tiistai 25. lokakuuta 2016

J'aime my...


Muistaakos joku muutaman vuoden takaiset Franck Provostin televisiossa pyörineet mainokset, joissa Franck -setä puhui sujuvaa suomea? Kun Monsieur Provostin hiustenhoitotuotteet tulivat Suomeen, ne olivat ensimmäisiä salonkilaatuisia hiustenhoitotuotteita, joita sai marketeista. Itsekin ostin useita pulloja Provosteja ja tykkäilin niistä, vaikka se tv-mainos mua vähän ärsyttikin.

Nyt Franck tekee vahvaa paluuta hiustuotteiden myyntihyllyille. Syyskuussa Sokoksiin myyntiin saapunut J'aime My...-sarja on ihan uutta Provostia. Enää ei valikoimista löydy pulskeita jättiläispulloja vaan nyt tuotteet ovat pakattu siisteihin tuubeihin. Ja isot plussat muuten siitä pakkausvalinnasta!

J'aime My...-sarjasta löytyy täsmätuotteet viidelle eri hiustyypeille ja lisäksi erikoistuotteita tukemaan peruspesutuotteita. Sain blogini kautta kokeiluun muutamia näistä ja koska useat lukijat ovat toivoneet hiustuotteista postausta, tänään toive toteutuu!


 J'aime My...Shampoo Shine & Highlight Blond Sublime -hopeashampoo. Kaikki hiuksiaan vaalentavat tietävät sen keltaisen painajaisen, joka hyytsii vaalennetuissa hiuksissa. Sitä vastaan voi taistella hopeashampoon voimin, joka sisältää violettia pigmenttiä. Violetti on keltaisen vastaväri ja näin ollen violetit pigmentit käyvät keltaisuutta vastaan.

Olen kokeillut useita hopeashampoita ja pitää sanoa, että tämä ei missään nimessä ole niistä voimakkain. Se voi olla hyväkin asia, jos ei hae ärhäkkää harmaannuttavaa efektiä. Tätä voi käyttää aika rauhassa ja muhittaa hiuksissa hyvän tovin eikä lopputulos lähentele Pirkko Liinamaata.

Tämä hopeashampoo vähentää keltaisuutta, mutta se tekee sen hellävaroen ja säännöllisesti käytettynä. Tämä vaatii hieman kärsivällisyyttä ja aikaa, mitään nopeaa keltaisuuden poistoa tällä ei ole luvassa. Tämä sopii erinomaisesti harmaiden hiusten elävöittämiseen ja grannyhairin ylläpitoon. Jos vaalennustuloksesi oli mallia kananpoika, tällä ei valitettavasti saa nopeaa apua, mutta pitkässä juoksussa helpotusta kyllä.

Tuubi 300 ml, ovh 9,90 €.


J'aime My...Mask Nutrition & Softness Oléo Supreme -hoitonaamio. Kolmea öljyä (makadamia-, avokado- ja viinirypäleen siemenöljy) sisältävä hoitonaamio on superhoitava. Itselläni on todella kuivat hiukset (vaalennus + luonnonkihara) ja tämä tekee minunkin hiuksista aivan hullun pehmeät. Onpa käynyt niinkin, että hiuksistani tuli tämän ansiosta, jopa liian vetelät ja en saanut niitä muotoiltua mitenkään. Harvemmin käy niin.

Hoitonaamio kannattaa laittaa ainoastaan hiusten pituuksiin ja jättää kokonaan pois tyvestä. Jos hiuksesi eivät ole lainkaan kuivat tai kärsineet, silloin unohtaisin tämän tuotteen tyystin. Mutta mikäli on, suosittelen tätä käytettäväksi maksimissaan silloinkin vain kerran tai kaksi viikossa. Tämä nimittäin pehmentää vaikka millaisen koppuran, uskokaa pois. Huippuhoitava ja silottava.

Tuubi 250 ml, ovh 10,90 €


J'aime My...Shampoo Gloss & Protection Révélateur de Couleur -värinsuojashampoo. Kaikki väriä suojaavat hiustenpesutuotteet ovat hyvin hellävaraisia pesutehoiltaan, niin myös tämäkin. Idea värinsuojaan onkin juuri siinä, että shampoossa on vähemmän peseviä ainesosia, jonka ansiosta väri ei kulu hiuksista pois liian nopsaan.

Tuote sisältää UV-filterin, joka suojaa hiuksia auringon haitallisilta vaikutuksilta. Lisäksi siinä on mukana gojimarjaa ja vihreää teetä, jotka muodostavat hiuksen pintaan suojaan kalvon ja näin hiusväri pysyy kauniimpana pidempään.

Itselläni on tosiaan vaalennettu hius, joten en osaa ottaa kantaa värin pysymiseen. Itsessään tämä shampoo on todella ohutta lirua, joka ei juurikaan vaahtoa. Omille hiuksilleni tämä ei ole tarpeeksi pesevä ja hiukseni rasvoittuivat ennätysnopsaan tämän jälkeen. Värihiusten lisäksi suosittelisin tätä todella elottomille ja kuiville hiuksille, jotka eivät kaipaa usein toistuvaa pesua. Itse en tälle lämmennyt juuri ollenkaan. Tuoksu on tosin hyvä, joten siitä plussat!

Tuubi 300 ml, ovh 9,90 €.


J'aime My...-sarja on tullut Sokoksiin ja Emotioneihin syyskuussa ja nyt lokakuussa näitä saa myös lisäksi Stokkalta. Kaikkien tuotteiden hinnat liikkuvat kymmenen euron molemmin puolin. Se unohtui mainita aiemmin jo, että yhdessäkään sarjan shampoossa ei ole silikonia mukana.

Kaiken kaikkiaan tykästyin sarjan tuotteisiin, etenkin juuri hoitavaan öljynaamioon, hopeashampoohon, cc-voiteseeseen ja hoitoöljyyn. Sarjasta löytyy vielä tuuheuttavat tuotteet sekä keratiinia sisältävät tuotteet, jotka kiinnostavat ehdottomasti myös.

Tutustumisen arvoiset, sanoisin.
Onko Franck Provost sinulle tuttu?

Tuotteet pr-näytteitä.

6 kommenttia:

 1. On tuttu, muistan sen suomen kielen ihmeen. :D Ihania nuo uudet tuubimalliset pakkaukset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä tuubit ovat paljon helpompia käsitellä kuin ne litran lekat silloin aikoinaan :D

   Poista
 2. Olen huomannut nämä kaupassa ihan vain kauniiden pakkausten takia. Öljynaamio voisi olla kokeilemisen arvoinen :)

  VastaaPoista
 3. Hei! Eksyin tänne lukemaan kirjoitustasi etsiessäni tietoja kyseisestä värjättyjen hiusten shampoosta. Sanoit että shampoossa on UV suoja, onhan ihan varma? Mistään ei oikei tunnu löytyvän varmaa tietoa tästä ja Sokoksen sivuilla jopa nimenomaan sanotaan, ettei sisällä UV-suojaa. Omaan käyttöön tuo suoja kuuluu ehdottomiin valintakriteereihin ja sen puuttuminen on ollut ainut syy miksi tämä shampoo on jäänyt ostamatta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maahantuojalta saamassani pressi-infossa mainitaan UV-suoja kaikkien näiden tuotteiden kohdalla, joten tietoni on sieltä peräisin :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)