torstai 29. joulukuuta 2016

This is Him! This is Her!


Rento tyyli, oikea mielentila, rock asenne.

Zadig & Voltaire -brändi tuo markkinoille raikkaan tuulahduksen tervehenkistä kapinaa ja maailman, jossa on vain yksi sääntö: ei sääntöjä.
Brändin alta löytyy muodin lisäksi tuoksut naiselle sekä miehelle; THIS IS HER! ja THIS IS HIM! Täysin identtiset pullot, väri kertoo kumpi on kumman. Valkoinen naiselle, musta miehelle.Pulloissa korostuu simppeli ulkonäkö, jollain tavalla hauskan tasapäistynyt muoto. Pullot näyttävät hyviltä yhdessä (ihan kirjaimellisesti), koska ovat toistensa jatkeita ja täydentävät toisiaan. Kuten mies ja nainenkin. Mustavalkoisia asioita rakastavat ovat näiden kohdalla taatusti herttakuviot silmien kohdalla.

Itsekin tykästyin näiden pullojen ulkomuotoon. Olen hyvin visuaalinen ihminen ja mielestäni näiden pullojen muotoiluissa on juuri oikeanlainen hauska juju sekä idea. Todella virkistäviä uutuuksia.Naisten tuoksu yllätti minut täysin. Odotin pullon ulkonäön perusteella tämän olevan vahvasti sitruksinen, ehkä vähän puuvillainen, enemmän vesimäinen tuoksu. Mutta ei. Sitä tämä ei ole yhtään. Tämä on kukkais-hedelmäisen makea, jopa herkullinen.

Jos pidät makeista, karkkimaisista, ehkä aavistuksen maitomaisistakin tuoksuista, tämä on kuin tehty sinulle. Alkunuotteina ovat trendikäs ja superkukkainen sambac jasmiini, pehmeän voimakas vaaleanpunainen pippuri sekä harvinaisempi silkkipuun kukka. Sydänosastolle saavuttaessa mukaan hyppäävät täyteläinen kastanja, hurmaava vispikerma ja perinteinen vanilja. Lopputuoksu vie syvälle metsään; santeli- ja kashmirpuut valloittavat lämpimillä aromeillaan.

THIS IS HER! -tuoksu on pulppuavan iloinen rock-kottarainen. Sellainen pienesti sekopäinen pirkko. Se kestää iholla tuntikausia, avaten aina uudelleen uusia kerroksia ja päästäen irti uusia nuotteja toisensa perään. Päivän saisi hienosti kulumaan niinkin, että nuuhkuttelisi tätä ranteistaan.

Erilainen, valloittava, elämää pursuava, mutta kuitenkin jossain määrin klassinen. Modernin ajan klassikko.Miesten versio on omaan nenääni aivan huikea miesten tuoksu. Isännän iholla tämä tuoksuu niin taivaalliselta, että haluaisin nuuhkia hänen kaulaansa loputtomiin. Pakkauksen mustan puhuva maailma on hieno. Tuoksu sopii nykyajan miehelle, jossa on ripaus pientä pimeyden prinssiä. Hieman sellaista salaperäistä ryöväriä ja toisaalta puhtoista naapurinpoikaa. Kukapa nainen ei sellaista miestä haluaisi?

Alkunuotit ovat kaikessa yksinkertaisuudessaan kirpeääkin kirpeämpi greippi sekä mausteinen mustapippuri. Sydäntuoksua tasoittavat itämainen suitsuke ja makea vanilja. Lopputuoksun sulkee aromaattinen santelipuu. Näistä nuoteista syntyy lämpimän mausteinen, jopa aavistuksen savuinen tuoksu. Sellainen supermiehen oma hajuvesi.


Zadig & Voltaire THIS IS HER ja THIS IS HIM -tuoksut löydät Sokokselta, Stockmannilta tai Kicksistä. 

Suositushinnat ovat: 
THIS IS HER! edp 30 ml / 50 €, edp 50 ml / 54,50 €
THIS IS HIM! edt 30 ml / 47 € ja edt 50 ml/ 62 €

Lisää infoa ihanista tuoksuista (sekä muustakin kosmetiikasta) löydät Facebookista, Tuoksun taika -sivuilta! Klikkaa itsesi siellä tykkääjäksi! Niin mäkin tein :)

Miltä kuulostaa, uskallatko mennä nuuhkuttelemaan näitä nuoria kapinallisia?

Tuoksut saatu maahantuojalta pr-näytteinä.

4 kommenttia:

 1. Aivan uusi tuttavuus, mielenkiintoiselta kuulostaa. Hedelmäinen, raikas ja makea kuulostaa tuoksulta, mistä itsekin tykkäisin.
  Mukavaa loppuviikkoa Jonna!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä luulen, että sä tykkäisit näistä! :)

   Kiitos samoin Outi :)

   Poista
 2. Nää on upeat tuoksut, todella erikoiset ja voimakkaat. :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)