tiistai 21. helmikuuta 2017

Lisää maalia!Kirjoittelin tammikuun lopulla teille L'Oréal Parisin uutuus huulimeikeistä, Lip Paint -huulimaaleista. Lupailin silloin, että palaan vielä toisessa postauksessa muutamaan sävyyn, jotka jäivät ekasta pois. Edelleen yksi sävy on tämänkin jälkeen esittelemättä, mutta lupaan että sekin tulee vielä blogiin :)

Tänään kuitenkin syynissä sävyt 103 Fuchsia Wars ja 207 Wuthering Purple. Toinen näistä on kiiltävä ja toinen matta. Koostumuksessa on tästä johtuen huomattava ero, mutta ei kumpikaan ole toista huonompi kuitenkaan.
207 Wuthering Purple on todella intensiivinen purppura. Sävy tuo mieleen MACin Heroine -punan. Eli jos himoitset sitä punaa itsellesi, mutta kukkaron nyörit ovat jostain syystä soukemmalla, tämä on erinomainen dupe sille.

Olen kovin arka käyttämään näin kylmiä sävyjä ja lilat huulipunat eivät todellakaan ole minun mukavuusalueeni ytimessä. Mutta kerrankos sitä. Ja ehkä toisenkin. Mä nimittäin ihan tykästyin tähän sävyyn, vaikken olisi ekalta istumalta uskonutkaan näin käyvän. Purppuran sävyiset punat harvoin antavat anteeksi omien hampaiden sävyä, valitettavasti. Omat hampaani näyttivät tämän kanssa melko kellertäviltä vaikka eivät oikeasti kauhean keltaiset edes ole. Kyse on optisesta harhasta. Kirkkaanpunainen huulipuna toimii samalla tavalla, mutta hampaita valkaisevasti. Purppuran sävyinen korostaa hampaiden keltaisuutta. Mutta me emme tämmöisistä välitä. Tai en minä ainakaan. Jos haluan laittaa purppuraa huuliin, mähän laitan. Jos jotakuta häiritsee, se olkoon hänen henkilökohtainen hiekkansa. Niih.

Lip Paint Matte -sävyt eivät ole niin peittäviä kuin kiiltoversiot, tämän taisin todeta jo viime postauksessakin ja edelleen olen samoilla linjoilla. Koostumus on kuitenkin pehmeää, lähes moussemaista ja levittyy tosi kiltisti huulille. Tykkään myös ihan sikana huulimaalin tuoksusta! Ai että!


Sävy 103 Fuchsia Wars on taas siellä mukavuusalueeni syntysijoilla. Ihanan kirkas pinkki, joka valaisee koko meikin ihanasti! Tällaisesta sävystä tulee jo niin kesäinen olo. Ja kuten huomaatte, kirkkaampi sävy, valkoisemman näköiset hampaat. Eikö olekin jännä efekti? Huulipunan sävyllä pystyy pelaamaan todella paljon jos omien hampaiden sävy jotenkin mietityttää. Mutta mä olen kyllä toisaalta sitä mieltä, että huulipuna kirkastaa aina ilmettä ja jos sitä käyttää, silloin voi aina hymyillä leveästi -olivatpa hampaat sitten minkä sävyiset vaan :) Turha arkuus pois. Hymy kaunistaa aina sata kertaa paremmin kenet tahansa kuin yksikään meikkituote.

Fuchsia Wars on kiiltopuna ja hyvin, hyvin pigmenttinen. Tämä kestää syömistä ja juomista ja puhumista todella hyvin. Kävimme Isännän kanssa hakemassa kebabit ja syömisen jälkeen huulipuna oli vielä aivan edustuskelpoinen :D eli tämä on tosiaan testattu ääriolosuhteissa.


Sellaiset sävyt tällä kertaa, yksi sävy jäi vielä omaa postausta odottelemaan, mutta eiköhän sekin pian ääneen pääse :)

Joko sinä olet ehtinyt tutustua näihin?

Lip Paintit saatu testattavaksi blogiin.

8 kommenttia:

 1. Minä arastelen myös lilan värisiä punia.
  Ihana tuo pinkki ❤️

  VastaaPoista
 2. Jestas miten ihanan näköisiä! Etenkin tuo pinkki on kyllä tosi herkullinen <3 :)

  VastaaPoista
 3. Sulle sopii tuo liilakin tosi hyvin, mutta pinkki se vasta ihana onkin 😍

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)