tiistai 28. helmikuuta 2017

Viva la Vita.


Jos jollain brändillä, niin Avonilla on paljon tuoksuja. Sehän sopii minulle, koska tuoksut ovat niin mun juttuni. Mitä enemmän on tuoksuja valittavana, sen enemmän innoissani olen. Laskin hiljattain, että Avonin valikoimissa taitaa olla tällä hetkellä yli 40 naisten tuoksua ja lisää tulee koko ajan. Avonin hajuvesitehtaalla riittää siis vilinää.

Viva la Vita on yksi tämän kevään Avonin uutuustuoksuista ja sain sen ilokseni testattavaksi. Viva la Vitan pullo on kivan eleetön ja yksinkertaisen kaunis. Tuoksuneste on kauniin syreeninlilaa. Syreeniä tässä tuoksussa ei kuitenkaan ole vaan tämä on hedelmäis-kukkainen. Kun luin muiden arvioita tästä tuoksusta, törmäsin usean arvion kohdalla siihen, että tämä on hyvin samankaltainen kuin Avonilla aiemmin ilmestynyt Femme. Tässä on myös jotain samaa kuin Christian Diorin J'adore -tuoksussa. Sanoisin, että tämä voisi toimia sille tuoksulle jopa dupena.


Viva la Vita -tuoksu leikkii melko estottomasti eri hedelmien ja kukkien kanssa. Siitä on erotettavissa hyppysellinen puuterimaisuutta sekä toisaalta myös raikkaita sitruksen aromeja. Alkutuoksun nuotteina ovat kirpakat vihreät omenat, makeat mandariinit ja appelsiinit sekä pirteät verigreipit. Alun hedelmäkoriin sukelluksen jälkeen ovat vuorossa kukkaset; samettinen ruusu, hurmaava mimosa ja herkkä magnolia. Lopuksi tuoksun sulkevat makea vanilja, pehmeä santelipuu ja ylellinen cashmere.

Kokonaisuus on mukavan kepeä ja iloinen, erittäin ihana päivätuoksu. Tässä on mielestäni jotain tosi hienostunutta ja miellyttävää. Jos nuuhkisin tätä sokkona, arvailisin tätä selektiivisen puolen tuoksuksi. Totuus kuitenkin on, että tämän hinta on mukavan huokea. Viva la Vita tuli myyntin meneillään olevassa kampanjassa ja sen hinta on tällä hetkellä 24,95 € (norm.hinta 31 €). Avonin tuotteita voit tilata lähimmältä konsultiltasi tai sitten tehdä itse ostoksia Avonin verkkokaupassa, ohjeet siihen löydät täältä.


Viva la Vita on ihana tuoksu, jota olen käyttänyt sen saatuani ahkerasti monta kertaa viikossa. Tämä tuoksu on myös ihastuttanut ystäviäni, jotka aina mielellään luonani käydessään tuoksuttelevat hajuvesiäni. Viva la Vita on helppo tuoksu, joka ei hyökkää eikä vaadi raivokkaasti omaa tilaansa. Se kulkee mukana kuin kaunis koru tai tyylikäs asuste. Suosittelen ehdottomasti kaikille niille, jotka kaipaavat kivaa päivätuoksua tähän kevääseen ja alkavaan kesään.


Mikä on sinun suosikkisi Avonin tuoksuista?

Tuoksu saatu pr-näytteenä, mielipiteet omia.

6 kommenttia:

 1. Oikein ihanan kuuloinen tuoksu eikä hinta todellakaan rahapussia paljoakaan pienennä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei tosiaan pienennä :) Tässä on erinomainen hinta-laatusuhde :)

   Poista
 2. Luck La Vie on ehdoton oma lempparini Avonin tuoksuista. Ihanan vähäeleinen pullo tässä Viva La Vitassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihana :) <3 Mullakin on sitä vielä yks pullo tuolla jemmassa :)

   Poista
 3. Onpas tässä jotenkin eteerisen kaunis ulkoasu, sellainen klassisen tyylikäs! Tuoksunesteen värikin on kaunis ^_^

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)