keskiviikko 15. helmikuuta 2017

Oi naamio, oi naamio.


Ihonhoito on intohimoni ja siihen olenaisena osana kuuluu tottakai naamiot. Ajattelin tänään jakaa teidän kanssanne omat suosikkini, koska naamioita on monia erilaisia, moniin eri tarpeisiin.

Omiin ihonhoitorutiineihini kuuluu viikottaiset naamiohetket. On harhaluulo, että naamiota voi käyttää vain kerran viikossa. Höpöhöpö, kosteuttavaa naamiota voi käyttää vaikka joka päivä! Kuorivia naamiota en suosittele kuin kerran viikkoon (tai sitä harvemmin), mutta kosteuttavia, virkistäviä ja napakoitavia naamiota voi lutrailla naamaan vaikka kuinka usein.

Talvella iho on selkeästi kosteusköyhempi kylmän ilman vuoksi, joten naamio antaa oivaa ensiapua siihen. Naamio antaa myös apua jos iho näyttää samealta ja tunkkaiselta. Tai jos ihossa on liikaa talia, kiiltoa tai rasvaa. Ja tottakai apua saa myös ikääntymisen merkkejä vastaan. Tänään käydään vähän kaikkia näitä läpi.

Oletteko siis valmiit vetämään naamiot?


Phytomer Hydralgue

Aloitetaan kosteuttavalla naamiolla, koska tämä on ehdottomasti se monikäyttöisin. Jokaisen iho on jossain määrin kosteuttava tarvitseva. Vaikka ihosi olisikin rasvainen, se voi olla silti tosi pintakuiva. Väittäisin, että jokaisen ihonhoitorutiineihin pitäisi kuulua myös kosteuttava naamio. Ihon kosteudenpuute johtaa myös ennenaikaisiin ikääntymisen merkkeihin, joten siksikin kosteuttaminen on tärkeää, ihotyypistä riippumatta.

Hydralgue -naamio on todella janoisen ihon pelastaja. Phytomer on hoitolapuolen brändejä, mutta kuitenkin ihan helposti ostettavissa (täältä mm. löydät Phytomerin tuotteita). Itse rakastan tätä naamiota, koska tämä antaa iholle kosteutta tosi hyvin. Iho näyttää tämän jälkeen aina sellaiselta kuin olisi juuri tullut kasvohoidosta. Naamio sisältää mm. polarisoitua undaria-leväuutetta, joka kosteuttaa ihoa syvältä ja intensiivisesti. Piikkihernevesi suojaa ihoa liialliselta kosteudenhaihtumiselta. Naamiota suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa, mutta oma mielipiteeni on, että tätä voi käyttää niin usein kuin haluaa. Niin mä ainakin teen. Naamio on parabeeniton.

Tuotteen hinta on noin 33 €/50 ml.


FREEMAN Diamond Mineral Rinse Mask.

Tässä on mekaanista kuorintaa sisältävistä naamioista ehdottomasti parhain. Freeman on superedullinen merkki, jota myyvät marketit ja maahantuojan oma verkkokauppa. Naamioiden hinnat ovat paikasta riippuen 4-6 euron tietämillä eli puhutaan huikean huokeista tuotteista.

Itse olen käyttänyt tätä naamiota kerran viikossa tai kerran kahdessa viikossa. Tämä on savipohjainen naamio, joka imee itseensä likaa ja epäpuhtauksia iholta. Kaikkein kuivaihoisimmille en tätä suosittele vaikka maahantuojan mukaan tämä sopii kaikille ihotyypeille. Toki kokeilemalla juuri sille omalle iholle saa parhaimman vastauksen. Itselläni on sekaiho, jolle tämä on oikein passeli. Naamiossa on mukana tiheärakeisesti kuorivia partikkeleita, jotka hiovat iholta pois kaikki sinne kuulumattomat jutskat. Tämän hintaluokan naamioksi tämä on suorastaan loistava ja tuubissa piisaa tavaraa runsaasti, nimittäin Freemanin tuotteet ovat aina näitä 175 ml jättikokoja.


Vie Collection Mésofroce Hyaloronic Acid Vitamin Mask.

Juu terve. Tässä on sellainen naamioiden ruhtinas, että oksat pois ja puolet varrestakin! Kun ihosi kaipaa välitöntä kohotusta, kirkastusta, kosteutusta ja silotusta, tämä on se mitä tarvitset. Naamio on geelimäinen ja se sisältää vaaleanpunertavia palluroita, jotka poksahtelevat ihanasti rikki kun levität naamion kasvojen iholle. Naamio sisältää hyaloronihappoa, joka on yksi ihon omista rakennusaineista. Hyaloronihappo onkin eräs tehokkain ase ikääntymisen merkkejä vastaan taistelussa.

Kun ihosi on ankealla päällä, tässä on vastaisku sille. Joka kerran kun käytän tätä (joskus jopa parhaimmillaan pari kertaa viikossa), ihoni on kuin uudestisyntynyt. Tätä on todella miellyttävä käyttää, koska koostumus on paksua geeliä. Tuote tuoksuu raikkaalle ja hyvälle. Tämä naamio antaa iholle aivan upean tunteen ja tuloksen. Tämä on kaikista kosmetiikoistani eräs ehdoton lempparini. Jos tätä myytäisiin litran sammioissa, ostaisin heti sellaisen. Tämä on vain niin huikea!

