torstai 1. syyskuuta 2016

Saapuu syys.

Kesä alkaa eittämättä kääntyä syksyyn. Tänään on jo syyskuun ensimmäinen päivä. Jotenkin tuntui, että tämä kesä sujahti menemään kauhean äkkiä. Mutta niin minusta tuntuu joka ikisen syyskuun alussa. Tämä kesä ei oikein kunnolla tullutkaan -helteisiä päiviä ei ollut kuin muutama ja mitään kunnon ukkosiakaan meidän leveyspiireillä ei näkynyt. Jos en ole koskaan sanonut, niin rakastan ukkosta. Ukkosessa on vaan jotain niin maagista ja hienoa.

Perheen kanssa vietetty kesälomakin on ohitse. Isäntä aloitti jo viime viikolla työt ja pikkuneitimme aloittaa tänään päiväkodin. Hänellä oli taukoa päivähoidosta heinä- ja elokuu ja nyt hän menee päiväkotiin. Sekin on uusi juttu. Mimpe siirtyy perhepäivähoidosta päiväkotiin. Ihanaa hoitotätiä tulee ikävä, mutta toisaalta päiväkoti tarjoaa touhukkaalle neidillemme ehkä enemmän virikettä. Hän kun on kovin sosiaalinen pieni ihminen. Olimme viime viikolla tutustumassa päiväkotiin ja alkujännityksistä ja sen tuottamista itkuista huolimatta neitimme viihtyi uudessa paikassa erittäin hyvin. Oli jo muutamassa päivässä ehtinyt hurmaamaan päiväkodin tädit loputtomalla höpötyksellään ja hassuilla jutuillaan.

Tänään tulee vähän kuvasaldoa meidän vimpalta lomaviikonlopulta. Meidän perhe rakastaa Turun Ruissaloa ja käymme siellä joka viikonloppu. Yleensä ajelemme autolla Ruissalon kärkeen asti ja ihailemme matkalla kauriita (joita näkyy aina niityillä syömässä), lehmiä, lampaita ja tottakai kanukkeja (valkoposkihanhia). Tällä reissullamme kävelimme pitkästä aikaa Saaronniemeen ja ihastelimme loppukesän taivaan värejä, nuuhkimme pihlajanmarjoja, heittelimme kiviä veteen, rapsuttelimme koiria ja vilkutimme ruotsinlaivoille.

Syksy tulee siis, mutta sekin on omalla tavallaan kivaa, vai mitä?

Näiden kuvien myötä aurinkoa syyskuun ekaan päivään teille kaikille!
6 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ♥
  Mun on pitänyt jo pitkään Viskin kanssa tehdä päiväretki tuonne Ruissaloon. Se on mulle ihan tuntematonta aluetta. Mitä nyt Ruisrockissa on muutamana vuotena joskus "nuorena" :D tullut käytyä.
  Niin ja jos ei ole vielä käynyt selväksi, niin minähän RRRRRRAAAKASSSTAN syksyä!! Se on kaikista ihanin vuodenaika!!!! ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Awww, kiitos ♥

   Hei nyt tuutte kyllä tänne! Me voidaan tulla mukaan, jos huolitte :D

   Syksy voi olla ihana, jos ei ole kovin sateinen :) Mäkin tykkään kyllä ihan syksystä.

   Poista
 2. Ihanaa alkanutta syyskuuta ja kivaa päikän aloitusta Mimpelle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoi sulle Outi ♥

   Mimpelle menee terkut :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ❤️ Olen lukenut jo useammasta blogista ajatuksia tulevasta syksystä. Itse inhoan syksyä. Olen varmaan aina inhonnut. Mutta tähän syksyyn tulee itselläkin paljon uutta, joten jospa sitä sen voimalla rämpisi pimeyden läpi kohti joul... Sitä ei kuulemma saa vielä sanoa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos ♥

   Kyllä saa! Jouluun on enää vajaa neljä kuukautta :D Joulu joulu joulu!! :D Terveisin yks joulupöpi

   Poista

Kiitos kommentistasi :)