maanantai 24. lokakuuta 2016

How deep is your love.


Tänään vuorossa jälleen yhden huikean syksyn uutuustuoksun esittely. Tämä syksy on ollut kyllä mieletön tuoksusyksy ja kuten jo aiemmin taisin mainita, ei näitä ihanuuksia voi mitenkään laittaa paremmuusjärjestykseen.

Calvin Klein on oma kestosuosikkini ja ihastuin myös tähän uutuuteen, deep euphoriaan. Alkuperäinen Euphoria on jo vuosia markkinoilla ollut tuoksu, mutta sen alle on syntynyt useita flankkereita. Oma suosikkini tähän asti niistä on ollut ehdottomasti Euphoria Blossom.


Deep euphoria on kuitenkin jotain aivan muuta. Se on chypre -tuoksu, joka on ehdottomasti tämän syksyn tuoksutrendi. Chypre -tuoksu on metsäinen, aromikas, mausteinen, lämmin, puinen ja ehkä hieman sammaleinenkin. Tähän tuoksuperheeseen kuuluvat tuoksut ovat ns. iltatuoksuja. 

Itse olen viimeistään tänä syksynä rakastunut chypre-tuoksuihin oikein kunnolla. Iholla hetken viipyiltyään, chypret avaavat itsestään uusia kerroksia, joita ei heti ensinuuhkaisulta välttämättä tunne. Ihon lämpö tekee tuoksusta makeamman ja helposti lähestyttävämmän.


Deep euphoria on yllätyksellinen tuoksu, joka sopii itsenäiselle ja vähän ehkä villillekin naiselle. Pidän todella paljon mustan sekä tumman luumun sävyisestä pullosta, jonka klassinen muoto kertoo kyseessä olevan euphoria -perheen jäsen.

Tuoksu avautuu ehkä hieman yllättäen cascalone -nuotilla, joka on vesimäinen aromi. Sen kuitenkin taittaa hienosti kipakka valkopippuri sekä raikkaat mandariinin lehdet. Sydäntuoksussa ohjakset ottaa mystinen musta ruusu, hento kurjenpolvi ja kukkaisuutta pursuava jasmiini. Lopputuoksun sulkee klassinen myski, lämpimien puiden aromi sekä itämainen patsuli.

Kokonaisuudessaan deep euphoria on modernin ajan klassikko, naiseutta ylistävä juhlatuoksu. Se kuuluu ehdottomasti tuoksuihin, joita suhautetaan ilmaan ja sen jälkeen kävellään tuoksupilveen, niin että tuoksu pääsee laskeutumaan ylle kuin huntu.


Tämä on ehdottomasti yksi tämän syksyn henkilökohtainen suosikki ja uskon rakkaussuhteeni kestävän tähän pidempäänkin. Rakastan juhlavia ja jännittäviä tuoksuja ja tämä on juurikin sellainen.

Tuoksu on tullut myyntiin syyskuussa ja siitä on saatavilla seuraavat pullokoot:

deep euphoria eau de parfum spray 30ml, suositushinta 54,90 euroa
deep euphoria eau de parfum spray 50ml, suositushinta 75,70 euroa

Calvin Kleinin tuoksuja löydät mm. Sokokselta ja Stockmannilta.

Mikä on sinun Calvin Klein -suosikkisi?

Tuoksu on lehdistönäyte. 

4 kommenttia:

 1. Mä kans tykkään tän syksyn tummista tuoksuista, ovat harvinaisen onnistuneita ja erilaisia. Mun ehdoton CK lemppari taitaa olla Eternity Moment ja Beauty, ne ovat vaan niin mua. Tykkäsin aikoinaan myös Euphorian Blossom -versiosta hurjasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta! Mä muuten pidin joskus myös kans yhdestä Eternityn flankkerista, oisko ollut Purple...? Se oli ihana :)

   Poista
 2. Eternity now tuoksu on ihana <3
  Hyvältä kuulostaa myös tämäkin tuoksu.
  Ihanaa viikkoa Jonna <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se on kyllä ihana hedelmäpommi! :)

   Samoin sulle Outi <3

   Poista

Kiitos kommentistasi :)