maanantai 10. lokakuuta 2016

Ruusukultaa.


Bvlgari Rose Goldea. Syksyn ruusuinen uutuus Bvlgarilta kilpailee ehdottomasti kauneimman pullon tittelistä. Ihmekös tuo kun kyseessä on koruistaankin tunnettu brändi. Rose Goldea on puettu trendikkääseen ruusukultaan ja pullo on kuin pieni veistos.Rose Goldea on jatkoa Goldea -tuoksulle, josta kirjoitin alkuvuodesta. Kyseessä on kuitenkin omanlaisensa tuoksu ja ainoa yhdistävä tekijä, joka minun nenääni näissä kahdessa tuoksussa on pehmeys. Sekä alkuperäinen Goldea, että tämä Rose -versio ovat hyvin pehmeitä tuoksuja.

Jos Rose Goldea pitäisi verrata johonkin tuoksuun, sanoisin sen olevan hyvin samantyyppinen kuin Eaudemoiselle de Givenchy Rose á la Folie. Tunnistan näissä kahdessa tuoksussa hyvin paljon samaa. Olen oppinut pitämään ruusun tuoksusta vasta ehkä tänä vuonna, mutta tämä ei ole missään nimessä ruusuisin tuoksu. Eli todellinen ruusun ystävä voi kokea pettymyksen siltä osin.


Rose Goldea avautuu makealla granaattiomenan sydämellä, joka saa seurakseen yleensä lopputuoksussa käytetyn myskin sekä lisäksi vielä ruusun terälehdet ja pirteän bergamontin. Sydäntuoksussa on yhdistelmä kukkia ja hedelmää; Damaskonruusua, jasmiinia, pionia ja persikkaa. Lopputuoksussa yhdistyvät eksoottinen olibaani (jonka pihkasta tuoksu tulee), myski, santelipuu ja vanilja.

Kaiken kaikkiaan tuoksu on supernaisellinen, moderni, helposti lähestyttävä, pyöreä, monikerroksinen ja pehmeä. Tämä on tuoksu, jonka voisi periaatteessa ostaa sokkona, pelkkien tuoksunuottien perusteella. Tuoksu on erittäin sopiva monen ikäiselle naiselle eikä edusta vedenjakaja -osastoa. Tämä tuoksu hurmaa useimmat naiset, -näin uskaltaisin rohkeasti väittää.


Bvlgari Rose Goldea on oiva lahjaidea äidille, siskolle ja miksei mummollekin pukinkonttiin tai syntymäpäivään. Pullon kauneus ihastuttaa ja tuoksu itsessään rakastuttaa. Se on lumoavan kaunis sekä ulkoa että sisältä.

Bvlgarin tuoksuja myy mm. Sokos.
Rose Goldean suositushinta on noin 59 €. Valikoimasta löytyy myös suihkugeeli sekä vartalovoide.

Mikä on sinun suosikkisi Bvlgarin tuoksuista?

Tuoksu on lehdistönäyte.

9 kommenttia:

 1. Se alkuperäinen Goldea on yksi kauneimmista tuoksupulloista, mitä olen nähnyt! Mulla itse tuoksu osui liian lähelle migreenirajaa, vaikka muuten olisi ollut mun tyyppinen. Tämän kanssa toivon, että käy toisin! Tääkin pullo on kyllä niin ihastuttava <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onpa jännä, että Goldea on migreenituoksu sulle :( Se on jotenkin niin lempeä. Voi harmi!
   Toivottavasti tämä olisi parempi sen suhteen <3

   Poista
 2. Goldea on oma suosikkini, vaikka onkin vahva tuoksu.
  Ihanan näköinen pullo tässä tuoksussa <3

  VastaaPoista
 3. Itse tykkään ehkä eniten Omnioista, mutta myös mm. Mon Jasmin Noir miellyttää kovasti. Tämä uutuus on myös ihana, harmi, että Suomessa tuota kuvissa olevaa kaunista pulloa ei myydä kuluttajille vaan saatavilla on ainoastaan se vaatimattomampi 25ml:n matkalaukkukoko.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, katsoin myös, että tätä pulloihanuutta ei tosiaan ole myynnissä :( Harmi!

   Poista

Kiitos kommentistasi :)