perjantai 17. maaliskuuta 2017

Le Parfum Resort Collection 2017.


Nainen vilkaisee vielä kerran peiliin ennen kuin astuu ovesta ulos. Tänään kaikki on hyvin. Kaikki on täydellistä; kullansävyiset hiukset kauniilla laineilla, huulilla korallinpunaa, korvissa aidot helmet. Käsivarrella lepää jonkin luksusmerkin upea käsilaukku. Nainen asettelee hiustensa laineita vielä kerran paremmin ja nuuhkaisee samalla rannettaan. Siihen hän on hetki sitten suihkauttanut ihanaa tuoksua. Nainen hymyilee tuoksun tuntiessaan ja kiiruhtaa samalla ovesta ulos kadulle, Etelä-Eurooppalaisen vilkkaan kaupungin vilinään. 

Kun ensi kerran tuoksuttelin tätä hajuvettä, tämä tarinan alku tulvi mieleeni. Le Parfum Resort Collection 2017 by Elie Saab on yksi tämän tulevan kesän iloisimmista ja herkullisimmista tuoksuista -aivan ehdottomasti.

Siinä missä aiemmin ilmestynyt Resort Collection (sininen pullo) oli viikunainen, kookoksinen ja puun arominen, tämä uusin versio on kaikkea muuta. Keskenään nämä saman sarjan tuoksut poikkeavat toisistaan isosti.Le Parfum Resort Collection 2017 on kertakaikkisen leikkisä ja valloittava tuoksu. Se tanssittaa tuoksuaisteja kuin iloisen polkan tahtiin. Täysin häpeilemättä ja kuplivasti nauraen. Tätä tuoksutellessa suu kääntyy väkisinkin leveään hymyyn, niin hauska ja iloinen tuoksu tämä on. Todellinen hyvän mielen tuoksu -jos niin voi sanoa.

Kesällä on ihana kietoutua juuri tämän tyyppiseen tuoksuun; tähän ei liity suuria draamoja eikä mystikkaa. Suoraviivainen, estoton, helppo tuoksu. Tämä on tuoksu, josta tyttökaverisi kysyvät melkeinpä takuuvarmasti, että hei mitä tuoksua sulla nyt on? Tämä kiinnittää huomion.


Pullon muotokieli on sama kuin sarjan muissakin tuoksuissa; kulmista kauniisti leikattu, kuin jalokivi konsanaan. Pullo upealla tavalla hillitysti liukuvärjätty; yläosa hehkuu vaaleankeltaisena ja syvenee pikkuhiljaa pullon alaosaa kohden fantastiseen korallinpunaan. Kuin huikea Välimeren auringonlasku. Meren päällä tanssivat tuhannet keltaisen, oranssin ja punaisen nyanssit.

Tuoksu alkaa makealla, punaisella Italian mandariinilla sekä eksoottisella frangipanin kukalla. Sydänosastolla mukaan hyppäävät mehukas granaattiomena, pehmeän naisellinen appelsiininkukka ja tuoksullaan hurmaava sambac jasmiini. Lopputuoksun sulkee rauhallisesti ja elegantisti Indonesian patsuli. Le Parfum Resort Collection 2017 luokitellaan white floral/sitrus -kategoriaan ja tuoksun nenänä toimii Francis Kurkdijan, joka on luonut Elie Saabille myös lukuisia muita tuoksuja.


Le Parfum Resort Collection 2017 on yksi omia lemppareitani tämän tulevan kesän tuoksuista. Se rakastuttaa itseensä välittömästi ja halaa sinua kuin ystävä, jonka olet tuntenut aina. Se on uusi, mutta kuitenkin sielultaan vanha, joka tekee siitä klassikon. Erittäin onnistunut ja erinomainen tuoksu, joka on pehmeän makea, mutta samalla raikas ja puhdas.

Tämä tuoksu on LE eli Limited Edition. Saatavuus on siis vain tämän tulevan kesän ajan. Elie Saabin tuoksuja myyvät mm. Kicks sekä Sokos. Suositushinta tuoksulle on noin 65 €/50 ml.

Ja hei, tästä alkaa nyt kovin odotettu Tuoksuteemaviikko! Ensi viikolla teema jatkuu siis tuoksujen parissa koko viikon ajan ja loppuviikosta on luvassa erään uutuustuoksun arvonta, jee! Pysyttelethän siis kanavalla, etenkin jos tuoksut kiinnostavat yhtä paljon sinua kuin ne kiinnostavat minua :) Facebookissa on muuten kiva sivusto nimeltä Tuoksun taika. Kannattaa klikkailla tykkääjäksi, sieltä saat mukavasti infoa kaikista uutuuksista ja muista tuoksuihin liittyvästä :)

Aurinkoa viikonloppuunne, ihanat!

Tuoksu on pr-näyte, mielipiteet bloggaajan omia.

6 kommenttia:

 1. Hajuvesipullon muoto ja liukuvärjäys ovat kyllä kauniit <3. Tuoksukin kuulostaa täydelliseltä tuoksulta rentoon kesään :).

  VastaaPoista
 2. Mulla on tänä keväänä ollut kaksi tuoksua ylitse muiden ja tämä on niistä toinen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä arvasin, että sä tykkäät tästä myös :)

   Poista
 3. Onpas ihana pullo! Tulee mieleen joku karkki :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)