torstai 6. lokakuuta 2016

Ihana turmelus jatkukoon.


Muistattekos kun viime syksynä menin melkein sanattomaksi Marc Jacobsin silloisesta uutuustuoksusta, Decadencesta? Nyt tuolle kaikkien aikojen tuoksurakkaudelleni on tullut jatko-osa, Divine Decadence.

Johan tuo nimikin enteilee hyvää, ei siitä pääse mihinkään. Jumalainen turmelus. Divine -versio on hyvin samanhenkinen kuin alkuperäinenkin, mutta kevyempi. Alkuperäinen Decadence on vedenjakajasorttia alusta loppuun kun taas tämä saattaa lähestyä laajempaa käyttäjäkuntaa. Vaikka tuoksumaailma on lähisukua alkuperäisen kanssa, se on kuitenkin kesympi ja helpompi.Pullohan on edelleen mitä upein. Käärmeennahkakuvio on saanut hieman vaaleamman sävyn päälleen, mutta sama kultainen ketju sekä musta tupsu jatkavat Decadencen tyylikästä linjaa.

Divine Decadence on edelleen ehdottomasti ns. mature -tuoksu eli varttuneemman naisen valinta. Tuoksu on niin monikerroksinen ja erilainen, että se vaatii kantajaltaan astetta enemmän elämänkokemusta ja tietynlaista arvokkuutta. Sellaista, jota vain ikä voi tuoda mukanaan.

Näin ainakin minä koen tämän tuoksun.


Divine Decadence avautuu kuplivalla shampanjalla, pehmeällä appelsiininkukalla ja sitruunaisella bergamontilla. Sydäntuoksun pyörteisiin mukaan liittyvät täyteläinen gardenia, naisellinen hortensia ja lempeä kuusama. Lopputuoksun täydentävät aistillinen trio; sahrami, vanilja ja meripihka.

Divine -versio on alkuperäistä kirpeämpi, jos niin voi sanoa. Se on vaaleampi, kevyempi ja pirteämpi. Sopii enemmän päiväkäyttöön kuin tumma esisisarensa Decadence.

Tuoksu on hyvin kestävä, se pysyy iholla aamusta iltaan asti.

Jos näitä Decadence -sarjan tuoksuja pitäisi kuvailla, sanoisin ehdottomasti, että ne ovat tarkoitettu niille naisille, jotka kulkevat vakaasti sekä vahvasti omia polkujaan eivätkä mene massan mukana.

Itsevarma, seksikäs, viettelevä, houkutteleva, ylellinen, glamour.
Ihanasti turmeltunut - Divine Decadence.

Tuoksu tulee myyntiin lokakuussa 2016 ja valikoimaan kuuluvat:

Divine Decadence eau de parfum 30 ml, suositushinta 65,90 euroa
Divine Decadence eau de parfum 50 ml, suositushinta 99,30 euroaAiotko sinä turmella itsesi tänä syksynä? 

Tuoksu on lehdistönäyte.

8 kommenttia:

 1. Voi Marc minkä menit tekemään! Tuoksu on ihana ja onhan tuo pullokin enemmän kuin pullo <3

  VastaaPoista
 2. Tykkään tästä tosi paljon, varmaan sellaisetkin tavoittavat tämän joille ei alkuperäinen Decadence iskenyt. Olen itse aika kahden vaiheilla kummasta pidän enemmän tästä vai alkuperäisestä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää varmaan sopii sulle paremmin, se alkuperäinen oli sulla niin metsäinen :)

   Poista
 3. Olin niin pettynyt, kun ostin sen edellisen tuoksun ja siinä 30 ml pullossa ei tule tuota tupsua mukana :'D Tämä vaikuttaa kivalta, se edellinen oli omaan nenään aika tuju tuoksultaan, tätä en muistanut eilen Sokoksella nuuhkia.

  VastaaPoista
 4. Alkuperäisestä en tykännyt, mutta tää kuullostaa tosi hyvältä! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)