torstai 16. helmikuuta 2017

24 karaattia puhdasta jalometallia.Kun luomiväristä löytyy aimo annos pigmenttiä, mä rakastun aina silloin siihen. Värilläkään ei melkeinpä ole väliä, jos vain intensiivisyys on kohdillaan. Sain tässä taannoin Maybellinen kevätuutuuden, The 24karat Nudes -luomaripaletin kokeiluun ja olin tästä heti, että oooh.

Sävyt ovat kullan, pronssin ja kuparinhohtoisia ja paletti on kimaltavien sekä hohtavien sävyjen juhlaa. Sanotaan, että tämän ikäisen pitäisi alkaa välttämään shimmer/metallisävyjä, koska ryppyiset luomet, mutta mä sanon, että höpöhöpö. Itse inspiroiduin aina tällaisista luomiväriherkkupaleteista ihan hulluna.


Paletti sisältää 12 upeaa sävyä ja niitä voi yhdistellä duona tai nelikkona. Tai aivan miten itse haluaa. Nämä kaksitoista sävyä antavat aika rajattomat mahdollisuudet silmämeikkileikeille. Tällä paletilla onnistuu kevyt ja hempeä päivämeikki kuin myös draamaattisempi iltameikki. Aivan huikea variaatioiden määrä!


Itse tein tällä jokin aika sitten illanistujaisia varten silmämeikin ja käytin viittä eri sävyä meikissäni. Kaikissa sävyissä oli oikein mukava määrä pigmenttiä, joten meikkaaminen oli suorastaan nautinto. Vaikka sävyt ovat metallinhohtoisia, ne saa blendattua hyvin yhteen. Lopputulos on kauniin hohtava ja intensiivinen. Paletin mukana tulee kaksipäinen applikaattori.
Jostain syystä silmämeikki toistuu näissä kuvissa enemmän ruskeana kuin se oikeasti olikaan. Luonnonvalossa meikkini oli enemmän purppurainen kuin ruskea, mutta syytän tästä nyt vain kameran valotusasetuksia.

Ihastuin tähän palettiin ikihyviksi! Sormeni syyhyävät jo tekemään uutta meikkiä tällä, jokin tumma smokey-eye on seuraavana listalla :) Mahdollisuudet kun ovat niin rajattomat!

Lämpimät suositukset siis tälle paletille, jos kaipailet hyviä luomivärejä meikkipussukkaasi. Hintakaan ei ole paha, suositushinta on nimittäin vain 16,90 €. Maybellinen tuotteet löydät hyvin varustetuista marketeista ja tavarataloista.

Iskeekö jalometallien sävyt sinuun?

Paletti saatu pr-näytteenä, mielipiteet omia.

8 kommenttia:

 1. Upeita sävyjä, varsinkin neljä keskimmäistä <3. Olet kauniin silmämeikin saanut tuolla paletilla loihdittua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä paletti on aivan ihana :) Voi kiitos Laura <3

   Poista
 2. Mä rakastan tätä palettia! Olin heti tämän nähdessäni että tämä mun on saatava :D
  Tilasin sen pretty.fi:ltä kun niillä oli Maybellinen tuotteet -30% ja aah ja ooh!
  Rakkautta, ei sen vähempää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todellakin, rakkautta! :) Aivan mahtava tuote!

   Poista
 3. Kaunis meikki! Paletissa on upeat sävyt, voisin kuvitella näiden kuuluvan omaan mukavuusalueeseen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Salka! :) Nämä sävyt sopisivat sulle myös erinomaisesti :) <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)