torstai 1. joulukuuta 2016

No nyt on halpaa!


Sulo Vilen tässä terve! Myönnän ihan rehellisesti, että jos löydän jotain edullisesti, todennäköisesti ostan vaikka ihan akuuttia tarvetta ei olisikaan. Mutku halvalla sai....sanoi Sulokin.

Isäntä on samanmoinen Sulo ja hän tässä taannoin hyvin varovaisesti vinkkasi mulle nettikaupasta nimeltä geek.wish.com. Mukana tuli pieni varoituksen sana, että siellä sitten sekoaa! Pakkohan mun oli mennä katsomaan mistä Isäntä oli niin järkyttyneen hämmentynyt.

Totta tosiaan, aikamoinen kauppa lävähti ruudulle ja allekirjoittaneelta meni tovi jos toinenkin selatessa loputonta valikoimaa. Olin alussa hyvin skeptinen, että mikä tämä nyt oikein on ja mahtaakohan nuo tuotteet edes tulla perille asti...? Selasin tuotteiden arvosteluja (niitä löytyy ihan suomalaisiltakin käyttäjiltä!) ja hämmästyksekseni löysin todella paljon positiivisia kommentteja! Tyytyväisiä asiakkaita tuntui olevan enemmän kuin tyytymättömiä. Vakuuttavaa.

Ajattelin, että jospa pienen tilauksen tekisin, pienellä alle 20 euron summalla. Jos tuotteet osoittautuisivatkin ihan skeidaksi, ei harmittaisi sitten ihan niin paljon. Klikkailin koriin mm. Ryhmä Hau -tuotteita, jotka ovat tyttömme ehdottomia suosikkeja tällä hetkellä ja koska ne maksavat täällä kotimaassa moninkertaisesti enemmän. Esimerkkinä Ryhmä Haun hahmot, muoviset koirat, maksavat kaupasta riippuen 6-9 € kpl kun Geekwishiltä sai kaikki kuusi koiraa hintaan 4 €. Rahtia tuli peräti 1 €.

Innostuin naputtelemaan erilaisia hakusanoja hakukenttään ja melkein kaikilla tuli osumia. Klikkailin toinen toistaan edullisempia tuotteita koriini ja loppusummaksi tuli noin 20 € (rahteineen). Hinnat ovat euroissa, voit maksaa ostoksesi luottokorttien lisäksi myös omilla verkkopankkitunnareilla tai sitten Klarnan laskulla / osamaksulla.

Toimitusajat vaihtelevat tuotteesta riippuen parista viikosta yli kuukauteen. Itselläni ovat kaikki tilaamani tuotteet tulleet kuukauden sisällä. Vaikka tuotteet tulevat samalle laskulle, tuotteet eivät tule samassa paketissa vaan jokainen omassa paketissaan. Syy tähän on, että ne tulevat eri toimittajilta ympäri maailman. Omia tilauksia pääset seuraamaan omilta sivuilta ja näet sieltä miten toimitus etenee. Jos jokin tuote jää jostain syystä x tulematta, saat tehtyä reklmaation sivujen kautta näppärästi. Ja kaikki tämä ihan omalla kotimaisella eli suomeksi (jos se siis on oma kotimaisesi). Niin ja kauppaan pääset helposti esim. FB-tunnareillasi.

Geekwish on vähän kuin eBay, mutta niin paljon helpompi käyttää.
Nappasin mielenkiinnosta kokeiluun setin siveltimiä, jotka muistuttavat kovin paljon erästä tunnettua merkkiä, mutta hinta on täysin toinen. Olen muutamia kertoja hipelöinyt Real Techniquesin vastaavia ja pitää myöntää, että nämä ovat hämmentävän identtiset niiden kanssa. On selvää, että nämä eivät ole RT:n siveltimiä, mutta kovin lähellä ollaan. Hinta tälle setille rahdin kanssa tuli 6 €.

Itselläni ei ole kynnystä käyttää kopiota, mikäli se on vaan laadukas ja eikä yritä myydä itseään aitona versiona. Tällä tarkoitan sitä, että en ostaisi esim. Louis Vuittonin laukkua torilta tai Rolexin kelloa uimarannalla ohikulkevalta kauppiaalta. Nämä siveltimet eivät väitä olevansa (eli näissä ei lue) Real Techniques vaan ovat joku merkitön suuruus. Geekwishillä myydään myös Real Techniquesin tuotteita, mutta niiden aitoudesta en osaa sanoa. Niissäkin tosin hinnat ovat paljon huokeammat kuin täällä Suomessa.

Olen tilannut geekiltä joulupakettiin juttuja, omalle tytölle sekä kummitytölle ja ne kaikki ovat olleet täysin moitteettomia ja hyvänlaatuisia. Itselleni olen ostanut askarteluun tarvikkeita ja leipomisjuttuja. Mistään en voi pahaa sanaa sanoa. Seuraavaksi aion ostaa koruja, nimittäin geekwishiltä saa täysin samoja koruja kuin esim. Samas-korusta, mutta hinnat ovat oikeasti jopa 15-20 kertaa pienemmät.

Että silleen! Jos siis haluat tehdä superhalpoja ostoksia, suosittelen tutustumaan tähän nettikauppaan. Meillä on ainakin homma toiminut erittäin hyvin ja tuotteet ovat olleet juuri sitä mitä olemme odottaneetkin niiden olevan. Mutta muistakaa: tuolla voi tosiaan lähteä mopo käsistä ja ostovimma alkaa viemään :D

Onko Geekwish tuttu entuudestaan?

11 kommenttia:

 1. Tytär tuolta on tilannut myös siveltimiä.
  Ihanan edullinen paikka.
  Mukavaa joulukuun ensimmäistä päivää Jonna <3

  VastaaPoista
 2. ei ole kyllä tuttu, mietin vaan että miten tuo eroaa wish.comista? :) hyvin samantyyppiselä näyttää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä eroaako juurikaan! :D Ilmeisesti ovat sukua keskenään :)

   Poista
 3. Onko tämä "sukua" wishille? 😊

  VastaaPoista
 4. Täytyykin pitää tuo verkkokauppa mielessä :)

  VastaaPoista
 5. En halua kuulostaa moraalinvartijalta mutta hieman epäilyttää aina noin halpojen tuotteiden eettisyys :/ Mitähän karvaa noihin siveltimiinkin on käytetty, liekö synteettisiä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, nämä ovat niitä jokaisen omia valintoja ja ne valinnat ovat henkilökohtaisia. Itse en ala ketään moralisoimaan enkä tuomitsemaan mikäli tätä verkkokauppaa haluaa käyttää tai jättää käyttämättä. Jos eettisyys mietityttää, en voi kommentoida muuta kuin, että silloin pitää ihan itse punnita kestääkö ostaa kyseisestä verkkokaupasta tuotteita.

   Poista
 6. Samaskoru kuuluu näihin suomalaisiin firmoihin, jotka tilaavat Ebaysta tai vastaavasta koruja ja myyvät huomattavasti kalliimmalla.. Ainoa hyvä juttu niissä on, että saa tuotteet huomattavasti nopeammin jos tarvitsee.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)