torstai 22. syyskuuta 2016

Syksyn paras meikkilook.


Viime viikolla näytin teille helpon niksin miten muuntaa sama meikki päivästä iltaversioksi vain huulipunaa vaihtamalla. Siinä samalla kertoilin Isadoran iki-ihanasta syyskokoelmasta, Bohemian Flairista. Kokoelmasta löytyy vielä lisää ihanuuksia, joista tänään siis enemmän.Olen aivan rakastunut kokoelamn huulipunaan sävyssä 56 Rosewood. Todella kaunis puna, joka kruunaa monet eri meikkilookit ja saa koko meikin näyttämään freesiltä. Kyseessä on sellainen sävy joka sopii aivan kaikille. Se on kuin oma huulten sävy, mutta astetta tummempi ja parempi. Isäntäkin noteerasi tämän sävyn ja sanoi mikset useimmin käytä tuon väristä huulipunaa? Niin, hyvä kysymys. Puna on tosiaan niin nätti, että sillä melkeinpä pärjäisi tilaanteessa kuin tilanteessa.


Mitenpäs silmät sitten? Kahdesta testiin saamastani paletista tämä 09 Vintage Velvet vei isomman erävoiton. Todella pigmenttisiä luomareita, joista jopa vaalein sävy on hyvin peittävä. Näillä kullanhohtoisilla ruskeilla sekä nudeilla sai aikaan mitä näteimmän silmämeikin.

Haluutteko nähdä millaisen?Tiedättekö sen tunteen kun meikki onnistuu niin hyvin ettei sitä malttaisi pestä pois ollenkaan? Tämä oli sellainen meikki minulle. Olin niin omissa nahoissani tässä värimaailmassa. Astuin tässä lookissa hieman totutun meikkaustapani ulkopuolelle ja jatkoin tummemmalla luomarilla silmän sisänurkkaan asti. Se antaa silmälle enemmän muotoa ja saa silmät näyttämään isoilta ja katseen melko intensiiviseltä.

En voi kuin kehua Isadoran syyskokoelmaa! Aivan huikeat sävyt ja huulipunissa erinomainen koostumus sekä kesto.

Tässä vielä muistin virkistykseksi kaikki uutuuspunien swatchit sekä iholla että huulilla:Jos et ole jostain syystä huulipunamäen naisia, mutta silti koet, että sellainen olisi hyvä omistaa, suosittelen sinulle ehdottomasti sävyä 56 Rosewood. Sävyt 68 ja 52 ovat myös kauniita sävyjä, mutta etenkin luumuinen 68 vaatii vähän tunnustelua eikä ehkä ole se paras vaihtoehto, varsinkaan jos et muutenkaan käytä usein huulipunaa. Se on todella dramaattinen sävy ja vaatii totuttelua kokeneemmaltakin huulipunan käyttäjältä. Mikäli rohkeutta ja uskallusta riittää, silloin se on mitä mainioin valinta tuleviin syksyn juhliin. Sävy 52 on upeasti joka päiväiseen meikkaukseen sopiva ja antaa meikille huolitellun lopputuloksen. Sävy on mukavan neutraali. Kokonaisuudessaan Bohemian Flair -kokoelman huulipunien sävyt ovat hyvin onnistuneet.

Isadora -minä aplodeeraan sinulle! 5/5!

Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Tuotteet lehdistönäytteitä.

6 kommenttia:

 1. Ihanan luonnolliset sävyt luomiväreissä <3
  Kivaa torstaita!

  VastaaPoista
 2. Ehdottomasti mun sävy olisi 68 rum raisin, en tiedä kyllä riittäisikö rohkeus käyttää sitä ihan näin everyday lifessa 😀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on upea sävy, mutta vaatii tosiaan hieman sisäänajoa :)

   Poista
 3. on oikein sinulle sopiva ja kaunis meikki! ostin muuten blogissasi suosittelemaasi Lidlin silmämeikin postoainetta
  ja se yllättävän hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) <3
   Hei mahtavaa! Kiva kuulla, että tykkäsit! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)