tiistai 4. lokakuuta 2016

Kun kesä mennyt on.

Lokakuu. Miten tämä aika menee niin äkkiä? Tuntuu, että heinäkuusta tähän päivään on mennyt jollain pikakelauksella! Ja ennen kuin huomataankaan, on jo joulu. Eihän siihen ole enää kuin pari kuukautta. Onneksi olen jo ostanut suurimman osan joululahjoista. Ei tartte stressailla joulukuussa sitten niitä.

Lapsena kesäloma tuntui aina niin pitkältä. Kun koulusta oli pois sen 10,5 viikkoa, tuntui että ne kesät olivat loputtoman pitkiä. Ehti tekemään vaikka mitä ja pitkästymäänkin.

Näin neljäkymppisenä aika vilistää menemään kauhealla vauhdilla. En halua miettiä millaista tämä on kymmenen tai kahdenkymmenen vuoden päästä. Kuukaudet todennäköisesti kestävät sekunnin ja vuosi on mennyt parissa minuutissa. Mistä tällainen tunne johtuu? Onko aikuisena vuodessa vähemmän päiviä? Oikeasti neljän viikon kesäloma on lyhyt. Todella lyhyt. Aina sitä keväällä suunnittelee, että kesällä sitten tehdään sitä ja tätä ja ehkä tuotakin ja loppupeleissä huomaa, että mitään ei ole tehnyt. Koska ei ole EHTINYT.  Koska kesä meni niin äkkiä. Miksi kukaan ei kerro, että kun keski-ikäistyt aika alkaa kulkemaan nopeammin? Hei mä kerron sen nyt. Varokaa kolmekymppiset. Nauttikaa vielä kun voitte.

Mutta joo. Lokakuu on kyllä kiva kuukausi ja nyt on ollut tosi kauniit ilmatkin. Huippunätti ruska  hivelee silmää ja lehtikasoissa on kiva juosta. Äidinkin mielestä. En siis valita ollenkaan -syksy on kaunis vuodenaika.

Selasin valokuvia ja huomasin, että olen täysin unohtanut tehdä postauksen meidän hauskasta ja ihanasta Kuusela-päivästä! Villa Kuuselahan on siis hyvien ystäviemme huvila Vakka-Suomessa ja kävimme siellä tänä kesänä parikin eri kertaa. Heinäkuun puolen välin paikkeilla vietetyissä hattujuhlissa ja sitten vielä heinäkuun lopulla perheen kesken.

Tuosta heinäkuun lopun päivästä voisin tänään kirjoitella (ja kuvitella monin valokuvin) vähän enemmän. Olin juuri täyttänyt 40 ja kilistimme sen kunniaksi ystäviemme kanssa. He ovat meille rakkaita ihmisiä ja halusin ehdottomasti viettää merkkipäiväni heidän kanssaan. Heidän kanssaan on aina hyvä olla.

Lapsillemme päivä oli myös aivan mahtava. Ystävillämme on kaksi poikaa, joiden kanssa Mimu viihtyy todella hyvin. Päivä sujahtikin leikkien, hyvän ruoan, täytekakun, (ehkä pienen skumppalasillisen), uimisen ja naurun merkeissä.

Kun seura on erinomaista, aika kuluu vieläkin nopeammin. Valitettavasti.
Tässä Kuusela-päivämme kuvina. Isot kiitokset vielä Tuire & Sampo & pojat vieraanvaraisuudesta ja ihanista kesämuistoista. Ootte meille rakkaat.


Kaipaatko kesää vai odotatko jo talvea? Kaunista tiistaita kaikille!

10 kommenttia:

 1. Kaipaan kesää, olen kesäihminen <3
  Ihania kesäkuvia ja -muistoja.
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 2. Ei vitsit Mimu on ihan sun näkönen kun sillä on tuollainen "pikkumyy" kampaus ♥

  Voih..malttamattomana odotan talvea! Vaikka rakastankin syksyä ihan ylikaiken ja nautin tästä kovasti, niin olen kyllä niin sellainen kaikkien vuodenaikojen ystävä. Talvikin saisi tulla. Viime vuonna tuli ostettua uudet luistelusukset, enkä päässyt niitä kuin pari kertaa testaamaan. Luntakin siis kiitos saisi vähän edes tulla! :)

  VastaaPoista
 3. Itsekin olen saman ilmiön huomannut, että vuosi vuodelta vauhti vain kiihtyy eikä kesälomalla todellakaan kerkeä tehdä murto-osaakaan siitä mitä on suunnitellut - ja mä olen "vasta" vähän reilu kolmikymppinen xD

  VastaaPoista
 4. Olipas ihania, lämminhenkisiä, kesäisiä, lämpimiä tunnelmia. Kiitos, piristi tuulista ja pilvistä syyspäivää.

  VastaaPoista
 5. Kyllä se aika alkaa nopeutumaan jo siinä kahdenkympin korvilla, mutta niin totta, että mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä nopeammin aika kuluu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kamala, alkaako? :D Mulla ei alkanut ihan silloin vielä :D

   Poista

Kiitos kommentistasi :)