maanantai 26. syyskuuta 2016

Rock on!


Maybelline New York THE Rock NUDES. Maybelline on tuonut markkinoille jo useamman THE NUDES -luomaripaletin ja tänään syynissä on Rock -versio. Sehän sopii minulle, koska olen tällainen rock/hard rock/metal kinda gal.

Jo ensi vilkaisulta THE Rock NUDES näytti sävyiltään oikein lupaavalta. Kivoja vaaleita sävyjä, metallisia tummia sävyjä, vähän kultaa, liilaa, sinistä ja mustaa. Paletillahan voi varioida meikkilookeja vaikka kuinka. Suits me!Tässä paletin sävyt swatchattuina (ilman pohjustajaa). Aika tasalaatuinen paletti, pigmenttiä oli yhtä paljon vaaleissa kuin tummissakin sävyissä ja matta sekä shimmer/metallic -pohjaisia sävyjä kivasti samassa suhteessa.


Palettia voi käyttää monin eri tavoin. Sävyt voi jakaa duoihin ja käyttää sävyparia silmämeikin teossa. Tämä toimii arkimeikissä loistavasti.


Nelikkoina. Silloin sävymaailma laajenee hieman ja variaatioiden mahdollisuus kasvaa jälleen.


Tai sitten kuutosina. Tätä variaatiota käytin kohta nähtävässä meikissä. Meikissäni on käyetty vasemman puoleisia kuutta sävyä, koska meikki oli enemmän päiväpainotteinen kuin ilta. Luomiväreissä on pigmenttiä, mutta intensiivisemmän lopputuloksen aikaan saamiseksi värejä sai kerrostaa hieman.

Paletin vasemman laidan sävyillä syntyi tällainen meikki. Aika hillitty, mutta kuitenkin ripaus rockia. Hoksasin taas, että savunharmaa on niin kiva luomarisävy ja sopii meitsin väreihin oikein buenosti. Tummempien silmien kanssa on kiva pitää huulet nudeina ja niin tälläkin kertaa vaikka silmämeikki ei ihan tummin smokey olekaan.

Uskon, että paletti jää mulla vakkarimpaan käyttöön, koska 12 sävyn valikoima antaa mahdollisuuksia vaikka millaisiin rock-henkisiin vetoihin. Paletin hinta on mielestäni edullinen, hinta on kaupasta riippuen reilusti alle 20 €.

Tykästyin, joten suositukset lähtevät ehdottomasti tästä paletista teille.

Mitkä ovat sinun tämän syksyn lempparisävysi silmämeikissä?

Paletti saatu testattavaksi.

10 kommenttia:

 1. Aivan ihanat värit!! ❤ Harmaata syksyyn(kin). Ehkä jokin uusi väri kokeiluun :) jos oikein revittelen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Väreillä kannattaa ja pitääkin välillä leikkiä :D <3

   Poista
 2. Kulta ja ruskea mutta niillä mennään kyllä ympäri vuoden :D

  Tämä paletti on ihana, tykkään!

  VastaaPoista
 3. Mä oon laiska kommentoimaan, koska seuraan aina kännykällä, mutta nyt kun oikein koneella ollaan niin pakko sanoa, että paletin sävyt on kyllä valittu hyvin ja uppoaa meikäläiseen :) Tänä syksynä mun lempparisävyt on olleet pinkki ja kaikki ruosteinen punainen, mutta monena päivänä on menty pelkällä mustalla kissarajauksella :P

  VastaaPoista
 4. Itse olen tykästynyt ruskean eri sävyihin ja pronssiin. Aivan ihana meikki sinulla <3

  VastaaPoista
 5. Ihania sävyjä ja kivan silmämeikin olet luomiväreillä loihtinut :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)