maanantai 6. helmikuuta 2017

Hedelmäinen meikkivoide.


Olen saanut aika ajoin toiveita, että kirjoittaisin enemmän luonnonkosmetiikasta. Luonnonkosme vilahtelee kyllä blogissani todella usein, koska rakastan sitä. Ja olen mitä enenevissä määrin alkanut kääntää kelkkaani luonnonkosmen puoleen.

Pitää silti myöntää, että kokeiluni luonnonkosmetiikassa ovat olleet enemmän ihon/vartalon/hiustenhoidon puolella kuin niinkään meikeissä. Tänään hypätään kuitenkin luonnonkosmessa meikkien maailmaan, sillä sain testiin älyttömän hyvän meikkivoiteen, joka ansaitsee ihan oman postauksensa.

100 % Pure kertoo jo nimensä puolesta paljon. Se on 100 %:sesti vegaani, parabeeniton ja tuotteet eivät sisällä synteettisiä ainesosia. 100 % Pure Fruit Pigmented Healthy -meikkivoide on todella peittävä pigmentiltään ja antaa mattamaisen lopputuloksen. Tällä saa ihon näyttämään tasaiselta ja jos ihossasi on epätasaisuuksia, näppylöitä tai muuta peitettävää, tällä hoituu nekin. Meikkivoiteessa on SPF 20 ja se blokkaa pois haitalliset UVA/UVB -säteet. Meikkivoiteen voima tulee antioksidanttisista superhedelmistä ja vitamiineista.


Itselläni oli testissä sävy creme, joka sopii vaalealle, kellertävä pohjaiselle iholle. Kuten näistä swatch-kuvista näette, meikkivoide on tosi peittävää. Vaikka voide on pigmenttistä ja aika tuhtiakin, se ei tunnu iholla yhtään pakkelimaiselta eikä raskaalta. Itse asiassa se on todella kevyen tuntuinen. Se pitää mattapintansa usean tunnin ajan, mutta jossain vaiheessa alkaa kaipaamaan puuteria helposti kiiltäviin kohtiin. Itse olen varsinainen kiiltomato naamastani, pimeässä voisin toimia vaikka majakkana, mutta tästä huolimatta tämä kesti iholla mattana todella kiitettävän ajan.

Tuote on pakattu pumppupulloon, joka tuo mielestäni tuotteeseen kuin tuotteeseen aina isosti lisäpojoja. Meikkivoide tuoksuu "luonnonkosmelle", jos tiedätte mitä tarkoitan. Sellainen tyypillinen hieman yrttimäinen tuoksu, ei huono ollenkaan. Iholla tuoksu haihtuu täysin huomaamattomaksi.
Minulla ei ole suuremmin näppyjä mitä pitää peittää, mutta ihoni alkaa näillä ikävuosilla olla epätasaisen sävyinen. Tällä meikkivoiteella sai kyllä kauniin sekä hyvin tasaisen meikkipohjan tehtyä. Rypytkin hävisivät jonnekin tämän kanssa! :D Tykästyin tähän tuotteeseen kyllä tosi isosti, ei voi kiistää. Jos olisin sokkona kokeillut, en ehkä olisi veikkaillut luonnonkosmeksi, paitsi ehkä tuoksun perusteella.

Lämpimät suosituksen tälle siis! 100 % Pure Fruit Pigmented Healthy -meikkivoidetta myy suomalainen Koreinashop, josta löydät muitakin luonnonkosmen ihanuuksia. Tältä kyseiseltä brändiltä löytyy näiden meikkivoiteiden lisäksi muitakin kiinnostavia tuotteita, kuten esimerkiksi huulimeikit ja poskipunat. Meikkivoiteiden hinta on 42,90 € kpl.

Onko merkki entuudestaan tuttu?

Meikkivoide saatu testattavaksi blogiin, mielipiteet omia.

3 kommenttia:

 1. Yhden kynsilakan verran olen sarjaan tutustunut, mutta ehdottoman mielenkiinnolla lisää joskus testailisin :)
  (Piti kaivella postauskin kun muistelin sellaisen aikanaan naputelleeni ja sieltähän se löytyikin: https://blingershimmer.blogspot.fi/2015/12/100-pure-pinkerton.html :))

  VastaaPoista
 2. Merkki on nimenä tuttu, mutta en ole koskaan testannut. Usein ajattelen, ettei luonnolliset meikkivoiteet peitä tarpeeksi, mutta tämä näyttää peittävän :)

  VastaaPoista
 3. Kuulostaapa lupaavalta! Mulla ei ole tämän sarjan tuotteista mitään kokemusta, mutta ehkä pitäisi testata :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)