perjantai 2. joulukuuta 2016

Nonnulan joulukalenteri 2016.


Heiiiii, se on kohta taas täällä. Mikä? -Nonnulan joulukalenteri tietty! Viime vuonna ihan älyttömän sukseen saavuttanut kalenteri palaa tänä vuonna, mutta hieman erilaisena. Viime vuonna kalenteri paisui megalomaaniseksi 28:n päivan mittaiseksi kalenterimaratooniksi ja se toi mukanaan monenmoista haastetta.

Mutta onneksi ihminen on oppivainen ja päätin, että tänä vuonna supistan luukkujen määrän maltilliseen kymmeneen. Eli 1,5 viikon ajan jännätään mitä luukuista paljastuu. Vaikka luukkujen määrä on tänä vuonna pienempi, arvontapalkinnot ovat edelleen huikeat, -aivan kuten viime vuonnakin.


Tämä joulukalenteri on lahjani teille, rakkaat lukijat. Olette antaneet minulle jälleen tänäkin vuonna todella paljon iloa, tukea sekä myötäelämistä ja monta kommenttia olen lukenut hymy huulilla sekä sydän sykkyrällä onnesta. Onpa välillä pitänyt pyyhkiä vähän silmäkulmiakin. Ootte niin mahtavia, jokaikinen! Siksi mä haluankin hemmotella teitä edes kerran vuodessa tällä tavoin hieman paremmin ja saatte siis minulta tämän joulukalenterin.


Kupletin juoni etenee täysin samalla tavalla kuin viime vuonnakin. Tässä tulee säännöt sekä ohjeet osallistumiseen muistin virkistämiseksi.


1. Kalenteri starttaa ke 7.12.2016 klo 7.00. Koko kalenteri on voimassa pe 16.12.2015 klo 23.00 asti. Eli ensimmäisen luukun arvonta on voimassa pisimpään ja vimpan lyhimpään.

2. Osallistua voi vain KERRAN per luukku. Eli valitse sinulle sopivin kanava mitä kautta osallistut (=Facebook, blogi tai blogin sähköposti). Suomeksi: jos osallistut Facebook-sivujen kautta, ET voi osallistua enää esim. blogin kommenttikentässä. Tai toisinpäin. Tällä tavoin peli on reilu niille kaikille, jotka seuraavat blogiani vain yhden foorumin kautta esim. Facebookin.

3. Vaikka saat osallistua vain kerran per luukku, saat kuitenkin osallistua kalenterin jokaisen luukun arvontaan. Suomeksi: voit siis osallistua kaikkien 10 luukun arvontaan.
Ei siis tosiaan haittaa vaikka olisit osallistunut jo esim. luukun nro 4 arvontaan ja jos esim. luukusta nro 7 paljastuukin jokin ihana, sinua miellyttävä palkinto, niin ei muuta kuin osallistumista vaan kehiin! Tällä tavoin voit toimia koko kalenterin ajan.
Tässä arvonnassa sulla on mahis voittaa useampi palkinto, mikäli Lady Fortuna on sulle suotuisa.

4. Facebookin kautta osallistuvat jättävät vain kommentin, että osallistun! Toki saa huikkailla muutakin, jos niin tahtoo. En koskaan laita pahakseni terkkuja/postaustoiveita/muuta palautetta. Blogin kommenttikentän kautta osallistuvat tekevät tämän saman, mutta jättävät lisäksi vielä s-postiosoitteen, että tavoitan jos voitto/voittoja osuu kohdalle. (Facebookissa tavoittaminen on helpompaa, joten siksi siellä ei tarvita s-postiosoitetta). Ne ketkä haluavat osallistua blogin sähköpostin kautta, heittävät minulle sinne viestiä ja aihekenttään kirjoittavat sen luukun numeron, jonka arvontaan osallistuvat.

5. Palkinnot toimitetaan ainoastaan Suomeen.

6. Voittajat arvotaan viikon 50 viikonloppuna ja lista heistä julkistetaan blogin FB-sivuilla sekä blogissa. Kaikille voittajille ilmoitetaan myös henkilökohtaisesti voitosta/voitoista.

7.Jokainen palkinto on yhteistyökumppaneideni sponsoroima.

8.Luukkujen palkinnot etenevät satunnaisessa järjestyksessä. Olen arponut niiden järjestyksen eli missään paremmuusjärkässä ne eivät etene. Kannattaa siis sen puolesta olla valppaana ihan alusta lähtien :)

Pääset seuraamaan blogiani:
-Blogini sivuilla Facebookissa
-Bloglovinissa
-Instagramissa
-Blogit.fi :ssä
-Tai klikkaamalla itsesi Googlen kautta lukijaksi blogissani oikeassa sivupalkissa sijaitsevassa Rakkaat Lukijani-laatikossa.

Näillä säännöillä mennään ja jos tulee kysyttävää, kysykäähän ihmeessä :)

Keskiviikkona 7.12.2016 klo 7.00 se sitten alkaa! Olkaahan kuulolla!
Kivaa viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Huippua :) Kiitos joulukalenterista ja kiitos tästä vuodesta jo vähän etuajassa <3
  Olet tuonut ihan uutta puolta itsestäsi esille, ja se on ollut upea juttu mulle lukijana. Toivottavasti se on ollut positiivinen asia myös sulle :)
  Ihanaa joulunodotusta koko teidän perheelle!

  VastaaPoista
 2. Mukavaa viikonloppua, kalenteriin on kyllä pakko osallistua :)

  VastaaPoista
 3. Mukana lukijana. mummolta@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Mukana lukijana!
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)