keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Suihkukinuski.


Menikö otsikkoa lukiessa silmät kieroon? S U I H K U K I N U S K I. Nyt on kuulkaa sellainen tuote käsillä, että oksat pois ja puolet varrestakin. Minähän olen suuri suihkusaippuoiden ystävä ja aina muutaman kerran vuodessa käsiin osuu tuote, joka vetää ihan sanattomaksi.

Täsä semmottee ny olis. Jabadabaduu. Avonillahan on tunnetusti ihan maailman kivoimmat suihkarit ja edullisetkin vielä, mutta nyt ollaan siellä Avonin suihkugeelitehtaalla laitettu kyllä vitosvaihde silmään. Senses -sarjan uutukainen, Creamy Fantasy on nimensä mukaisesti aikamoinen tapaus.

Suihkugeeli tuoksuu suolaiselta karamellilta (eli kinuskilta) ja makeilta manteleilta. Ja ohoi, kaikki marsipaanin vihaajat! Te voitte nyt kuitenkin ottaa iisisti: tämä ei tuoksu yhtään tippaa mantelilta. (Eli marsipaanilta).


Tämä tuoksuu kinuskilta. Oikeesti, ihan oikeelta kinuskilta. Ja kuten kuvasta näette, se myös näyttää siltä. Ainoa ero on, että tämä ei ole makean tahmaista vaan tosiaan ihan saippuaa, vaikka sitä onkin hyvin haastavaa uskoa todeksi kun tätä tuoksuttaa.

Naureskellen kerron aina kuinka meinasin taas hörpätä jotain hyvän tuoksuista kosmetiikkatuotetta, mutta tämän kanssa oikeasti oli jo lähellä! Ihan tosi! Ei tämmöistä voi ollakaan! Koko kylppäri tuoksuu aivan mielettömälle sen jälkeen kun tätä on käyttänyt suihkusaippuana. Annoin tyttärenikin tuoksuttaa tätä ja hän oli ihan haltioissaan. Karkkisaippuaa, hän sanoi. Eipä ollut väärässä se pieni ihminen.


Mutta kuten arvata saattaa, tämä on Limited Edition. Joulun alla Avonille tulee aina näitä superherkkuja myyntiin ja mikäli yhtään rakastat kinuskia (ja itseäsi), tämä on todellakin sun juttusi. 10.11. alkavassa kampanjassa 16 tätä on myynnissä kahdessa eri koossa, 1,95 €/250 ml ja 2,25 €/500 ml. Ei muuta kuin lähintä Avonkauppiasta hihasta kiinni ja tilaus tulille.

Aion hamstrata tätä itselleni ehkä joku 15 litraa, jos sillä nyt pärjäisi vaikka loppuvuoden. Tai sitten mä vaan pelaan varman päälle ja tilaan tätä rekallisen.

Suosittelen lämpöisesti, jos suihkugeeleistä meinaan tykkäät! Mutta varoituksen sana:  
tämä saattaa aiheuttaa vakavaa riippuvuutta ja karmeaa makeanhimoa. 
Teitä on nyt varoitettu!

Mukavaa keskiviikkoa kaikille!

12 kommenttia:

 1. Kuullostaa juuri oikeanlaiselta joulun odotukseen. Mukavaa keskiviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on juurikin se saippua siihen hommaan :D Kivaa torstaita!

   Poista
 2. Argh! Arvatenkin alkoi himottamaan tämä :D Luultavasti mullakin kuola valuis tällä pestessä.

  VastaaPoista
 3. Oi, tuo näyttääkin ihan kinuskilta! Melkein tekisi mieli kaataa suoraan suuhun! :D

  VastaaPoista
 4. Voi nam mikä herkku! Tulisipa Body Shopillekin joku joulu tälläinen överikarkkituoksu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bodarilla on yleensä sellaisia tosi tosi jouluisia tuoksuja, mutta ihania nekin :)

   Poista
 5. Oih! Pitäisköhän tehdä pitkästä aikaa tilaus Avonille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämän takia suosittelen! Se on lähes pakollista :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)