keskiviikko 9. marraskuuta 2016

Parhaimmat miesten tuoksut.


Lupailin eilen, että tällä viikolla tulee vielä vähän vinkkiä mitä isille/ukille voisi ostaa isänpäivälahjaksi tänä vuonna. Meidän perheen miehet suosivat tuoksuja, joten se on aina hyvä valinta lahjaksi. Tänä syksynä on markkinoille tullut niin paljon miesten tuoksuja, että valinta on helppo tehdä. Tai sitten ei, koska tarjolla on monta hyvää tuoksua. Mutta sehän on vain positiivinen ongelma.

Jaan tänään siis muutaman hyvän tuoksuvinkin, joista toivon mukaan saatte inspiraatiota isänpäivälahjahankintoihinne :)


Trussardi Uomo THE RED edt. Trussardin uutuus Uomo THE RED on jatkoa Uomo -tuoksulle (2011) sekä Trussardi Black Extreme -tuoksulle (2014). Se on vahvan aromaattinen ja lämpimän mausteinen. Mukana on kuitenkin ripaus sitruksista raikkautta, joka puskee läpi jo heti alkutuoksussa.

Alun nuotit ovat kirpeä sitruuna, pehmeä muskottipähkinä, täyteläinen konjakki ja hieman erikoisempi, vähemmän tuoksuissa yleensä käytetty galbanum (kumipihka). Sydäntuoksussa sekoittuvat lempeä kurjenpolvi, orvokki ja salvia. Lopputuoksu on nahan, patsulin ja tonkapavun iloinen yhdistelmä.

Trussardi Uomo THE RED on superhyvä miesten tuoksu. Se kestää iholla pitkään, vaikka onkin edt. Se sopii erinomaisesti kaiken ikäisille miehille, koska on samaan aikaan sporttinen sekä mausteinen. Mielestäni tämä on yksi tämän vuoden ehdottomasti parhaimmista miesten tuoksuista.

Trussardi Uomo THE RED edt suositushinta 49,90 €/30 ml


Bvlgari Man in Black Cologne edt. Aijaijai, caramba sanon minä! Huh, tässä on kyllä miesten The Tuoksu tälle syksylle. Olen itse Bvlgarin tuoksujen fani ja tämä miesten versio on hurmannut minut myös täysin. Tämä on erittäin hurmaava ja huumaava tuoksu, jännä sekoitus sporttisuutta ja itämaista eksotiikkaa.

Alkutuoksussa on mukana kirpeitä sitrushedelmiä, vihreitä nuotteja sekä seksikästä rommia. Sydäntuoksussa sekoittuvat tuberosa, joka antaa tuoksulle puuterimaista sävyä sekä pehmeyttä tuovat appelsiininkukat. Lopputuoksu on maskuliinisten nuottien juhlaa; santelipuu, meripihka, benzoin (pihkainen tuoksu) sekä tottakai myski.

Bvlgari Man in Black Cologne edt suositushinnat 63 €/30 ml ja 81 €/60 ml.


Jimmy Choo MAN Intense edt. Tämä on tuoksu, jonka tuntee! Todella intensiivinen ja voimakaskin. Tuoksu kuuluu raikkaisiin tuoksuihin, mutta on samalla myös mausteinen ja aromaattinen. Jos tuoksusta haluaa kouriintuntuvan kuvauksen, sanoisin että tältä tuoksuu suihkunraikas mies. Todella miehekäs ja antava tuoksu.

Alkutuoksussa on laventelia, joka mielestäni määrittää tämän tuoksun täysin. Sen lisäksi alkunuoteissa on mukana hedelmiä; melonia ja appelsiini-mandariinia, jotka tuovat mukavaa makeutta tuoksuun. Sydäntuoksussa valloittavat kukkainen maruna, voimakas mustapippuri ja kurjenpolvi. Lopputuoksussa yhdistyvät pehmeä tonkapapu, patsuli ja labdanumkukka.

MAN Intense on superseksikäs ja koukuttava tuoksu. Tämän ansaitsee juuri se elämäsi mies, joka tekee sinut onnelliseksi.

 Jimmy Choo MAN Intense edt suositushinta on 59 €/50 ml.


Näistä kolmesta suosittelen mitä tahansa isänpäiväpakettiin. Huikeita tuoksuja juuri sille oman elämänsä miehelle (tai miehille). Miehet ansaitsevat hyviä ja laadukkaita tuoksuja siinä missä naisetkin, eikös vain :)

Kivaa keskiviikkoa!

Tuoksut ovat lehdistönäytteitä.

2 kommenttia:

  1. Oma mies tykkää ihan mielettömästi Trussarsin tuoksuista ja naisena, nooh tykkään minäkin. :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)