torstai 23. helmikuuta 2017

Sieneen mars!Tänään jotain mitä ilman en enää osaa olla enkä ihoani hoitaa. Konjac Sponge on valittu vuoden 2017 hoitotuotteeksi, eikä ihme! Tämä taikasieni on niin ihmeellinen, että se ansaitsisi olla jokaisen vuoden hoitotuote.

Itse olen käyttänyt näitä sieniä jo kohta neljä vuotta ja olen onnistunut koukuttamaan itseni näihin täysin totaalisesti. Tällä hetkellä käytössäni on vaaleanvihreä Aloe Konjac Sponge, joka on tarkoitettu herkälle, allergiselle, kuivalle ja atooppiselle iholle. En tiedä onko ihoni niinkään kuiva ja allerginen, mutta herkkä se on, joten siksi tämä sieni on oikein passeli.

Sieni on kuivana kova koppura eikä sitä käsitellessä tule ekana mieleen, että siitä voisi tulla ihanan pehmeä, ihoa hellivä mössykkä. Mutta kyllä siitä tulee. Sieni kannattaa kastella aina kunnolla. Itse annan sienen olla juoksevan vesihanan alla ja kastua ihan kunnolla.Videolta voit katsoa miten sieni tulee kastella oikein. (Pyykkikoneemme hurisee taustalla kivasti :D)Märkänä sieni näyttää tältä. Sen koko tuplaantuu, kuten huomaatte. Sientä voi käyttää ihan sellaisenaan tai sitten puhdistusaineen kanssa. Itse käytän tätä putsarin kanssa aamuin illoin. Meikkejä en tällä poista, mutta meikintöntä ihoa kyllä. Käytän tätä myös kuorintojen kanssa. Iho voi niin paljon paremmin kun sitä puhdistaa tämän sienin kanssa. Iho on selkeästi kirkkaampi, tasaisempi, terveempi ja noh, -puhtaampi. Käytön jälkeen sieni huuhdellaan ja puristetaan (ei väännetä) kuivaksi ja sen jälkeen ripustetaan kuivumaan. Sienen käyttöikä on noin 2-3 kk.

Sieni on puhtaasti luonnontuote. Konjac on täysin luontainen, paljon mineraaleja sisältävä kasvi. Se sisältää vettä, proteiineja, kaliumia, kalsiumia, magnesiumia, kuparia, hiilihydraatteja, natriumia, rautaa, fosforia ja sinkkiä. Se sopii kaiken ikäisille ihmisille, vauvasta vaariin. Sitä voi käyttää ihonhoitoon myös herkkäihoisille (couperosa, allergia, atopia, psoriasis yms.) Se on täysin turvallinen.

Mitä sieni tekee?

-Puhdistaa ihohuokoista lian ja talin, jolloin mustapäiden muodostuminen vähenee
-Kosteuttaa ihoa luonnollisesti
-Kuorii hellävaroen kuolleita ihosoluja kirkastaen ihon pinnan

Sienet ovat:
-100 % luonnonsieniä
-Kasvikuitua
-Biologisesti hajoavia
-Väriaineettomia
-Pehmeitä ja hellävaraisia iholle
-pH:ta tasapainottavia ja luonnollisesti syväpuhdistavia
-Sopivat jokapäiväiseen käyttöön ja meikinpuhdistukseen


Sienityypit ovat:

Aloe Konjac Sponge kuivalle, allergiaan taipuvalle, atooppiselle ja herkälle iholle
Bamboo Konjac Sponge Charocoal rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle, teini-ikäiselle iholle
Pure Konjac Sponge normaalille iholle
Collagen Konjac Sponge aikuiselle, ikääntyvälle iholle
Rose Konjac Sponge aikuiselle rasvoittuvalle/sekaiholle


Rakastan näitä sieniä ja ihana yhteistyökumppanini Cosmerya myy näitä ihanuuksia verkkokaupassaan. Yhden sienen hinta on 9,90 €.

Mutta hei! Huomenna kannattaa olla kuulolla sillä silloin starttaa jotain kivaa teille liittyen näihin sieniin ;) Olkaahan siis kanavalla huomenissa myös!

Oletko sinä löytänyt jo nämä sienet ihonhoitorutiineihisi?

Sieni saatu pr-näytteenä, mielipiteet omia.


7 kommenttia:

 1. Tämä on kyllä niin hyvä keksintö. Ihan paras ihonpuhdistustukseen!

  VastaaPoista
 2. Mä tykkään näistä kovasti. Mulle sieni on ensisijaisesti väline eli käytän aina sen kanssa putsaria ja tykkään kovasti siitä miten puhdistukseen saa "enemmän tatsia" kun on jotain kättä pitempää käytössä:)

  VastaaPoista
 3. Tää sieni on kyllä jokaisen hehkutuksen arvoinen <3

  VastaaPoista
 4. Jokin aika sitten kokeilin konjac spongea, mutta en ainakaan tuolloin vielä saanut muodostettua sen käytöstä rutiinia. Nyt tekisi itse asiassa mieli kokeilla uudelleen. :)

  VastaaPoista
 5. Omistan kyllä konjac sienen, mutta aika vähälle sen käyttö on jäänyt. Taidanpa aktivoitua sienen suhteen. Tuo Collagen Konjac Spunge kiinnostaa kovastikin.

  Ihkuu iltaa 💕

  VastaaPoista
 6. Mä oon ihan rakastunut Konjac sieneen. Iho tuntuu ihanan raikkaalta ja pehmeältä käytön jälkeen ♡

  VastaaPoista
 7. Aloe Konjac sieni olisi minun iholle hyvä :)
  anna_88@luukku.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)