keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Kuin Midaksen kosketus.ck one gold. Calvin Kleinin one -tuoksuperhe on saanut tänä syksynä jälleen uuden jäsenen. Kultaa pursuava gold -tuoksu jatkaa samaa shared -perinnettä kuin aiemmatkin one -tuoksut eli se käy sekä naisille että miehille.


ck one gold edt on mielestäni aivan hurmaava tuoksu. Pullon päälle valuvaan muotoon jätetty kultamaali on mielestäni hauska yksityiskohta ja siksipä juuri pullo näyttää hyvältä. Kuin pieni sisustuselementti.

Kultainen gold luokitellaan metsäiseksi tuoksuksi, jossa sekoittuvat puiden lämpimät aromit. Vaikka tuoksu sopiikin kummallekin sukupuolelle, koen silti tämän enemmän naisten tuoksuksi. Samaa mieltä oli Isäntä kun annoin hänen nuuhkutella tätä ranteeni iholta. Itse asiassa hän ei meinannut edes uskoa, että tätä voisi miehetkin käyttää. Tämä on tosi hassua, koska elokuussa kun olimme laivalla, näin tätä miesten tuoksujen puolella, mutta en ollenkaan naisten. Olen ennenkin törmännyt one -tuoksujen kohdalla tähän samaan: vaikka ne ovatkin tarkoitettu kaikille, silti ne vähän kallistuvat nuoteissaan jommalle kummalle puolelle enemmän. Se raja on tosin veteen piirretty viiva ja jokainenhan kokee tuoksun omalla tavallaan, mutta minun nenääni tämä on enemmän feminiinen. Kun taas esim. ck2 oli mielestäni astetta enemmän maskuliininen.

Tästä kullanhohtoisesta gold -tuoksusta tulee jollain tavalla mieleeni toinen ck -tuoksu, Reveal. Mutta tämä on kuitenkin omanlaisensa, ehkä hieman hillitympi kun taas Reveal oli suorasukaisen eroottinen ja läpitunkeva. Jotain samaa niissä kuitenkin on, mutta juuri sen verran, että sen tunnistaa.


Itse olen hullaantunut tähän tuoksuun ja tällä hetkellä tätä on ihollani. Mielestäni tämä on paras one -tuoksu, joita olen viime aikoina tuoksutellut ja käyttänyt. Alkuperäistä onea en tässä tunne juurikaan, sillä nuotit ovat viety aivan päinvastaiseen suuntaan kuin siinä. Alkuperäinen one on sitruksinen kun taas tämä on enemmän puun arominen, ehkä hieman mausteinen ja aromaattinen.

Kultainen ck one gold avaa nuottivihkonsa makealla viikunalla, raikkaalla bergamontilla ja yrttisellä salvialla. Niiden yhdistelmä tuo mieleen sanan juhlava. Sydänosastolle saavuttaessa mukaan hyppäävät sitruunainen neroli, pehmeä orvokki ja huumaava jasmiini. Sillä hetkellä tuoksu muuttuu astetta kukkaisempaan suuntaan. Kun tuoksussa päästään matkustamaan loppunuottien kohdalle estradille astuvat metsäinen trio; patsuli, guaiac -puu ja vetiver.

Kokonaisuudessaan gold on ylevä, arvoituksellinen, kuninkaallinen, rohkea, ehkä aavistuksen röyhkeäkin. Kivan nuorekas tuoksu.


Kuin Midaksen kosketus, sanoisin. ck one gold sopii tulevaan pikkujoulukauteen erinomaisesti ja muihinkin talven juhliin. Mutta! Mikäli tämä tuoksu astui nyt himotuslistallesi, suosittelen kiirehtimään ostoksille. Tuoksu on myynnissä vain tämän vuoden loppuun eli todella lyhyen ajan! Kyseessä on siis limited edition.

ck one gold edt 50 ml suositushinta on 38,90 €

Mikä on sinun Calvin Klein -suosikkisi?

Tuoksu on lehdistönäyte.

13 kommenttia:

 1. Vau miten upea hajuvesipullo ja tuoksukuvauskin kuulostaa hyvältä :).

  VastaaPoista
 2. Tuotahan voisi ostaa jo pelkästää pullon kauneuden takia ;)

  VastaaPoista
 3. Itse tykkään Calvin Kleinilta Eterniteistä, Beauty-sarjasta sekä Euphorioista, kaikki naiselliset. Mies taas rakastaa sitten näitä CK One tuoksuja.

  VastaaPoista
 4. Oi, miten hieno design! Tuo menee jo sisustuselementistä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiks ookkin! x) Todella onnistunut design!

   Poista
 5. Eternety now on oma Klein suosikkini <3
  Hauskaa, että kummatkin kirjoitettiin samasta tuoksusta samana päivänä.
  Tämä tuoksu on kyllä ihanan raikas ja nuorekas <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on hyvä tuoksu kyllä sekin :)

   Näitä sattuu aina välillä :D <3

   Poista
 6. Lempparit Calvinilta ovat perinteinen One sekä Euphoria. One on tuoksu niille päiville, kun haluan tuoksua vähän sukupuolettomalta, Euphoria taas on kunnon itsetuntotuoksu. Tunnen oloni edes vähän viehkommaksi Euphorian kanssa. Se on mieletön seksipommi! :D

  Tämä Gold alkoi kyllä houkutella, täytyy käydä nuuhkimassa. Pullo on upea!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)