maanantai 12. syyskuuta 2016

Sama meikki - kaksi eri lookia.Syksyn värit ovat täällä! Syksyllä saa huulet sekä silmät maalata murrettuihin maan väreihin. Tänä syksynä lempparibrändini Isadora on tuonut Bohemian Flair -nimeä kantavan syyskokoelman kauppojen hyllyille.

Tänään tutkitaan siis vähän tarkemmin sitä kyseistä kokoelmaa sekä myös sitä miten samalla silmämeikillä, mutta vain huulipunaa vaihtamalla meikkilookin saa vaihdettua päivämenoista iltamenoihin sopivaksi.

Lip Desire Sculpting Lipstick on syksyn uutuuspuna, joita löydät kolmessa eri sävyssä Bohemian Flair -kokoelmasta. Tässä postauksessa esittelen teille niistä kaksi, sävyn nro 52 Praline ja sävyn nro 68 Rum Raisin.  Huulipunassa on muotoiltu kärki, jonka avulla punan levittäminen huulille on helpompaa ja kätevämpää. Huulipunan koostumus on todella helposti levittyvä, korkeapigmenttinen ja kosteuttava. Täsmälleen saman sävyinen huultenrajauskynä (Sculpting Lipliner Waterproof) kunkin huulipunan kaverina on aivan ehdoton. Siinä on vedenkestävä koostumus ja sen avulla huulista saa helposti täyteläisemmän näköiset. Voit käyttää sitä myös huulipunana, jolloin lopputulos on entistäkin kestävämpi.

Olen ollut pitkään jo Isadoran värimeikkien fani, mutta tämä syyskokoelma sai rakkauteni tähän kyseiseen brändiin roihahtamaan aivan ilmiliekkeihin. Huulipunat ovat kestoltaan uskomattoman hyviä ja ne tuntuvat huulilla aivan mielettömän ihanilta. Käytän paljon huulipunaa, joten tiedän mistä puhun. Kestävä ja miellyttävän tuntuinen huulipuna ei aina ole välttämättä helpointa löytää. Usein pitkäkestoiset huulipunat ovat kuivahkoja koostumukseltaan ja tuntuvat siksi epämukavilta. Näissä punissa yhdistyvät pitkäkestoisuus sekä miellyttävä tuntu.


Isadoran luomivärinelikot ovat myös vertaansa vailla. Niistä löytyy ihania sävykomboja, kuten myös tästä uutuudesta, Soft Suede -paletista. Kaikki minut tuntevat tietävät näiden sävyjen olevan hyvin pitkälti minua. Ihanat, murretut ruskean sävyt. Ihanan helppoa ja turvallista. Ja aina toimivaa.

Luomiväreissä riittää myös pigmenttiä ja ovat koostumukseltaan silkkisen tuntuisia. Kaikki Soft Suede -paletin sävyt ovat metallihohtoisia eli shimmerisiä, mutta sehän ei meitä haittaa. Syksyllä saakin kimaltaa ja hohtaa, varsinkin kun tulee pimeää ja synkkää.

Tein silmämeikin Soft Suede -paletin kaikilla sävyillä ja yhdistin sen kaveriksi päiväkäyttöön huulipunan sävyssä 52 Praline.
Meikki on kauniin syksyinen ja sopii mukavasti päiväkäyttöön. Toki myös iltamenoihin, mutta eritoten päivään. Huulipuna on kauniin poltettu oranssi, joka antaa raikkautta ja pirteyttä tummahkon silmämeikin kaverina.

Jos joskus tulee tilanne, että et ehdi tekemään koko meikkiä uudelleen, mutta iltarientoihin pitäisi saada erilaisempaa lookia, se onnistuu kätevästi vain huulipunaa vaihtamalla. Tässä alla olevissa kuvissa minulla on muuten tasan sama meikki kuin ylemmissä kuvissa, ainoastaan huulipuna on vaihdettu sävyyn 68 Rum Raisin, joka on todella herkullinen tumma viininpunainen sävy.
Koko meikin dynamiikka muuttuu täysin vai mitä? Rum Raisin on todella kaunis puna, joskin minulle itselleni näin tumma sävy on kieltämättä hieman vielä vieras. Tummat huulipunat ovat kauden trendi, joten siksi sellaista kannattaa ainakin kokeilla. Tummaan iltameikkiin tämän tyyppinen puna sopii aivan erinomaisesti. Se antaa dramaattisuutta meikkilookiin ja korostaa kauniisti huulia. Sen kaveriksi sopii joko tumma smokey eye -tyyppinen silmämeikki tai toinen ääripää, hyvin riisuttu nude -henkinen silmämeikki. Eli vain huolitellut kulmat, ylärajaukset ja runsaasti ripsaria. Tumma huulipunaa sopii kaikkeen.

Mutta jos tosiaan aikasi meikkaamisen suhteen on joskus kortilla, tällä helpolla konstilla saa kaksi eri lookia. Huulipuna on helppo poistaa tehokkaasti misellivedellä, jonka jälkeen voit taputella huulet kuiviksi vaikka palalla wc-paperia ja sen jälkeen tehdä uuden huulimeikin uudella huulipunan sävyllä.

Kumpaan lookiin tykästyit enemmän?

Kaunista alkavaa viikkoa kaikille!

13 kommenttia:

 1. Ruskehtavalla punalla parempi. Hauskaa miten huulipunaa vaihtamalla voi näyttää aivan erilaiseltä koko meikki.
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö vain muutukin koko look aivan toiseksi :)

   Kiitos samoin sulle Outi :)

   Poista
 2. Silmämeikin kaverina Praline-huulipuna sykähdyttää himpun verran enemmän<3
  Kivaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Päivämeikkiin ilman muuta :)

  Ihanaa maanantaita sinulle <3

  VastaaPoista
 4. Molemmat on ihania mutta vaaleammat huulet on enemmän sinua <3 mulla ei ole tämän lookin meikkejä mutta ihanilta näyttävät :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, olen samaa mieltä itsekin :) Tuo viininpunainen on ihana, mutta en ollut ihan omissa nahoissani siinä :D vaatii totuttelua.

   Poista
 5. Molemmat kauniita, mutta tykkäsin Pralinesta enemmän. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Praline on ehkä arjessa helpompi :)

   Poista
  2. Totta. Mulla ei ole yhtään Rum Raisinin kaltaista sävyä, joten voisin hommata sen, vaikka pelkäänkin noin tummia huulipunia. :)

   Poista
 6. Tummat huulet ftw! Tuo puna korostaa sun silmiä ihan täydellisesti. <3 Olen ehkä puolueellinen, koska rakastan tummia huulipunia yli kaiken..;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana, kiitos sinä <3 Sulle itselle tummat huulet sopivat täydellisesti <3 :)

   Poista

Kiitos kommentistasi :)