torstai 13. lokakuuta 2016

Poskipunahurahtaminen.Nyt on kuulkaa tapahtunut pahemman luokan poskipunahurahdus. En ole koskaan kuulunut kovinkaan fanaattisiin poskipunien keräilijöihin vaan olen enemmänkin ollut sellainen meikkaaja, joka käyttää aukkapuuteria poskipunana kesät talvet. Jep, noloa.

Sain keväällä Beauty Pop Up -verkkokaupasta Milanin poskipunia blogisynttärieni pussukoihin ja sepäs olikin menoa sitten se. Olin kuullut yhdysvaltalaisesta Milanista pelkkää hyvää ja poskipunat kiinnostelivat oikein kovasti.

Sain testattavakseni Milani Baked Blush -poskipunia eri sävyisinä ja tänään käyn läpi niitä teidän kanssanne.
Baked Blush -poskipunia voi käyttää muuten myös varjostusten ja korostusten tekemiseen. Itse olen käyttänyt näitä ainoastaan poskipunina ja olen täysin rakastunut brändiin näiden kautta. Poskipunissa on kivasti pigmenttiä ja överien vaara on olemassa, joten kevyet sipaisut ovat enemmän kuin paikallaan näiden kanssa.

Rakastan yleisesti ottaen baked -tyyppisiä meikkituotteita, niissä on vain jotain niin ihanaa. Pidän niiden koostumuksesta ja ulkonäöstä. Milani on muuten brändinä siitäkin ihana, että tuotteet ovat eläinkokeettomia ja osa jopa vegaanisia.
Swatchattuna punat näyttävät tältä. Todella runsaat ja herkulliset sävyt, joista on varaa valita omansa eri meikkilookien kaveriksi. Poskipunat sisältävät runsaasti valoa taittavia hiukkasia ja ovat kauniin metallinhohtoisia. Osasta löytyy vähän glitteriäkin.

Pitää myöntää, että en ole hetkeen -jos koskaan- käyttänyt näin hyviä poskipunia. Kiinnostukseni brändiä kohtaan on noussut näiden myötä ihan taivaisiin asti. Milani on myös mukavan hintainen sarja, nämä poskipunat maksavat 15,90 € kappale eli hinta sopii myös kevyemmälle kukkarolle.

Beauty Pop Up -kaupassa on laaja valikoima sarjan tuotteita ja pääset tutustumaan kaikkiin tuotteisiin tästä. Sarjalta löydät myös siveltimet meikkituotteiden lisäksi.


Poskipunat ovat pakattu muovisiin rasioihin, jonka sisältä löytyy pehmeäharjaksinen suti poskipunan levittämistä varten. Kun teen meikkiä käytän pitkävartisia siveltimiäni, mutta tämä suti on oikein hyvä esim. reissun päällä ollessa.

Milanin laatu on hintaansa nähden korkeaa, joten suosittelen lämpimästi tutustumaan tähän sarjaan. Ja etenkin näihin poskipuniin. Ne ovat puhdasta rakkautta!

Tykkäätkö sinä Milanin tuotteista? Onko brändi tuttu?

Poskipunat saatu testattavaksi blogin kautta.

15 kommenttia:

 1. Milanin poskipunat on mun ensimmäiset poskipunat mitä oikesti käytin. Tilasin hurmoksessa 3 punaa ja yhden bronzerin tuossa 3 vuotta sitten. Kaikki punista oli tosi ihania, mutta voimakas kultainen shimmeri tökki. Rose D'oro ja Red vino päätyi vuosi sitten pikkusiskolle, samaten kuin se bronzer. Itsellä oli ainoana käytössä enää Dolce Pink.

  Nyt sitten muutama viikko sitten kehitin itselleni himon ja tilasin tuon Delizio Pinkin ja Bella Rosen. Kummatkin on parin kokeilun perusteella aivan ihania niin sävyn kuin koostumuksenkin puolesta :)

  VastaaPoista
 2. Aivan upeita sävyjä, rakastan poskipunia <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, näiden myötä on tapahtunut sellainen pieni muotoinen sekoaminen :D

   Poista
 3. Sävyt on todella nättejä. Jollei olisi jo ennestään tungosta poskipunarintamalla, voisin ostaa jonkin Milanilta. Rasiatkin on niin mahdottoman söpöjä ja varmasti kivoja myös kädessä hiplata:)

  VastaaPoista
 4. Red Vino näyttää upean punaiselta talviväriltä. En tiedä sitten ovatko nämä liian hohtavia, ja korostaisivat vain ihoni epäpuhtauksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea, mutta sen kanssa saa olla varovainen kun siinä on niin voimakas pigmentti :)

   Poista
 5. Itse juuri testailin Milanilta aivan mielettömän kaunista ja muutoinkin aivan ihanaa ruusuposkipunaa (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/10/koralliruusu.html), minkä lisäksi pääsin testaamaan myös luomivärejä (https://blingershimmer.blogspot.fi/2016/10/violettia-luomille.html) ja täytyy sanoa, että olen jopa positiivisesti yllättänyt tuotteiden erinomaisuudesta vaikka paljon hehkutusta blogeista olinkin etukäteen kuullut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tahtoisin niitä ruusuposkipunia kans! Ne ovat niin kauniita!

   Poista
 6. Onpa muuten nätit pakkaukset! <3 Ja pigmentitkin näyttää olevan melkoisen hyvät! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)