tiistai 20. joulukuuta 2016

Why does it feel so good, so good to be bad.


Vaikka tuoksun nimi onkin Good Girl (suom.kiltti tyttö), on tästä tuoksusta kyllä kiltteys kaukana. Pullo on pakattu samettiseen laatikkoon, jonka sivussa lukeekin, että it's so good to be bad (suom.on niin kivaa olla tuhma).

Carolina Herrera Good Girl lyö ällikällä pelkästään pullonsa puolesta. Hajuvesi on pakattu korkokengän muotoiseen pulloon, joka on ehkä kauneimpia ja erikoisimpia tuoksupulloja ikinä. Julkaisin kuvan tästä pullosta instagramissani ja osa ystävistäni luuli ensin, että olen ostanut itselleni huikeat, uudet korkkarit. Joo en sentään. Jos tämä olisi oikea kenkä, tuolla koronmitalla saisin taatusti itselleni murtuneet nilkat.Good Girl viettelee kyllä ovelasti; ensinuuhkaisulta olin tästä ensin, että onkohan tämä ihan minun tuoksuni...mutta hetken iholla viipyiltyään totesin, että kyllä vaan onkin. Good Girl on luokiteltu white floral -tuoksuksi, mutta siinä on vahvasti mukana lämpimän mausteisia sekä makeita sävyjä.

Alkutuoksu alkaa täyteläisen kahvin sekä makean mantelin liitolla. Sydäntuoksussa mukaan hyppäävät tuoksuissa kovin trendikäs sambac jasmiini sekä tuberose. Kummatkin pursuavat kukkaisuutta ja siksi näitä nuotteja käytetäänkin uusimmissa tuoksuissa runsaasti. Lopputuoksussa kapinalliseen sävyyn aisteja viettelevät paahdetut tonkapavut sekä suklainen kaakao.

Good Girl eroaa raikkaasti kaikista tuoksuista siinä, että se ei sisällä yhtään myskiä. Se on hurmannut minut täysin ja huomaankin tarttuvani korkkariin aika monena aamuna viikottain.

Tältä naisen tulisi tuoksua aina -pieneltä palalta kiltteyttä, pieneltä palalta uhmaa ja pieneltä palalta seksikkyyttä. Kaikkea juuri oikeassa suhteessa toisiinsa.Carolina Herrera Good Girl  -tuoksua myy mm. Stockmann. Tuoksua löytyy ainakin 30 ml:n pullona ja hinta on noin 68 €.

Mikä on sinun Carolina Herrera suosikkisi?

Tuoksu on lehdistönäyte.

2 kommenttia:

Kiitos kommentistasi :)