torstai 2. helmikuuta 2017

Säteilevä Radiant.Muistattekos kun parisen kuukautta sitten hehkutin Kardashian Beauty Mirror Finish-huulipunakyniä? No jos ette, niin linkistä voi klikata kurkkaamaan mistä oikein oli kyse. Silloin intoilin teille Divinyl -sävystä (kuvassa vasemmalla oleva upea purppura) ja lupailin, että toinenkin sävy, Radiant pääsee vielä ääneen täällä blogissa. Tänään on se päivä!

Minä olen kirkkaiden huulipunasävyjen ystävä ja Radiant on todellakin sellainen sävy. Oikea kantaäiti, jos niin voi sanoa. Väri on huikea oranssiin taittava punainen ja huulilla sävy on suorastaan tyrmäävä. Näkyy niin sanotusti kaivolta kotiin asti.

Radiant on todella kirkas sävy ja mietin huulia sillä maalatessani onko se jopa liian kirkas minun omaan makuuni. Mutta ei. Ei se ole. Se on sävy, joka kyllä ottaa tilan haltuun ja kasvoista pääsee huulet todellakin pääosaan.Radiant on täydellinen väri tähän alkavaan kevääseen ja ehdottomasti kesään. Kun kasvot saavat vähän väriä (omalla kohdalla sitä otetaan itsestäänruskettavista, koska albiinosta astetta kalpeampi iho), tämä huulipunasävy on täysi napakymppi.

Koostumus ja tuntu on tässä täysin identtinen Divinyl -sävyn kanssa, joten siitä ei tarvitse enempää tarinoida tässä. Kokonaisuudessaan Kardashian Beauty Mirror Finish -punat ovat kyllä aivan ässiä ja ehdottomasti haluaisin niitä lisää. Kardashianeista voidaan olla montaa mieltä, mutta ne tuotteet joita olen brändiltä testaillut, ovat olleet aivan älyttömän hyviä! Ei voi valittaa mitenkään päin.

Kardashian Beauty -tuotteita myy Citymarketit ja ihana eleven.fi

Mutta hei, haluuttekos nähdä miltä meikki kokonaisuudessaan näytti tällä huulipunalla?
Itse tykästyin tähänkin sävyyn ja se onkin päässyt tämänkin meikin jälkeen monta kertaa huulille. Mikäli kaipaat hyvää ja pysyvää huulimeikkiä, suosittelen kokeilemaan näitä. Et varmasti pety! Sävyvaihtoehtoja on valittavana näiden kahden esittelemäni lisäksi vielä neljä muutakin. Hintaa tuotteella on noin 14 €.

Mikä fiilis sulla on Kardashian Beauty -tuotteista?

Huulipunat pr-näytteitä, mielipiteet omia.

4 kommenttia:

 1. Apua toi oranssi on upea, täydellinen kesäsävy. Itse olen kokeillut vain paria tuotetta, eivät herättäneet oikein minkäänlaisia fiiliksiä. Ilmeisesti sarja on aika vaihtelevan laatuinen, on mukana hyvää ja huonoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookin! Mä olen tykännyt kaikista mitä oon kokeillut :D on siis osunut hyviä juttuja kohdalle!

   Poista
 2. Yves rocherin suihkusaippuat ovat kyllä tosi ihania, tuoksuvatkin niin hyviltä. Kardashian beautya en ole päässyt kokeilemaan, mutta mielenkiinto on kova :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen todella lämpimästi KB:n tuotteita :)

   Sulla on kiva blogi! :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)