perjantai 7. lokakuuta 2016

Viikon resepti: Amerikan broileri.


Viikon resepti on taas pienen tauon jälkeen täällä! Tällä kertaa kanaa. Kana on verrattain melko hintavaa, paitsi koipireidet, mutta ne ovat tosi tylsiä. Ainakin mun mielestä. Muistan lapsuudesta, että kotona oli usein kanan koipireisiä, riisiä ja jotain currykastiketta. Koulussa koivista oli revitty kanaviillokki.

Koipireisiä saa kuitenkin tunattua niin, että ne muuttavat muotoaan herkulliseksi ja vähän erilaisemmaksi ruoaksi.

Amerikan Broileri

Kaksi paketillista broilerin koipireisiä (noin 6 koipea)
Maissihiutaleita (Corn Flakes)
Juustoraastetta (vähälaktoosinen/laktoositon)

Hienonna maissihiutaleet ja sekoita ne juustoraasteen kanssa. Levitä koipireidet uunivuokaan ja kaada maissihiutale-juustoraasteseos niiden päälle. Paista 200 asteessa uunissa noin 50 min.


Älyttömän helppo ja nopea ruoka! Ja jälleen kerran hyvin edullinenkin. Maissihiutale-juustoraasteseokseen voi lyödä omaa twistiä vaikka Aurajuustolla ja/tai chilillä. Mielikuvitushan näissä on vain rajana. Koipien kanssa voi syödä riisiä tai salaattia, kuten me söimme.

Tämä helppo kuorrute tekee muutenkin niin väsyneistä koipireisistä ihan erinmakuiset ja uudenlaiset. Suosittelen kokeilemaan!

Resepti on FODMAP.



Kaunista viikonloppua! :)

6 kommenttia:

  1. Voi miten hyvältä näyttää, ihanan rapsakka kuori <3
    Herkullista perjantaita ja tulevaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Pitääkin kokeilla kepillä jäätä jos mies innostuisi tästä yhdistelmästä, koipireisiä ei meillä nimittäin ole näkynyt kun tuo toinen osapuoli ei niistä ole oikein tuntunut perustavan :D

    VastaaPoista
  3. Oletko miten maustanut tuon kanan? En mä ainakaan fodmappilaisena uskalla valmiiksi marinoituja käyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näissä oli valmismarinadi, mutta siinä ei ollut sipulia eikä valkosipulia, jotka on mulle ne pahimmat.

      Poista

Kiitos kommentistasi :)