perjantai 6. tammikuuta 2017

Näin se mieli voi muuttua.


Inhoan huulikiiltoja. Mä olisin joku aika sitten vielä voinut painattaa vaikka tuon tekstin t-paitaani. En ole oikein koskaan päässyt huulikiiltojen maailmaan sisälle. Ja kaikki pitkätukat tietävät mitä on käyttää huulikiiltoa tuulisella säällä....Tätä tunnetta ja monta muutakin ominaisuutta en ole suuremmin kiilloissa arvostanut. Olen ollut sellainen old school huulipunatyttö ja sillä kevätsipuli.

En ole kuitenkaan ilmeisesti tähän yli 40 vuoden ikääni mennessä oppinut, että mieli voi muuttua. Ja sen mielen saa muuttumaan tuote, joka oikeasti toimii ja samalla kumoaa kaikki vanhat kammot ja uskomukset.

Mulle pääsi käymään vähän näin kun sain testattavakseni Artistry -merkiltä Light Up Lip Gloss -huulikiillon. Koska intohimoni kohde ei tosiaan ole olleet nämä kiillot, kesti hetken ennen kuin innostuin edes kokeilemaan tätä. Mutta kun kokeilin, ainoa mikä enää sen jälkeen harmitti oli se, että en ollut tehnyt sitä jo aiemmin.Artistry merkkinä oli mulle entuudestaan aivan vieras. Kyse on selektiivisestä merkistä, jota saa ostettua verkkokaupasta (ainakin täältä ja täältä). Huulikiillon hinta on 26,01 €. Mitään isompia merkin käyttökokemuksia en nopsalla guuglettelulla löytänyt, paitsi muutamilta keskustelupalstoilta jotain hieman. Nopealla lukasulla siellä ei ollut mitään suurempaa höykytystä merkkiä kohtaan, joten ilmeisesti brändi on siitä tiedostaville ainakin positiivinen tuttavuus.

Se mitä voin tästä kertoa on, että tämä on todella hyvä huulikiilto! Ihan näinkin simppelisti. Ja tämä kannattaa sillä tavalla ottaa ihan tosissaan, koska huulikiiltovihaaja sanoo niin. Tykästyin tämän koostumukseen, se ei ole liian tahmea ja tuntuu huulilla hyvältä. Väriä tulee ihan mukavasti tai ainakin minun huuliini sopivalla tavalla. Kiilto on peilimäistä ja korkeakiiltoista. Itse olen käyttänyt tätä tällaisenaan, mutta uskon toimivan huulipunan päälläkin hienosti.

Olen sen verran kosmenörtti, että minuun tehoaa aina pakkausten pienet, mutta kiinnostavat yksityiskohdat. Tässä ne ovat yhdeltä sivulta löytyvä peili sekä applikaattorin juuressa oleva led-valo. Hei ihan mahtava toi led-valo tällaiselle keski-ikäiselle tädille, jolla alkaa olemaan vähän ikänäköhommia! Ja muutenkin. Huulet voi kiillottaa talviaikaan vaikka kuinka pimeessä ja aina on peili ja valo messissä. Huikeeta! Apikset sille kuka tämän on keksinyt.

Mä tekasin meikin tuossa päivänä eräänä ja huulimeikin tein pelkästään tällä tuotteella. Oikein tuli kiva, myös omasta mielestä. Kyllä sitä tämän myötä alkoi vähän mieli taipua huulikiiltojen suhteen myönteisempään suuntaan. Näköjään vanhakin koira voi vielä oppia uutta.
Vahva suositus siis! Tämän perusteella muutkin sarjan meikit kiinnostelee ehdottomasti.

Onko tämä sinulle tuttu merkki?

Huulikiilto saatu pr-näytteenä.

8 kommenttia:

 1. Juuri tänään kirjoitin Dermosilin huulikiillon testailusta ja siitä kuinka inhoan huulikiiltoja :D. Tuo Artistryn huulikiilto voisi muuttaa ehkä oman mielipiteenikin huulikiilloista :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on kauan ollut syvä inho huulikiiltoja kohtaan, mutta tämä oli kyllä positiivinen ylläri :) Samoin kuin Kardashian Beauty huulikiilto.

   Poista
 2. Onpa ihanan raikas ja kaunis meikki ^_^.
  Ja tosi kivalta näyttää tuo huulikiilto!

  VastaaPoista
 3. Täällä myöskin yksi huulikiiltovihaaja juurikin mainitsemista syistä! Mahtavaa, että on olemassa siis hyviäkin huulikiiltoja!
  Ja täytyypä todeta, että kyseinen sävy sopii sinulle kuin nenä päähän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä näköjään on! :D

   Kiitos paljon sinä ihana <3

   Poista
 4. Onpas raikas meikki! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)