tiistai 14. maaliskuuta 2017

Charm me with peonies, darling.


Pioni on ehdottomasti yksi lempikukkasistani. Olinkin siis aivan onnessani saadessani tuotteita testiin hurmaavalta ranskalaisbrändiltä L'Occitane en Provancelta. Tänään nuuhkutellaan Pivoine -sarjasta löytyvää hajuvettä. Muita sarjan tuotteita käydään läpi myöhemmin tänä keväänä.

Välimeren legenda kertoo kauniista nymfistä nimeltä Paeonia, jota kaikki jumalat kosiskelivat. Mustasukkainen jumalatar muutti hänet tuhansien terälehtien pioniksi. Siitä lähtien tämä kauneuden symboli on tuonut väriloistoa ja tuoksua kevääseen. 

Pivoine Flora Eau de Toilette on hurmaava kukkaistuoksu, joka sisältää Etelä-Ranskassa viljeltyä pioniuutetta. Tuoksu on runsas, täyteläinen ja naisellinen.

Itselleni L'Occitane en Provance edustaa selkeästi selektiivisempiä kosmetiikkatuotteita ja olenkin hyvin kiinnostunut kaikista sarjan tuotteista. L'Occitane -tuotteita myyvät sarjan omat myymälät pääkaupunkiseudulla, mutta myös niiden lisäksi Stockmann. L'Occitanella on näiden lisäksi myös oma verkkokauppa, mistä voit tilata näitä ihanuuksia.


Pivoine Flora edt avautuu hienosti raikkailla greipin sekä bergamontin sitrusnuoteilla. Näitä seuraavat täyteläinen ruusu sekä tottakai pioni, jotka ovat naisellisuuden ydinaromeja tässä tuoksussa. Lopputuoksu on kermainen sekä pehmeä; siinä yhdistyvät hienolla tavalla santelipuun lämpimät aromit sekä herkkä valkoinen myski.Tuoksu on hyvin iloinen, vangitseva, hurmaava ja kupliva. Se kietoo syliinsä kuin ihana, pehmeä kukkaisniitty. Tämä tuoksu sopii hyvin arkeen sekä juhlaan, se kestää iholla pitkään, jopa yli seitsemän tuntia. Tuoksu yllättää kukkaiskerrosten alta tulevalla vehreydellä, joka on puhdas sekä raikas. Pivoine Flora edt on kuin hyvältä tuoksuva kesän ensimmäinen kukkakimppu!

Tämä sopii erinomaisesti monen ikäisille naisille, ketkä pitävät kukkaistuoksuista. Itse en ollut koskaan ennen tätä kokeillut L'Occitanen tuoksuista mitään ja pitää kyllä nyt myöntää, että tämä rakastutti itseensä tosi isosti. Ehdottomasti haluan tutustua myös muihin sarjan tuoksuihin. L'Occitanen tuoksuvalikoimassa on ihanan kuuloisia tuoksuja, joiden juuret ovat syvällä luonnossa.

Onko L'Occitane en Provance sinulle tuttu merkki ja mitkä ovat omat suosikkisi?

Tuoksu saatu blogiyhteistyön kautta, mielipiteet omia.

6 kommenttia:

 1. L'Occitanelta olen kokeillut vain suihkugeelejä yms, mutta en tiennyt, että merkiltä löytyy näin ihanalta kuulostava hajuvesi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vaan :) Tuoksuja löytyy brändiltä enemmänkin :)

   Poista
 2. Rakastan kans pioneiden tuoksua yli kaiken! <3 Meillä on koko ajan L`Occitanen palasaippuoita käytössä, koska mies rakastaa niitä ja tykkään itsekin. Niillä lähtee siveltimetkin muuten hyvin puhtaaksi, jos raaskii luksustuotetta sellaiseen käyttää. ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei sama juttu! :) <3 Mä haluisin kans saippuoita kokeilla <3 Varmasti ovat ihania :)

   Poista
 3. L'Occitanella on tosi hyvä sitrustuoksu miehille Cédrat-sarjasta ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti! <3 Pitääkin harkita sitä omalle ukkokullalle :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)