torstai 2. maaliskuuta 2017

Kestääväkin kestävämpi meikkivoide.


Ennen kuin olin koskaan kokeillut tätä meikkivoidetta, en oikeasti tiennyt mitä kestävä meikkivoide tarkoittaa. Tähän asti olen vain luullut tietäväni. Sain tämän testattavakseni maailman kivoimmasta kosmekaupasta, elevenistä. Brändi on minulle entuudestaan täysin tuntematon, Paris Berlin. Kyseessä on ammattilaistasoinen meikkisarja, joka on perustettu noin parikymmentä vuotta sitten. Sen filosofia on löytää hyvät, kestävät ja laadukkaat tuotteet, jotka eivät niinkään seuraa trendejä vaan ovat ajattomia klassikoita. Sarja on saanut kiitosta ammattilaismeikkaajilta juurikin näiden kulmakiviensä ansiosta.

Yksi sarjan helmiä on ehdottomasti kulttimainettakin nauttiva Le Fluide -meikkivoide. Tarkkasilmäisimmät jo varmasti huomasivat komean pullokoon, 100 ml. Ei ihan perusmeikkivoideputeli, vai mitä.


Kyseessä on täysin öljytön, vesipohjainen meikkivoide, jota voidaan halutessaan käyttää myös vartalon iholla. Siinä on 3-4 kertaa enemmän pigmenttiä kuin ns.tavallisessa meikkivoiteessa eli peittävyys on täysin suvereenia luokkaa. Se antaa hyvin samettisen ja kestävän meikkipohjan iholle. Ja se kestää kuumuutta sekä kosteutta erinomaisesti.Meikkivoiteesta on valittavana viittä eri sävyä ja minun sävyni on tottakai vaalein, LFC0 neutraali beige vaalealle iholle. Meikkivoide levittyy iholle aivan älyttömän hyvin ja peittävyydestään huolimatta ei jätä iholle pakkelimaista tunnetta vaan laskeutuu kuin huntu. Ihon tuntuu hengittävältä ja luonnolliselta vaikka se onkin meikattu superpigmenttisellä meikkivoiteella.


Vasemmassa kuvassa on täysin meikitön iho ja oikeassa kuvassa iholla on yksi kerros Le Fluide -meikkivoidetta ilman puuteria. Iholla ei myöskään ole vielä peiteaineita eikä korostustuotteita, siinä on vain tämä meikkivoide. Peittävyys on siis täysin ensiluokkaista. Minulla on tummahkot silmänympärykset (kiitos ihana sukuvika!), pisamia ja muita pigmenttiläiskiä, suuret ihohuokoset ja pientä näppylää siellä täällä. Tämä vetää kaiken peittoon tuosta nuin vain! Aivan huikea tuote.
Tältä meikkivoide näytti muun meikin kanssa. Iho on tosi tasainen ja sävy on iholleni juuri oikea. Eli jos olet kaltaiseni albiinosta pikkasen vaaleampi yksilö, tämä on sinun sävysi myös. Meikki pysyi paikoillaan koko päivän täysin muuttumattomana. Meikkivoide ei alkanut karata juonteisiin eikä muihinkaan poimuihin. Erittäin vahva suositus niille, ketkä kaipaavat superkestävää meikkipohjaa esim. hääpäivään tai muuhun suureen juhlaan. Tämä on juuri se tuote joka on omiaan sellaiseen.

Sana kestävä saa tämän kohdalla täysin uuden merkityksen.

Meikkivoide on vedenkestävä eli sen poistamiseen suosittelen ensin öljypohjaista puhdistustuotetta, sen jälkeen puhdistusmaito/-geeli/-vaahto ja lopuksi misellivesi. Sillä kombolla meikin saa puhdistettua iholta takuuvarmasti ja tehokkaasti pois.


Paris Berlin Le Fluide -meikkivoide maksaa eleven.fissä 59,40 €/100 ml. Hinta on todella kohtuullinen, koska pullokoko on normaalia meikkivoideputelia noin kolme kertaa suurempi. Tämä on erittäin riittoisaa, joten käyttöikä on taatusti pitkä.

Vahva suositus tälle, mikäli kaipaat todella peittävää, kestävää ja laadukasta meikkivoidetta.

Onko Paris Berlin tuttu brändi sinulle?

Tuote saatu blogiyhteistyönä, mielipiteet omia. Linkit eivät mainoslinkkejä.

18 kommenttia:

 1. Hääpäivään?? No niinpä. Tämä laitetaan muistiin.
  Kiitos vinkistä!! 😊

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on ihan must just siihen päivään :)
   Oleppa hyvä <3

   Poista
 2. Kiitos vinkistä, tätä voisin testata silmieni alle. Minähän en muuten meikkivoidetta käytä ollenkaan.
  Mukavaa torstaita Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No siinä hommassa tämä kyllä kestää todella pitkään :D Mutta toimii takuu varmasti! :)

   Poista
 3. Kiitos, onpa hyvä tietää, että tämmöisiäkin meikkivoiteita on olemassa;) :) Kestävyyden kanssa on meikälikalla monesti ongelmia; varsinkin nenänpielten couperosa puskee kivasti etualalle heikompien meikkivoiteiden hiipuessa päivän mittaan. Siinä se on klyyvari sitten näkösällä oikein kunnolla;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on todellakin :) Tämä on kyllä superpeittävä :)

   Poista
 4. Äää! No nyt kiinnostuin! Mulla on vasn nykyään periaate, etten osta mitään meikkivoidetta testaamatta ja noin iso pullo on liian suuri riski hutiostolle. :) täytyy pitää mielesdä jos joskus pääsisi testaamaan jossain ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti pitää mielessä :)

   Poista
 5. No onpa huikea peitto, silti kevyt lopputulos mun mielestä. :)

  VastaaPoista
 6. Näyttää tosi kauniilta iholla. Pullo on aikamoisen iso ja lasisena se varmasti painaa hieman. Mä suosin muovituubeja meikkivoiteissa, koska olen sellainen rähmäkäpälä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tämä on kieltämättä aika raskas :D

   Poista
 7. Mielenkiintoinen meikkivoide. Minä (entisenä) punatukkaisena ja pisamaisena olen aina hakemassa peittäviä meikkivoiteita.
  Näyttää niin heleältä ja kauniilta ihollasi.
  Kiitos hyvästä vinkistä! Ja mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten tämä varmasti olisi sulle just passeli :) Kiitos Tuula <3
   Ihanaa alkavaa viikkoa! :)

   Poista
 8. Upea lopputulos! :) Kestävät meikkivoiteet ovat itselläni kovassa käytössä, joten kiitos hyvästä vinkistä ^_^

  VastaaPoista
 9. Alkoi kiinnostaa,mutta tällä hetkellä on vaan 3 a sävyä tarjolla,eikä yhtäkään vaalealle iholle.No mulla kyllä meikkivoiteita piisaa,että eipä silti.Estee Lauderin Double Weariakin kokonainen pullo odottamassa.Mutta hyvältä tuo näyttää!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, postausta kirjoittaessani sävyjä oli vielä kaikkia tarjolla! :O Varmasti varasto täydentyy pian!

   Estee Lauderin Double Wearkin on mahtava tuote :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)