torstai 20. lokakuuta 2016

Pettämättömän ihana.


Kylmenevä ilma tekee taas karmeita temppuja huulille. Itse olen todella laiska käyttämään huulirasvaa ja havahdun yleensä vasta siinä vaiheessa kun huuleni melkein tipahtavat palasina lattialle. Pientä ennakointia voisi siis ehkä harrastaa.

Olen huulipunatyttöjä ja koska olen niin onneton perinteisten huulirasvojen kanssa, tanssin henkistä polkkaa kuullessani L'Oreal Parisin uutuuksista.


L'Oreal Paris Infallible Sexy Balm -huulivoiteet! Nämä ovat vastaus kaikkien huulipunatyttöjen rukouksiin. Kyseessä ovat sävyttävät huulivoiteet, jotka sisältävät kaikki ne hyvät huulivoiteiden herkut. Kosteutta, väriä ja hellää huolenpitoa! Ihan ässä tuote, pitänee myöntää.

Huulivoiteet sisältävät geeliä ja kauniin sävyn antavia mikrojauhepigmenttejä. Huulivoide on muotoiltu kynän mallikseksi, joten sen levittäminen on superhelppoa, myös tilanteessa jossa peiliä ei ole välttämättä saatavilla.


Sävyjä löytyy yhteensä kuusi kappaletta, lähes värittömästä räiskyvämpiin sävyihin. Jokaiselle siis taatusti omansa. Itse ihastuin näihin kaikkiin, yllättäen. Näitä voi tosiaan käyttää täysin huulipunan asemesta ja ne raikastavat ilmettä myös silloin kun et käytä muuta meikkiä. Näitä on tullut sipaistua huuliin jopa silloin kun menen hiekkalaatikon reunalle istumaan tyttäreni leikkiessä siellä. Yleensä en meikkaa hiekkalaatikolle mennessä, mutta eihän se haittaa jos näyttää huolitellulta sielläkin.


Sävy nro 101 We Wear Pink on tosiaan melkein väritön, kuten näistä swatcheista näette. Se onkin sitten ainoa tämän kokoelman väritön tapaus, muut sisältävät mukavan määrän pigmenttiä. Tuote tuntuu huulilla todella miellyttävältä ja huulet eivät tosiaan rohdu samalla tavalla kuin ilman huulivoidetta. Olen käyttänyt näitä myös tavallisten huulipunien alla, tuomassa lisäkosteutta. Ja jotain sävyjä huulipunien päällä, tuomassa kiiltoa ja lisäboostia väriin.

Nämä tuotteet ovat omiaan ihan meikkituotteina (eli huulipunan korvaajina) etenkin niille meikkaajille, jotka yleensä väistelevät huulipunan käyttöä. Väriä tulee, mutta ei liikaa. Mikäli olet siedättämässä itseäsi huulipunien maailmaan, näillä on hyvä aloittaa. Voisin väittää, että kun totut näkemään itsesi kirkkaissa huulissa, et kohta enää halua palata takaisin huulipunattomaan elämään.
Nämä ovat myös oivia nuorille neideille, jotka opettelevat meikkamisen saloja. Kiva pikkujoululahjavinkki kaikkien nuorten tyttöjen äideille ;)

Hyvin hoidetut huulet ovat kauniit ja ihanat. Huulten hoitaminen on osa ihonhoitoa ja kun huulet ovat hyvässä kunnossa, niitä on ilo meikatakin. Puhumattakaan kaikenmoisesta muusta huulitoiminnasta (kuten nyt vaikka pussailu), onhan se miellyttämpää kun huulet eivät ole riekalaiset ja kuivat kuin beduiinin sandaalit.

L'Oreal Paris Infallible Sexy Balm -huulivoiteet ovat tulleet jo elokuussa myyntiin ja niiden suositushinta on 7,90 € kpl. L'Oreal Paris -tuotteita myyvät hyvin varustetut päivittäistavarakaupat sekä -marketit.

Ovatko sävytetyt huulivoiteet löytäneet tiensä sinun meikkipussiin?

Tuotteet saatu lehdistönäytteinä.

2 kommenttia:

 1. Ovat kyllä löytäneet tiensä myös minun meikkipussiini. Minä olen todella huono rasvaamaan huuliani.
  Ihanaa torstaita Jonna <3

  VastaaPoista
 2. Olen ollut jo pitkään vannoutunut sävyttävän huulivoiteen käyttäjä. Hyviin puoliin lisäisin vielä sen, että sävytetyt huulivoiteet katoavat huulilta nätisti joten rumasta kulumisesta ei tarvitse huolehtia. Lopputulos on luonnollinen ja päiväkäyttöön sopiva, mutta selkeästi nätimpi kuin perushuulirasva.
  Oma lempimerkkini on Burt's Bees jolla on paljon upeita sävyjä. Eniten käytössä kuluu Red Dahlia, muita sitten vaihtelun vuoksi.

  -Sara-

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)