keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Just KISS me.


Marc Jacobs on ehdottomasti yksi suosikkini tuoksubrändeistä. Tutustuin parisen vuotta sitten Marcin tuoksuihin ja olen ollut sen jälkeen aivan myyty. Daisy -tuoksu lanseerattiin alunperin 10 vuotta sitten, vuonna 2007 ja sen jälkeen se on saanut useamman jälkeläisen. Daisyn kavereiksi on myös vuosien saatossa syntynyt Daisy Dream ja Daisy Eau So Fresh.

Joka kevät näistä kolmesta tuoksusta (Daisy, Daisy Dream, Daisy Eau So Fresh) ilmestyy kesäversiot alkuperäisten rinnalle. Tänä keväänä Daisyt ovat pukeutuneet kauniin pinkihtävän punaiseen ja ovat ottaneet yhteisnimen KISS.

Tutustutaanpa näihin leideihin tarkemmin.Daisy Kiss.

Richard Herpinin luoma Daisy Kiss on ehdottomasti alkuperäistä Daisya hyvin kunnioittava ja mukaileva tuoksu. Mitään suuria eroja ei ole havaittavissa, mutta jotain uutta kuitenkin. Daisy Kiss on raikas, kukkainen, sitruksinen ja todella iisi kesätuoksu. Se sopii helposti monen ikäisille naisille, mutta olettaisin tämän olevan erityisesti nuorempien naisten mieleen. Itse tykästyin tähän isosti, mutta minä olenkin Marcin tuoksujen suuri fani. Pidän suuresti kukkaisuudesta, joka näissä hänen tuoksuissaan ilmenee.

Daisy Kiss alkaa sitruksisella Pomelolla, joka tuo tuoksuun oikein mukavaa raikkautta. Sitä seuraa mehukas aprikoosi ja Daisy-tuoksujen tavaramerkki, orvokki. Sydäntuoksussa on mukana osmantuksenkukkaa, pionia ja vaaleanpunaisia ruusuja. Lopputuoksussa koko paketin sulkevat pohjatuoksun kuninkaalliset ambroxa, myski ja setripuu.

Daisy Kiss on kukkais-hedelmäinen, kiva ja helppo tuoksu kesään. Erinomainen tulevan kesän morsiammille!Daisy Dream Kiss.

Amandine Marien luoma Daisy Dream Kiss on todella runsas ja monikerroksinen tuoksu. Se poikkeaa aiemmin ilmestyneistä Daisy Dream -tuoksuista mielestäni hyvin paljon enkä löydä yhtäläisyyksiä oikeastaan ollenkaan. Pidän hyvin paljon juuri tämän tyyppisistä tuoksuista, jotka avaavat nuottivihkonsa sivuja pikkuhiljaa, paljastaen hienot tuoksujen sävyt ihon lämmön vahvistaessa niitä. Tämä on ehdottomasti tämän kolmikon mielenkiintoisin sekä moniulotteisin tuoksu. Ensinuuhkaisulta ei pysty lopputuoksua vielä päättelemään, mikä on hyvä asia. Jännittävä ja erilainen.

Daisy Dream Kiss avautuu hienosti mustaherukalla, joka on ehdottomasti yksi lempinuoteistani. Se saa kavereikseen kirpeän greipin sekä makean ananaksen. Alkutuoksun kombo on todella herkullinen ja mehukas. Sydäntuoksussa on valkoisten kukkien juhlaa; freesiaa ja jasmiinia. Mukaan on sekoitettu myös ihanaa raparperia, josta olin kovin iloinen, sillä sitä harvemmin on tuoksuissa mukana, mutta toimii aina aivan erinomaisella tavalla. Lopputuoksun nuotit ovat samat hienot kuin Daisy Kiss -tuoksussakin eli ambroxia, myski sekä setripuu.

Daisy Dream Kiss on ehdottomasti naisellisen naisen tuoksu. Se ei ole sporttinen eikä vesimäinen, se on rehellisesti kukkais-hedelmäis-myskinen. Upea, päät kääntävä juhlatuoksu, johon mielellään haluaa uppoutua, täysin ajan kanssa. Tällaista tuoksua ihollani tunnen itseni itsevarmemmaksi ja tyylikkääksi.Daisy Eau So Fresh Kiss.

