perjantai 10. helmikuuta 2017

Komento takas! Otetaas uusiksi.


Muistattekos kun jokunen viikko sitten kirjoitin BIO2YOUn tyrniä sisältävästä silmänympärysseerumista? Ihastuin kovin tuotteen tehoon ja koostumukseen, mutta tuoksu -tai ehkä pikemminkin HAJU- oli niin tymäkkää tasoa, että mietin pystynkö jatkamaan tuotteen kanssa.

Silmänympärysseerumi nimittäin haisi ihan kakalle. Ei siis kaikkein hehkein tuoksu se. Kun postaukseni tuli ulos, yhteistyökumppanini Cosmerya (keneltä sain siis tuotteen testattavaksi) oli kovin ihmeissään, koska hänen oma versionsa ei tuoksunut juuri miltään. Me pähkäilimme Merjan kanssa yhdessä missä voi olla vika ja Merja otti yhteyttä maahantuojaan. Sieltä vahvistettiin myös, että tuotteessa ei ole kovinkaan vahvaa tuoksua. Olin siis saanut epäonnekseni pilaantuneen tuotteen.

Tuumasta toimeen siis ja maahantuoja lähetti minulle uuden putelin. Kun avasin uuden pumppupullon, totesin heti, että tuoksu on täysin neutraali, jopa melkein tuoksuton. Minulla oli vielä vanha haiseva versio ja niiden kahden välinen ero oli huomattava.


Testasin kumpaakin vielä iholle ja kuten näette myös värissä on eroa! Koostumuskin näissä tuntui eroavan keskenään; vanha oli selkeästi limaisempi kuin uusi. Tosin luulin koostumuksen olevan sellaista ja ihan pidikin siitä :D mutta siinä kohtaa en tiennyt miltä tämän kuului oikeasti tuntua.

Onneksi siis tuli tämä puheeksi yhteistyökumppanien kanssa! Joskus aina voi käydä tosiaan näin, että tuote on mennyt jostain syystä pilalle. Pilaantuminen on tapahtunut suurella todennäköisyydellä jo tehtaan päässä, koska maahantuonnissa tuotteet säilytetään oikeaoppisesti ja hyvin.


Pilaantunut seerumi lensi nyt siis roskiin ja jatkan tämän uuden ja tuoreen kanssa elämää. Seerumi on siis aivan fantastinen ja nyt kun tosiaan tiedän, että tuoksun ei kuulu olla se mikä ekassa saamassani versiossa oli, suosittelen tätä tuotetta täydellä sydämellä kaikille! Voit tilata omasi tosiaan Cosmeryan verkkokaupasta, jossa tuotteen hinta on 27,80 €. Ja huomatkaa pullon koko, 30 ml! Yleensä sy-tuotteet ovat 15 ml:n kokoisissa pakkauksissa.

Haluan kiittää maahantuojaa ja Cosmeryan Merjaa, että annoitte mulle toisen pullon testiin! Tuote saa minulta lämpimät suositukset!

Mukavaa viikonloppua kaikille!

4 kommenttia:

 1. Hyvä tosiaan, että sait kunnon tuotteen tilalle. Kannatti puhua hajusta ääneen.
  Mukavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, onneksi olen aina rehellinen kirjoittaessani postauksia :D rehellisyys maan perii!
   Kivaa alkavaa viikkoa!

   Poista
 2. Hyvä, että syy pahaan hajuun selvisi! Cosmerya on ihana kauppa ♡

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)