalta huulilla, mutta pysyy paikoillaan ja kauniina useiden tuntien ajan kuten mattapunat ruukaavat tehdä.

Sarjasta löytyy yhteensä 11 eri sävyä, joista on helppo valita omalle tuntu väri. Huulipunat sisältävät peptidejä, hyaloronihappoa sekä C- ja E-vitamiinia. Pixin punia (ja muitakin tuotteita) myy oma lempparini, eleven.fi. Elevenissä on suurehko valikoima Pixin tuotteita ja hyvällä hintaa! Nämä punat ovat hinnaltaan 19,70 € kpl, mutta nyt saat -15 % alennusta koodilla NONNU15. Alekoodi koskee koko Pixi valikoimaa :) Koodi on voimassa 31.3.-7.4.2017

Kurkataanko vähän miltä nämä punat näyttivät in action?
Petal Pink oli näistä ensimmäinen, jota kokeilin ja rakastuin oitis. Todella hyvä ja kaunis väri! Tämän tyyppiset pinkit nudet ovat tällä hetkellä hyvin trendikkäitä ja tätä sävyä näkee paljon eri meikkitaiteilijoiden huulissa.

Petal Pink on hyvin tasainen väri, joka korostaa huulien omaa väriä erinomaisella tavalla. Sopii ihanasti alkavaan kesään! Kesämorsiammet hoi, tämä on teidän juttunne!
Pure Fuschia on ihanan kirkas pinkki, joka piristää koko olemuksen nollasta sataa sekunnissa. Tämän koostumus oli hieman erilainen kuin Petal Pinkin ja tasainen lopputulos vaati hieman työstämistä. Vika saattaa olla myös minun huulissani, jotka ovat olleet taas valitettavan kuivat :(

Tämän tyyppistä väriä on välillä tosi hauska käyttää ja etenkin näin keväällä kun alkaa olla valoisaa. Kunnon purkkapinkki valaisee kasvot kyllä ihanalla tavalla!
Honey Bare on tästä kolmikosta se, joka on eniten mukavuusalueeni ytimessä. Kauniin murrettu, hunajainen sävy antaa tilaa hienosti tummemmallekin silmämeikille, mutta toisaalta fressaa kasvot vaikka muuta meikkiä ei juuri olisikaan. Ihanan monikäyttöinen sävy!

Uskon, että tästä sävystä tulee meikkipussini vakiokamaa :)


Mikäli vain olet samoja huulipunamäen tyttöjä kuin minäkin, suosittelen erittäin lämpimästi testaamaan Pixi Mattelustre -punat! Hinta ja laatu kohtaavat erinomaisella tavalla. Muista tosiaan alekoodi NONNU15, jolla saat kivan alennuksen Pixi-tuotteista! Nyt kipin kapin osoitteeseen eleven.fi ! :)Onko Pixi sinulle tuttu brändi? Mikä näistä sävyistä oli eniten sinun mieleesi?

Huulipunat saatu yhteistyön kautta eleven.fistä.

16 kommenttia:

 1. Petal pink!! Tuo on ihan täydellinen sävy!! Ja voi kyllä huulipunamäen tyttöjä ollaan. Tai huulituotemäen 😊 Niihin on niin ihanan helppo hurahtaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huulipunat ovat niin ihania <3 Niitä ei koskaan voi olla liikaa :D

   Poista
 2. Mä vähän "petyin", kun hoksasin ettei punien pakkaukset olekaan sävyjen väriset vaan se onkin vain muovikääre :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näissä on päällä huulipunan sävyinen kääre :)

   Poista
 3. Sulle kyllä sopii sävy kuin sävy, sulla kaikki huulipunat näyttää tosi hyvältä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana kuulla, kiitos! <3 itse väistelen tosi kylmiä sävyjä herkästi, mutta käytän niitäkin silti välillä :D

   Poista
 4. Nämä olivat ihan uusi juttu mulle - aivan ihana tuo Petal Pink-sävy :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Petal Pink on näistä kyllä ehkä kaunein <3

   Poista
 5. They're so beautiful, i love the Petal Pink one, looks great on you!
  I'm following you, greetings from Spain :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you so much! :) <3
   Oh, wonderful! Hope you enjoy my blogposts, although I write only in Finnish...:)

   Poista
 6. Petal Pink alkoi himoittamaan, upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä sitten hankkimaan oma kappale kesäksi :)

   Poista
 7. APUA! Toi Petal Pink on TÄYDELLINEN! <3 Joudun kyllä sen laittamaan samaan tilaukseen Pixin Glow Tonicin kanssa. Nää vaikuttaa tosi hyviltä niin pigmenteiltään kuin koostumukseltaankin. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muakin himottaisi kokeilla sitä Glow Tonicia! <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)