Oliver Crespin luoma Daisy Eau So Fresh Kiss on tämän porukan todellinen yllättäjä! Olen suuri alkuperäisen Eau So Fresh -tuoksun fani (tosin minulla ei sitä ole, noloa!) ja pitää myöntää, että tässä tuoksussa ei ole mitään samaa kuin alkuperäisessä versiossa. Mutta se ei ole huono asia ollenkaan. Ihastuin tähän tuoksuun todella paljon, yllätyin vain ensin siitä miten kauas ollaan originellista lähdetty.

Daisy Eau So Fresh Kiss avautuu vihreillä mandariinin lehdillä, mustaherukalla ja voimaakkaalla vaaleanpunaisella pippurilla. Sydäntuoksussa valloilleen pääsevät herkkä pioni, vaaleanpunaiset ruusut ja hurmaavat kirsikankukat. Lopputuoksun nuottien soinnut ovat ambroxian, valkoisten puiden sekä santelipuun käsialaa.

Daisy Eau So Fresh Kiss on hyvällä tapaa vanhanaikainen. Se on kuin kaunis vintagevaate tai -koru. Tätä nuuhkutellessani mieleeni tulee lapsuudesta Fleur de Hollande -tuoksu, joka oli todellinen 80-luvun alun ikoninen hajuvesi. Tässä on jotain samaa nostalgiaa kuin siinä. Tämä on pehmeä, pyöreä, puuterinen tuoksu, joka ottaa lohduttavaan, lämpimään syleilyynsä. Ehdottomasti varttuneemman naisen tuoksu, en näkisi tätä nuorempien naisten suosikkina näistä kolmesta. Tämä on tuoksu, joka sopii tilanteeseen kun  kaulaan laitetaan helminauha, kaapista kaivetaan ruusukupit ja pöytään katetaan bebé -leivokset. Tässä on jotain yläluokkaista ja jotain todella hienostunutta.


Tällä viikolla vietetään Sokoksilla (ainakin Helsingin ja Turun tavarataloissa) Marc Jacobs -tapahtumaa 20.-26.3. välisenä aikana. Nämä KISS -uutuustuoksut ovat näyttävästi esillä tänä aikavälinä. Jos sinulla on mahdollisuus, käy ihmeessä tutustumassa näihin ihanuuksiin ja testaa samalla mikä näistä on oma suosikkisi.

Ovatko Marc Jacobsin tuoksut sinulle tuttuja?

Tuoksut saatu maahantuojalta.

4 kommenttia:

 1. Marc Jacobsin tuoksut ovat omia lemppareitani jo tuoksujensakin puolesta, mutta myös hajuvesipullojen ansiosta <3. Pullot ovat aina niin kauniita :).

  VastaaPoista
 2. Jo pelkästään ihanien pullojen vuoksi näistä voisi ottaa kaikki!! ❤ Tuoksuistakin kyllä tykkään.

  VastaaPoista
 3. Voi Daisy! Se oli suosikkini 18-vuotiaana. Olin bongannut sen ulkomaisista lehdistä jo vuotta aiemmin. (Marc oli suuri lempparini teininä, seurasin hänen mallistojaan uskonnollisesti. Muistan vieläkin 2004-2005 mallistot. Ah, ne a-linjaiset mekot ja värit. Uskomatonta, että teininä muoti jaksoi kiinnostaa. Nyt olen ihan tipahtanut kelkasta..:D) Muistan, kun tuoksu tuli Stockalle. Säästin rahaa hetken ja ostin sen itselleni synttärilahjaksi. Käytin Daisya pari vuotta, ja se oli ihana. Jossain vaiheessa se alkoi tuntua liian tyttömäiseltä. Minulla on pullon pohjallinen jäljellä nostalgiasyistä. Tuoksu herättää muistoja 18-vuotis kesästä, joka oli kipeänsuloinen. Ah, nuoruus. :D:D

  VastaaPoista
 4. Hihhii, muhun taisi eniten vedota tuo joukon ns. varttuneimmille suunnattu tuoksu, näitä on pakko käydä tuoksuttamassa mutta voisin veikata siitä omaa suosikkiani, tai sitten tuosta Dream Kissistä :D

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)