maanantai 30. tammikuuta 2017

Kolmen kuukauden kuuri.


Olen intohimoinen ihonhoitaja ja olinkin tosi iloinen kun sain testiin kuvassa näkyvän setin. Kyseessä on Oriflamen NovAge Ultimate Lift -sarja, joka on Oriflamen ylpeys. Kyseessä on samantyyppinen tuotelinja kuin kilpailijallaan Avonilla, jolla linja tottelee nimeä Anew. Minä sain testattavakseni Ultimate Lift -tuotteet, jotka ovat suunnattu minun ikäiselleni iholle. Eli iholle, jossa on jo ikääntymisen merkkejä, mutta joille ilmeisesti voi vielä tehdä jotain.

Settiin kuuluu puhdistustuotteet (kasvovesi + puhdistusemulsio), päivä- ja yövoide, seerumi sekä sy-voide. Tuotteet tukevat toinen toisiaan ja parhaimman lopputuloksen saavuttaa kun käyttää sarjan kaikkia tuotteita, näin ainakin Oriflame neuvoo. Setti on tosi hintava, ainakin näin minun mielestäni. Normaalihintaisena se maksaa 248 €. Se sisältää toki kuusi tuotetta, mutta koen hinnan kyllä siltikin aika korkeaksi. Kurkkasin Oriflamen sivuilta, että tällä hetkellä setti on tarjouksella ja hinta puolet tuosta eli 124 €. Sekin tuntuu isolta satsaukselta kertahankintana ja etenkin brändiltä, joka on kuitenkin tunnettu hieman huokeampana eikä niinkään suoraan selektiivisenä merkkinä. Yhden tuotteen hinnaksi tällä tarjoushinnalla tulee siis vähän reilu 20 €. Jos tuotteet ostaa kaikki erikseen normaalihinnoilla hinnaksi tulee silloin 235,90 € mikä sinänsä on vähän outoa, etenkin jos katsoo setin normaalihintaa eli 248 euroa? No mutta, en tiedä mihin tämä hinnoittelupolitiikka perustuu enkä nyt ota sen suuremmin kantaa siihen. Ihmettelin vain näin ääneen tätä hieman hassua matematiikka tässä :) Kyseessä on siis hintavahko ja laadukas ihonhoitotuotesetti.

Oriflame kertoo, että parhaimman tuloksen saavuttaa kun tuotteita käyttää vähintään kolme kuukautta (12 viikkoa) säännöllisesti. Sain nämä tuotteet jo syksyllä testattavakseni ja käytin niitä tunnollisesti 12 viikkoa putkeen. Tässä postauksessa näette vielä Before ja After -kuvat siitä miten tuotteet tehosivat minun ihollani. Ainoa "ongelma" tuotteiden kanssa oli, että ne kuluivat tosi erintahtisesti eli 12 viikon aikana minulta loppui puhdistustuotteet ennenkuin kasvovoiteet ja sy-voide näki myös loppunsa ennen kuin muut voiteet. Mutta emme anna tämän nyt haitata vaan raportoin teille sen mitä näistä pidin ja miten ne vaikutti.


Aloitetaan puhdistuksesta eli NovAge Skin Softening Toning Lotion (kasvovesi) ja NovAge Smoothing Cleansing Milk (puhdistusemulsio). Käytin näitä aamupuhdistukseen, koska meikin poistan aina iltaisin kaksoispuhdistuksella. Vaikka NovAge Ultimate Lifting -sarjan tuotteet ovat muuten pakattu ylellisen tuntuisiin pakkauksiin, nämä puhdistustuotteiden pakkaukset ovat mielestäni hieman halvan oloiset sekä aavistuksen myös vanhanaikaset. Mutta nämä ovat makuasioita.

Kasvovesi ei ole niinkään vesi vaan geeli. Se oli aluksi hieman hassun tuntuista, koska olen tottunut vesimäisiin kasvovesiin. Geeli tuntui iholla kuitenkin ihan mukavalta, ehkä aavistuksen verran jäi kalvomainen tunne iholle, mutta näin kylmään aikaan iho tuntui kosteutetulta. Kasvovesi tuoksuu melko miedolle ja on siltä osin ihan miellyttävä käyttää. Olen kuitenkin loppupeleissä enemmän vesimäisen koostumuksen ystävä eli jos palaan joskus tämän sarjan pariin, valitsen nestemäisemmän kasvoveden käyttöön. Kasvoveden norm.hinta on 26 €.

Puhdistusmaito sen sijaan yllätti positiivisesti. En ole mikään emulsiomaisten tai maitomaisten puhdistustuotteiden ylin ystävä, koska ihoni enemmän sekaiho kuin kuiva ja emulsiomaiset tuotteet mielestäni jättävät herkästi iholle kalvomaisen ja epäpuhtaan tunnun. Tämä emulsio kuitenkin geeliytyi (jos niin voi sanoa) ja puhdistustulos oli raikas ja puhdas. Iho tuntui pehmeältä ja tasaiselta pesun jälkeen. Tuotteessa on myös miellyttävä, puhdas tuoksu. Plussaa pumppupullosta! Tuotteen norm.hinta on 26 €.


NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Day Cream SPF 15 päivävoide oli tosi hyvä. Voide on ravitseva, mutta samalla kevyen tuntuinen eikä jätä rasvaista kelmua kasvoille. Voide tuoksuu vienosti ruusuiselle ja tykästyin tuoksuun tosi kovin. Se muistutti minua jostain voiteesta, jota mammani käytti kun olin lapsi. Iso plussa suojakertoimesta myös. Voide tuntui hyvältä iholla ja teki ihosta pehmeän, ravitun sekä sopivasti kosteutetun. Tuotteen normaalihinta on 50 €.


NovAge Ultimate Lift Overnight Lifting and Contouring Cream yövoide saa myös kehuja. Sekä päivä- että yövoide ovat koostumukseltaan hyvin samanlaisia eikä kumpikaan ole toista raskaampi. Ainoa mikä nämä erottaa on tuoksu. Päivävoiteessa tuoksu on tosiaan kevyen ruusuinen kun taas yövoiteen tuoksu on teollisempi ja mekaanisempi. Mutta iholla ne tuntuivat kutakuinkin samalta. Jos näissä olisi identtiset tuoksut, en erottaisi iholla kumpi on kumpi. Voiteiden luvataan muokkaavan kasvonpiirteitä ja uudistavan ihoa sekä kohottavan kasvojen ihoa sisältämiensä Aspartoliftin sekä kasvikantasolujen avulla. Tuotteen normaalihinta 50 €.


NovAge Ultimate Lift Lifting Concentrate Serum seerumi on mielestäni myös hyvä. Seerumi on aavistuksen läpikuultavaa ja se imeytyy ihoon sekunneissa. Tuoksu on miellyttävän raikas ja mieto. Jännä muuten, että kaikki tämän sarjan tuotteet tuoksuvat keskenään täysin erilaisilta, ihan vain näin välihuomautuksena. Huokoset näyttivät tätä käyttäessä pienemmiltä ja iho tuntui muutenkin napakalta ja hoidetulta. Seerumi on pakattu 30 ml:n pumppupulloon ja itse käytin tätä pelkästään yökäytössä. Mikäli tätä käyttäisi päivä- että yökäytössä, tämä ei taatusti kestäisi vaadittua 12 viikkoa.
Seerumin norm.hinta on 49,90 €.


NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Eye Cream silmänympärysvoide. Tuote on hajustamaton, kuten sy-alueen voiteet yleensä ovat ja hyvä niin. Voide on voidetta, mutta tuntuu hieman geelimäiseltä iholla. Tämä oli tästä setistä ehdottomasti yksi lemppareistani. Voisin harkita tämän hankkimista uudelleenkin, jos Oriflamelta tulisi jotain joskus tilattua. Käytin tätä sekä aamuisin että iltaisin ja tämä ei valitettavasti kestänyt tuplakäytössä 12 viikkoa. Silmäympärysalueeni voi tätä käyttäessä oikein hyvin ja tykkäsin tosiaan tämän koostumuksesta ja hoitotehoista. Tuotteen norm.hinta on 34 €.Ja sitten näihin ennen ja jälkeen -kuviin! Before kuva on otettu 18.10.2016 ja after 7.1.2017 eli väliä on noin 12 viikkoa. Itse koin, että NovAge Ultimate Lift -tuotteet tekivät hyvää iholleni ja silottivat ihon pintaa, pitivät sen kosteutettuna ja hoidettuna.

Hankkisinko uudelleen? Ehkäpä, mutta tuotteiden hinnat hieman mietityttävät. Kipurajani ihonhoitotuotteiden hinnassa kulkee paljon alempana kuin mihin nämä asettuvat. Toki jos hinta ei ole esteenä, suosittelen ehdottomasti tutustumaan, tuotteet ovat laadukkaita ja tekevät tehtävänsä. En pysty ihan ottamaan kantaa kasvonpiirteiden muokkaukseen tai niiden selkiytymiseen, koska ihoni ei "roiku" vielä ainakaan niin isosti, mutta sen minkä näiden kanssa koin oli, että iho tuntui hoidetummalta, kiinteämmältä, ravitulta ja kosteutetulta.

Kaikki Ultimate Lift -tuotteet löydät täältä. Ja voit tilata muitakin Oriflamen tuotteita kätevästi heidän omasta verkkokaupastaan.

Onko Oriflame NovAge -sarja sinulle tuttu?

Tuotteet saatu pr-näytteinä, mielipiteet omia.

6 kommenttia:

 1. On kyllä todella näkyvä muutos, upeaa!

  VastaaPoista
 2. Kyllä eron huomaa, wow! Hintapolitiikka on mielenkiintoinen, luulisi erikseen ostamisen olevan kalliimpaa :D Hassua ^_^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikö olekin vähän hassua matikkaa :D

   Poista
 3. Näyttää toimivan. :) Hinnoittelu on kyllä jännä... Oriflamen tuotteiksi nämä kuulostaa melko hintavilta, mutta toki jos toimivat niin mikäs siinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, on näissä aika hurja hinta, mutta toisaalta tuotteet ovat laadukkaita kyllä. Jos kukkaro kestää, niin mikäs siinä :) Omalla kohdalla mietin kyllä pari kertaa :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)