keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Näitä lisää.


Hehkuttelen jälleen Adop't tuoksuja! Sain maahantuojalta testattavaksi muutaman todella ihanan tuoksun ja koska nämä ovat niin valloittavia, haluan ehdottomasti jakaa näiden ilosanomaa teidän kanssanne.

Mikäli tätä postausta lukee joku kuka ei vielä tunne Adop't tuoksuja, pikainen kertauskurssi tulee tässä: kyseessä ovat aidot, ranskalaiset parfyymit, joiden hinta on hirmuisen huokea. Suomessa näitä voi ostaa Adop'tin omasta verkkokaupasta (hintaan 8,90 € kpl, yli 20 € ostokset tulevat postikuluitta). Näitä löytyy myös monelta jälleenmyyjältä ympäri Suomea, niistä listan löydät täältä.

Tuoksuja löytyy yhteensä yli 40 erilaista ja ne ovat jaettu kuuteen eri tuoksugenreen.


Patchouly Rose oli todellinen yllättäjä! Patsuli on yleensä minun nenääni turhan voimakas ja suitsukkeinen, mutta tämä yhdistelmä rokkaa ihan täysillä. Siinä on pirteää sitruksisuutta sekoitettuna kukkaisiin nuotteihin. Pidän ihan valtavasti tästä tuoksusta! Tämä on erittäin sopiva ruusuisista tuoksuista pitävälle, mutta myös niille, jotka yleensä väistelevät ruusua. Voisin väittää, että tähän ihastuu heti!


Orchidée Gourmande on niin ihana, että pois alta. Tässä yhdistyvät kaikki mun lempparit; orkidea, jasmiini, vanilja ja bergamontti. Todellinen Gourmand -tuoksujen kuningatar. En ikinä arvaisi tästä, että tämä on näin edullisen hintaluokan tuoksu. Tämä tuoksu on myös sellainen, joka kestää käyttöä ja tuoksuttelua, ilman että siihen kyllästyy kovin helpolla. Mielestäni Gourmand-tuoksuissa on yleisesti juurikin se taika ja se toteutuu todella hienosti tämän kohdalla.


Pêche Abricot on huikea hedelmäpommi! Tuoksu tuo mieleeni jotain muistoja jostain 2000-luvun alkupuolelta, vaikka en siis tätä nimenomaista tuoksua olekaan silloin käyttänyt. Tässä on vain jotain samaa kuin jossain toisessa tuona aikana käyttämässäni tuoksussa. Tuoksu rakentuu persikoista, aprikooseista ja kookoksesta. Kaikkien hedelmäisten tuoksuja fanittavien unelma.


Violette Framboise on tämän otannan ehdoton suosikkini. Se tuoksuu violeteilta vadelmilta! Tuoksussa on todella runsaasti orvokkia, praliinia ja vaniljaa. Muistan lapsuudesta Ruotsissa asuessamme Viol -nimiset karkit, jotka maistuivat aivan tälle samalle miltä tämä tuoksuu. Ihanan erilainen tuoksu, suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän :)

Ja sitten lopuksi vielä ihana jouluinen bonus! Adop'tilta tuli joulumarkkinoille kullan hohtoinen LADY Glitter -tuoksu, jossa on mukana ihania kultahippusia. Se on todellinen juhlatuoksu, joka valloittaa kahvin, jasmiinin, vaniljan ja appelsiininkukkien voimin. Näissä tuoksunuoteissa ei ole säästelty vaan on laitettu kaikkea runsaasti. Tämä on oivallinen idea pukinkonttiin, lahjaksi vaikka äidille tai siskolle. LADY Glitterin hinta on 9,90 €.

Mikä Adop't -tuoksuista on hurmannut sinut? 

Postauksen tuoksut ovat saatu maahantuojalta testiin, mielipiteet bloggaajan omia. Linkit eivät ole mainoslinkkejä.

10 kommenttia:

 1. Ihanat pullotkin näissä on.
  Kirkkaat värit vetävät puoleensa.
  Mukavaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
 2. Tuo LADY Glitter näyttää houkuttelevalta!! :D

  VastaaPoista
 3. Lady Glitter tuoksuu vähän YSL Black Opium EDP:lla, mietin, että mistä se muistuttaa ja aloin vertaamaan omiin tuoksuihini, niin hieman on samaa. Tosi kiva tuoksu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei niin muuten tekee! Mä nimittäin mietin ihan samaa! :D no sä sen sanoit!

   Poista
 4. Parista blogista olen nyt näistä tuoksuista lukenut ja nämä kuulostavat niin houkuttelevilta - ihan jo hintansakin takia :). Pitää varmaan edes yksi tämmöinen tuoksu hommata kokeiluun :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehdottomasti tutustumaan näihin! :)

   Poista
 5. Tuo Lady Glitter on ulkoasultaan ihana, tuoksu ei omaan nenään ollut mieluinen :(

  White Musk on suosikkini (yllättäen tykkään myös TBS:n White Musk -sarjasta :D)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)