Voit tilata tätä täältä. Hinta on 42 €/50 ml.


PAYOT Masque D'Tox.

Sain viime syksynä blogin kautta testailuun Payotin tuotteita. Brändi oli minulle entuudestaan tuttu vain nimeltä, mutta kun kokeilin sarjalta testiin saamiani tuotteita, olin täysin myyty. Lisää Payotin tuotteista on tulossa tänä vuonna juttua blogissani, mutta tänään nostan tämän herkun esille.

Naamio on tarkoitettu sekaiholle, joka on rasvaisuuteen taipuvainen. Se antaa iholle mukavan tuntuisen mattapinnan ja silottaa ihonpintaa tehokkaasti. Naamio on koostumukseltaan savipohjainen, vaaleanpunainen ja tiivismassainen. Se on helppo levittää kasvoille eikä se savipohjaisuudestaan huolimatta kuivu kiristävän tuntuiseksi. Vaikutusaika on 10 minuuttia. Naamio puhdistaa ja kirkastaa ihoa todella tehokkaasti. Tämä naamio on ehdottomasti yksi lemppareistani, siksihän se on tässä listauksessani mukana :) Naamio sisältää greippiä, allantoiinia, malakiittia ja kaoliinia. Tämä on erinomainen naamio kaikille seka/rasvoittuvaisuuteen taipuvaisille ihotyypeille.

Naamion hinta on noin 28 €/50 ml. Payotin jälleenmyyjät löydät täältä.


Supermood Youth Glo Babyface Mask.

Anne Kukkohovin oma ihonhoitosarja Supermood on yksi suosikkisarjojani. Kirjoittelin viime keväänä kasvohoidon tehokaksikosta, johon kuuluu tämä Babyface -naamio. Naamio on voimakkaasti kuorivan AHA-happokuorinnan paras kaveri, mutta olen käyttänyt tätä myös yksinään, ilman kuorintaa.

Tämä naamio on iholle runsaasti heleyttävä antava. Samalla se antaa napakan tunteen ja rauhoittaa ihoa. Itse pidän todella paljon tämän naamion antamasta tunteesta. On kuin joku ottaisi ihon iästä pois ainakin 5 vuotta. Naamio tuoksuu mielestäni aivan hurmaavalle, sellaiselle makealle spearmintille. Koostumus on paksua ja runsasta ja koska vaikutusaika on pitkä (10-20 min), osa naamiosta imeytyy ihoon. Tätäkin naamiota käytän joskus parikin kertaa viikossa, ihan vain siksi koska rakastan sen tuomaa tunnetta iholle. Tämän jälkeen tekee vaan mieli silittää omia poskia.

Tätä naamiota voit tilata Supermoodin omasta verkkokaupasta ja sen hinta on siellä 49 €/75 ml.


Naamiointi siis kannattaa! Tiedän, että joskus aika saattaa olla kortilla niin ettei ihoa vain ehdi hoitamaan, mutta kannustan kyllä jokaista ottamaan edes kerran viikossa sellaisen ajan itselleen, että laittaa kasvoille naamion. Muistathan, että naamio laitetaan aina puhtaalle iholle vaikuttamaan eli puhdista tai kuori iho ennen naamiota.

Mikä on sinun lempparinaamiosi?

Naamiot pr-näytteitä, mielipiteet omia.

12 kommenttia:

 1. Tällä hetkellä käytössäni on Organic Shopi kahvinaamio, joka tuoksunsa ja hoitavuutensa puolesta on varsin oivallinen tuote. Hintakin on vain muutaman euron. Herbinan MarjaSpa -naamio oli ennen muinoin suosikkini, mutta sarja on lopetettu, niisk. Pitääkin noita Freemaneja tutkia lähemmin, erityisesti kuivan ihon naamioita:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne organic Shopin tuotteet ovat ihania! Ja edullisia :) Noihin Freemannin tuotteisiin kannattaa ehdottomasti tutustua, ne on laatua pikkurahalla :)

   Poista
 2. Nykyään on myös In-shower naamioita tai minuutin pikanaamioita jotta ei voi sanoa ettei ehdi käyttää ;)

  VastaaPoista
 3. Vie Collectionin naamio on ihan parhautta. <3

  VastaaPoista
 4. Kiva postaus ja hyviä kuvia! Hyvin oot kertonu kaikista tuotteista :)
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Tuo Vie Collectionin naamio on ihan huippu :) Tykkään tosi paljon myös Sosarin turvenaamiosta ^_^

  VastaaPoista
 6. Mun ehdoton lemppari on superkosteuttava ja rauhoittava Phytomer Accept naamio. Valitettavasti sen valmistus saatetaan lopettaa (ja toivon todella, että ei lopeteta). On ihan mieletön naamio ja niin monesti saanuy mun herkän ihon rauhoittumaan ja hehkumaan. Vasta avasin uuden ja jemmassa on onneksi vielä yksi avaamaton. Näistä sun postauksen naamioista en oo yhtäkään kokeillut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin kurjaa kuin noita hyviksi havaittuja tuotteita lopetetaan! Mä itken vieläkin Lumenen puhd.öljyn perään!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)