keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Tämän talven ihanin.


Tuoksu kuin karkki. Tämä oli ensimmäinen ajatukseni kun näin tämän pullon. Nimikin viittaa namuihin eli kyseessä on Viktor & Rolf Bonbon Pink Bow Limited Edition. V&R Bonbon tuoksua on varioitu useaksi eri flankkeriksi ja tämä on viime vuoden lopulla ilmestynyt LE-versio.

Bonbon Pink Bow luokitellaan kukkais-hedelmäiseksi gourmand  -tuoksuksi. Se on juurikin se tuoksukategoria, jota minä rakastan. Tuoksun nenänä toimii Cecile Matton i Serge Majoullie. Viktor& Rolf on hollantilainen muotitalo, jonka perustajina ovat Viktor Horsting sekä Rolf Snoeren. Brändillä on peräti 55 parfyymiä, joista tunnetuin on Flowerbomb, joka lanseerattiin jo vuonna 2004. Sen jälkeen tuoksukokoelma on saanut Flowerbombista useamman flankkerin, niinkuin myös tämä Bonbonkin.Pullo on kaunis malvan värinen lasinen rusetti, jossa on hennonpinkki metallinen rusetti. Rakastan isosti hajuvesiä ja mitä upeampi pullo, sen enemmän melkeinpä tuoksua rakastan. Tämän kohdalla rakastuminen pääsi tapahtumaan heti kun sain pakkauksen käteeni. Materialismionnea parhaimmillaan!

Tuoksu avautuu kulhollisella hedelmiä; makeilla mandarariineilla, pirteillä appelsiineilla sekä samettisilla persikoilla. Sydäntuoksussa mukaan vispataan runsaasti täyteläistä kinuskia, tuoksuvaa jasmiinia ja herkkää appelsiininkukkaa. Lopputuoksun sulkevat eksoottinen guaiac-puu, aromikas santelipuu ja pohjatuoksujen kuninkaalliset; myski ja meripihka.

Näistä nuoteista sekoittuu äärimmäisen kaunis tuoksusinfonia, joka soi hurmaavasti iholla. Bonbon Pink Bow on itselleni sellainen The Tuoksu. Sellainen tuoksu, johon ei kyllästy, koska joka kerran kun sitä tuoksuttaa, se tuntuu uudelta. Tiedättekö - se rakastumisen tunne kun olet tavannut elämäsi rakkauden, etkä oikein muista hänen kasvojaan kunnolla kun olette ensi kertaa erossa? Tämän kanssa on juurikin näin, tämä on niin ihana ja erilainen tuoksu, että kun olet erossa tästä, et kunnolla muista miltä tämä tuoksui. Mutta kun saat tätä ihollesi, se on kuin kotiinpaluu.

Hyvä tuoksu ei kyllästytä itseensä vaan rakastuttaa kerta toisensa jälkeen uudelleen ja uudelleen. On aina erilainen ja jännittävä, uusia kerroksia avaava ja salaperäinen.


Viktor & Rolf Bonbon Pink Bow Limited Edition on tuoksuva helmi, jonka jokainen tuoksuharrastaja tarvitsee kokoelmiinsa. Ja jos aiot omistaa vain yhden tuoksun kerrallaan, tämä on ehdottomasti ostamisen arvoinen.

Viktor & Rolfin tuoksuja myy mm. Stockmann.

Mikä on sinun V&R suosikkisi?

Tuoksu saatu maahantuojalta.

8 kommenttia:

 1. Se on tämä sama! Tuoksu on kertakaikkisen ihana ❤️

  VastaaPoista
 2. Bonbon on kyllä ihastuttava tuoksu, rakastan noita niiden LE-pulloja. <3

  VastaaPoista
 3. Olen lukenut muutamasta eri paikasta tästä hajuvedestä ja kaikki ovat kuvailleet tätä tuoksua karkkimaiseksi :). Tuo pullo on kyllä kaunis :).

  VastaaPoista
 4. Tää kuulostaa kyl just sellaselta tuoksulta, mistä voisin tykätä! Täytyy kyllä käydä nuuhkimassa. Ja tuo pullokin on niin kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa ehdottomasti käydä :) Itse rakastuin tähän ihan täysillä!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)